torstai 22. maaliskuuta 2018

Blogivieraissa (sis. arvonta): takkiongelma ja muuta vaatteista



Blogivieraissa 3: Vaatekaapilla

Kevätpäivänseisaus on takana ja ihminen haluaa kaikkea uutta: kukansiemeniä, matkoja, uuden maton, sohvatyynyt, lenkkireittejä, kirjoja, kevättakin. Jollain tapaa kaikki mainitut ovat toteutettavissa jossain vaiheessa vuotta. Viimeksi mainittu on kirjojen ohella niin ajankohtainen asia, että se saa kunnian olla tämän Blogivieraissa-postaussarjan aloitusaihe.

Nyt siis kurkistetaan kirjabloggaajan vaatekaappiin. Tämä bloggaaja näet kaipaa kaappiinsa täytettä uuden takin verran. On näet käynyt niin, että vanhoista välikausitakeista se rakkain on ”kutistunut” kaapissa talven aikana. Voi ei! Nyt haussa on siis välikausitakki. Sellainen IHANA, monikäyttöinen luottotakki.

Luottotakissa on toki muttansa: parka vai trenssi? Trenssi olisi ihana tyylitakki kaupungille ja mahdollisiin parempiin menoihin, mutta parka olisi niin sanotusti enemmän minua. Siksi kysynkin teiltä mielipidettä.

Katsokaa yläkuvan takkeja: mitä niistä? Mikä on mielestänne hienoin? Kaunein? Monikäyttöisin? Minulle sopivin? Ihan vaan randomisti paras?

En erittele takkien merkkejä, koska Lumiomppu ei ole vaatemainostyyliblogi (mutta luen kyllä innolla monia hyviä vaatteita esitteleviä blogeja ♥) ja koska merkit saattaisivat ohjata äänestystänne. Kerron kuitenkin, että joukossa on yksi minulle tutun valmistajan takki, jonka uskon olevan erinomaisen laadukas. Mukana on myös vegaaniseksi ja eettiseksi luonnehditun valmistajan takki. Takit ovat suurimalta osin puuvillaa, mutta yhdessä kaunismallisessa päällyskangas on osin polyesteria. Osa takeista sopii reippaampaan menoon, osa hienosteluun. (Ulkoilutakkeja minulla on kyllä ihan sopivia ennestäänkin, mutta.)

Siis, takkikommentteja, pliis!


Samalla kun vaatekaapin täytettä mietin, voisin hieman valottaa joitakin omia pukeutumismieltymyksiäni. Ensin sanon, että arkisin kuljen melkein aina farkuissa ja neuletakissa. Kirjamessuilla kuulen usein, että olen mekkoihmisiä. No, olen aika laiska lähtemään sosiaalisiin menoihin. Kun sitten harvoin lähden (messuille, teatteriin, konserttiin), niin mielelläni pukeudun mekkoon. Kesä on toki eri asia, silloin on ihanaa laittaa ylle trikoomekko ja nopeasti sujautettavat kengät. Ah, autuutta.

Vaatteiden hamstraamisen suhteen koetan olla järkevä. Sorrun toki heräteostoksiin, mutta niitä estääkseni olen esimerkiksi tälle keväälle laatinut ostoslistan, jolla on nyt takin lisäksi kolme vaatetta. Koetan myös pitää vaatekaappini sisällön määrän vakiona, eli kierrätän sellaisia hyväkuntoisia vaatteita, joita en enää pidä (tai jotka eivät mahdu ylleni, nyyh). Pyrin suosimaan luonnonkuituja, mutta alla olevissa kuvissa on yksi kierrätyspolyesterista valmistettu kolttu (liekö viherpesua). Pääsääntöisesti koetan käyttää vaatteet loppuun saakka.

Vaikka olen tylsä arkipukeutuja, rakastan tiettyjä asioita. Kuten:



persoonallisia yksityiskohtia neuletakeissa (hah, eniten pukeudun silti mustaan ja harmaaseen)



satukirjamaista kuviointia mekoissa (vaikka suurin osa mekoistani onkin yksivärisiä trikookolttuja)



ja vaatteita, joiden kauluksessa on joku juttu.


Olen ehdottomasti villasukkaihminen. Lempisukkani ovat anoppini (kuvassa kirjavat ja raidalliset) ja ystäväni (lemmikinsiniset Marikki-sukat) neulomia. Kotini lattiapinta-alasta iso osa on kivilaattaa, joten villlasukat lämmittävät sekä jalkoja että mielen tasolla myös sydäntä. Juuri tätä kirjoittaessanikin Marikit ovat jalassani (pakko sulkeissa huomauttaa, että tämä päivitys on ajastettu torstaiaamulle, kirjoitin tämän keskiviikkoiltana). ♥



Koruja käytän päivittäin. Minulla on tietenkin joitakin elämän isoihin tapahtumiin liittyviä koruja, jotka ovat niitä rakkaimpia ja jotka olen saanut lahjaksi. Itselleni sorrun toisinaan ostamaan koruja, joilla on joku tarina, mielellään kuvataiteeseen, kirjallisuuteen tai tv-sarjoihin liittyvä, kuten kuvassa näkyvät Jane Austen -korvikset, Gilmore Girls -rannekoru (jota käytän vain alkutalvesta, nyt en enää halua haistaa lunta, vaan keväisen maan) ja John Singer Sargentin Carnation, Lily, Lily, Rose -maalauksen innoittamat korvakorut. Teen koruostoksia museokaupoissa ja Etsyssä. Rakastan myös kotimaisia puukorviksia.




Joskus koruostos ei sittenkään osu omalla kohdalla oikeaan. Olen vuoden sisällä kehittänyt oudon ihastuksen Outlander-sarjaan. Oudon siinä mielessä, etten tiedä onko sarja erinomaisen hyvä vai vain kummallisella tavalla koukuttava - luultavasti vähän kumpaakin. Sen tiedän, että sarjan visuaalinen ilme, kuten maisemat ja puvustus, on kiehtova. Syksyllä tilasin Etsystä vähän sitä sun tätä (puhelinkuorenkin, johon muuten on painettu John William Waterhousen The Lady of Shalott) ja päädyin ostamaan Outlanderin innoittaman korun.

En käytä korua, joten laitan sen nyt arvontaan täällä. Arvontaan osallistuu, kun kommentoi tätä postausta (kommentoida saa toki osallistumatta arvontaankin, ilmoita siis että oletko mukana vai et
). Koru on ihan uusi, joten sen voi antaa vaikka lahjaksi jollekin Outlanderin, Skotlannin tai sudenkorentojen ystävälle. Suoritan arvonnan lankalauantaina ja ilmoitan voittajan tässä postauksessa. Onnea matkaan.


♥♥♥ HUOM! Takki on tilattu ja arvonta päättynyt! Koru lähtee Tiinalle Kirjaluotsiin. Onnea Tiinalle, lämmin kiitos kommenteista kaikille! ♥♥♥


Ja takkikommentin lisäksi olisi tietysti kiva kuulla, millaisia pukeutujia te olette.

P.S. Kirjablogin hengen mukaisesti vielä lukuvinkki: Rinna Saramäen Hyvän mielen vaatekaappi.


Takkikuvat valmistajien sivuilta.

58 kommenttia:

  1. Takki numero 1 on ehdottomasti paras tai sanotaanko niin, että se olisi minun valintani. Kaikki takit ovat kauniita ja trensseissä on se hyvä puoli, että niillä voi mennä todella kätevästi kaupunkimenoihin. Itse olen kuitenkin ehkä oman tien kulkija, ja pukeudun yleensä sellaisiin vaatteisiin, jotka tuntuvat eniten omilta. Sinulla on vaikea valinta edessäsi. :)

    En nyt osallistu arvontaan, koska olen jumiutunut käyttämään tiettyjä koruja, ja tiedän, että koru jäisi käyttämättä täälläkin. Kaunis koru kyllä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mannilainen, kiva että kommentoit. Ykkönen onkin ihana. Parkatakki on eniten minua ja itse asiassa se kutistunut ;) on parka - vieläpä samalta valmistajalta kuin tuo eka vaihtoehto tässä. Vaikea tätä päätöstä on silti tehdä.

      :)

      Poista
  2. Takeista annan ääneni ykköselle ja kolmoselle, tosi vaikea valita yhtä parasta, kun ovat niin erilaisia. Itsehän olen tällainen poikatyttö (joka silti rakastaa pitsiä yms), joten arkena käytössä on usein joku ulkoilutakki, jonka kanssa pyöräilen töihin.

    Mä en kestä, miten ihania nuo kuvioidut mekot on! Kerro edes niiden merkit? Mä haluan tuollaisen myös! Miksi kaupoista ei ikinä löydy mitään tuollaista ihanaa silloin, kun yritän etsiä. Pari Lumoania löytyy omastakin vaatekaapista, nekin tosin kutistuneet kaapissa! :D

    Outlander-koru ei ole minun tyyliäni, arpaonnea muille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HannaTee, kiitos äänistä. Tässä on tosiaan aika erilaisia takkeja mukana, kun olen aika lailla parkaihminen, mutta trenssikin olisi tarpeen. Minäkin muuten pyöräilen töihin, tosin nyt näillä keleillä odotan vielä kevättä. Matkaa on 15 km suuntaansa.

      Noista mekoista kaksi on Lindexin Holly&Whyte-mallistoa, kolmannen merkkiä en muista nyt. Lumoanit ovat laadukkaita.

      Toivotaan arpaonnea muille. Kiva, että kommentoit!

      Poista
  3. Huolisin kaikki tämän postauksen vaatteet ja eläköön villasukat, joita kannan aina laukussani mukana. :) Takeissa ihastuin kovasti nro 1 ja hyvin samanlainen takki röyhelökauluksella löytyy eli tuo nro 2.

    Heikkona sudenkorentoihin, joten osallistun ilomielin arvontaan.

    Ihanaa päivää Katja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, ihanaa, että vaatekaappini sisällössä on mielestäsi kivoja :) Villasukat ovat ihan parhautta kyllä.

      Olet mukana arvonnassa. Sudenkorennoissa ovat jotain maagisen kaunista.

      Mukavaa iltaa! ♥

      Poista
  4. Takki nro 1!
    Mukaan arvontaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teija, takki nro 1 on kyllä ihana. Olet mukana arvonnassa.

      Poista
  5. Ykkönen on kaunis, mutta nelonen varmaan monikäyttöisin!

    Kaunis koru, mukana minäkin!

    Terkkuja♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttuli, molemmissa on puolensa. :)

      Olet mukana arvonnassa - ja pian nähdään! ♥

      Poista
  6. Ykkönen on ehdottomasti oloisin, mutta nelonen monikäyttöisin ja hameittesi kanssa parhaiten matsaava ryhdikkyydellään.
    Mustaa farkkua + paitista tai neuletta on normisti yllä ja juhlavammin sitten housupuvussa, joskin kesällä saattaa kevyt pidempi helmakin heilahtaa.
    Onnistunutta valintaa Sinulle ja hyvää arpaonnea muille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takkutukka, olet varmasti ihan oikeassa. Voi että! Hameita pidän sen verran harvoin, että takkia en niin niiden kanssa ajattele - tai siis noita mekkoja pidän syys- ja talviaikaan, jolloin monesti menevät villakangastakin kanssa. :)

      Kesällä helmat ovat kyllä mukavat.

      Kiitos!

      Poista
  7. Ykköstakki on minunkin suosikkeli, jos vain pitää väristä. Kukkakirjonnat (?) tekevät reilunoloisesta takista viehättävän ja naisellisen.

    En tällä kertaa osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paula, tuollainen ykköstakin vihreä on kovasti mieleeni. Ja kirjonnat tuossa takissa, eivät välttämättä muuten.

      Kiitos kommentistasi. :)

      Poista
  8. Ykkönen ja kolmonen ovat suosikkejani. Trenssit ovat ihania, mutta ainakaan itseni ei tule nykyään pidettyä. Sitä paitsi ne eivät koskaan istu tuolla lailla kauniisti kuin mallinuken päällä (miksiköhän?).
    Villasukka, -takki ja neuleihminen olen minäkin. Vaate ei saa kiristää, puristaa eikä hangata. Ihailen aina kollegoiden napakoita ja tyköistuvia kauluspaitoja ja paitapuseroita, mutta osaan jo olla ostamatta itselleni. Ne jäävät kaapin perukoille. Näin talviaikaan mekko+legginsit yhdistelmä on myös suosiossa. Tykkään käyttää mekkoja, mutta minun pitää usein työpäivän aikana rymytä erikoisissa paikoissa kuvaamisessa, joten legginssit on turvallisempi valinta 😄
    Takeista vielä, olen viime aikoina investoinut syys- ja kevättakkeihin, joissa on ainakin auttava vettähylkivä ominaisuus, niitä on kauniinmallisiakin (ei sporttitakkeja). Nykyisissä vaihtelevissa keleissä ovat varsin käytännöllisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amma, nuo kaksi ovat ne, jotka tekstissäkin mainitsin: eli tuttu merkki ja uusi, vegaaninen merkki. Tuo kommenttisi lopussa mainitsema vettähylkivä ominaisuus on kyllä hyvä! Se minulle pieneksi käynyt takki on sellainen, ja kuvioinniltaan vielä ihana polka dot. Mietin juuri, että kutistuisinko hieman ja säästäisin takin vai laitanko myyntiin.

      Paitapuseroiden kanssa sama juttu. En oikein osaa pitää niitä, vaikka muutama sellainen kaapissani onkin.

      Tulisi nyt vaan joskus se kevät, niin voisi mahdollista uutta takkia pitääkin. :D

      Poista
  9. Kauniita takkeja eli luulenpa, että päädyt sitten mihin tahansa, niin ei voi olla huti (kerro sitten meillekin!). :) Omia suosikkejani selkeästi ylitse muiden ovat nelonen ja vitonen. Nelosen tapainen takki (variä myöten) minulla on itselläni. Kolmonen näyttää minusta enemmänkin ulkoilutakilta, jota käyttäisin esim. puistossa. Joo, olen selkeästi trenssi-ihminen ja hienostelija. ;D Ykköstakki on tosi kauniin värinen ja siinä on ihana kuviointi, joka tekee siitä "ylellisemmän", siis vähemmän arkisen. Eli jos parkan valitsisin, niin sen. :) Joissakin trensseissä on ongelmana, etteivät ne näytä hyvältä aukinaisina eli se pitäisi testata (ainakin minun), koska aina takkia ei ole tarvis pitää kiinni.

    Kauniita vaatteita vilautat kaapistasi. Kauniita yksityiskohtia, kuvioita ja värejä. Minäkin olen villasukkaihminen, anopilta ja miehen tädilta olen saanut useita pareja. Itsehän en osaa neuloa, hyvä että puikko pysyy kädessä :D Kauniita luonnonläheisiä koruja. Nissä makumme eroaa melko lailla, olen harakka eli kaikki mikä kiiltäää ja kimaltelee... :P

    Hutiostoskorusi on kaunis, mutta en osallistu arvontaan. Käytän nykyään tosi harvoin koruja (laiskuus iskenyt), joten se kaiketi jäisi lojumaan tyhjänpanttina muiden joukkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elegia, kiitos! Valinta on vaan niin vaikea, kun tykkään kaikista (etsin näitä kymmenien joukosta). Minäkin olen joskus hienostelija, ja sitten toisinaan ravassa kulkea parkanainen. :D Mutta juuri sellainen vähän ylellinen parkanainen kuitenkin.

      Neulomisen suhteen menemme siis samoissa. Minäkään en osaa neuloa enkä virkatakaan. Minulla on aivoissa joku musta aukko käsitöiden suhteen, en vain ymmärrä. Ihailen kyllä kaikkia, jotka osaavat.

      Poista
  10. Ykkönen miellyttää, mutta vihreä väri arveluttaa - olisipa sitä kivan harmana :) Pitäisi saneerata omakin vatekaappi! Siirrän ja siirrän. Mulla pääsääntöisesti mustaa ja tylsästi beigeä. En osaa käyttää koruja, vain korviksia ja sormuksia. Enkä käytä ikinä mekkoja - en osaa, yritetty on :)

    Kerro sitten mihin päädyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riitta, harmaa on aina ihana väri! Minä rakastan kyllä vihreääkin. Sinulla on oma, tyylikäs maku! Musta ja beige ovat klassisia valintoja. :)

      Kerron!

      Poista
  11. Pinkki trenssi eli nelonen<3 Muistaakseni käytät myös sen verran tummansinistä mustan ohella, että tuo takki olisi sikälikin monikäyttöinen. Jostain lehdestä luin muutama päivä sitten, että 'trenssi ei katoa ikinä!' Minulla on ikivanha trenssi, josta en luovu koskaan eikä se kutistu kaapissa, mutta juhlavampi uslteri on 'kutistunut'...

    Käytän itse runsaasti sekä farkkuja että kotelomekkoja. Tänään olin liikenteessä boyfriend-farkuissa ja alla tietysti musta t-paita ja sen päällä punainen kashmrineulejakku.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leena, ♥ sinulle ja pinkille! Käytän joo mustaa ja tummansinistä, mutta myös roosan sävyjä, harmaata jne. Vähän vaatteesta ja mielialasta riippuen. Trenssi on kyllä klassikko.

      Farkut ovat oikea luottovaate, voi yhdistää niin moneen. Sinulla on ihania neulejakkua, mitä olen blogistasi nähnyt.

      Poista
  12. Tuossa oli tosi nättejä takkeja, minusta 1. 4 ja 5 oli kaikkin niin kivoja että olisi valitsemisen vaikeus.
    Täällä lämpimässä sää tietenkin sanelee pukeutumisen eikä kuumana kautena halua kauheasti päälleen. Talvi onkin suosikkiaikaani täällä,ja silloin saa joskus harvoin laittaa takinkin päälleen;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, kiitos. Valinta on tosiaan vaikea. Ja siellä ei varmasti tule nyt edes mitään takkeja mietittyä. Täällä taas kevät tuntuu vaan pakenevan, taas tuli vähän uutta lunta. Voi voi. :D

      Poista
  13. Takki 5 sopii omaan "sex and the city wannaby charlotte"-tyyliini parhaiten. Nelonenkin menisi mutta vihaan pinkkiä :) ps. outlander ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellu, hauskasti - ihanasti! - luonnehdit tyyliäsi. Charlotte on muuten suosikkini Sex and the cityssä. Tuossa 5. takissa on ihana helma, mutta juuri siinä takissa on melkein puolet polyesteria ja se mietityttää.

      Outlander: ♥

      Poista
  14. Onpas kiva postaus! Sinulla näyttää, Katja, olevan selkeästi oma ja hyvin kaunis tyyli.

    Minä ottaisin takin nro 3 ja nro 1:n jos se olisi toisen värinen, siis jos itselleni ottaisin.
    Sinulle sopii varmaan myös tuo ykkösen vihreä väri.
    Trensseistä suosikkini on kakkonen.

    Aika paljon tulee pidetyksi talvella farkkuja ja kesällä mekkoja. Saan farkku+pooloasusta naisellisemman, kun lisään poolon päälle ison Aarikan kaulakorun (minulla on Tähtisumu ja toisen nimeä en muista, afrikkalaistyylinen voimakavärinen, ehkä ei enää mallistosaa) tai Masain ohuen väljän topin.

    Tuo korusi ei ole oikein minun tyyliäni, joten en osallistu arvontaan.
    Minäkin ostan koruja museokaupoista ja pienistä designputiikeista.
    Pidän hopeasta ja palloista korviksissa. Liisa Vitalin reikäiset hopeapallot ovat ikisuosikkini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjatta, kiitos. Tulinpa hyvälle mielelle kommentistasi, kun niin usein tuntuu ettei ole mitään päälle pantavaa. :)

      Vihreä on yksi lempiväreistäni. Jos ykköstakkiin päädyn, toivon että väri sopii minulle. Kakkostakki on myös makuuni, klassinen trenssi mutta silti vähän erilainen.

      Poolot ovat ihania! Juuri ison kaulakorun kanssa.

      Liisa Vitalin reikäiset hopeapallot ovat alati kauniita - niin korvakoruissa kuin käädyissä.

      Poista
  15. Takit nro 1 ja 4 ovat suosikkejani :)

    Olen myös kehittänyt Outlanderiin kumman ihastuksen viimeisen vuoden aikana, nyt olen itse asiassa katsomassa sitä toista kertaa vuoden sisällä. En yleensä katso toistamiseen mitään sarjaa, poikkeuksen tekee vain Ylpeys ja ennakkoluulo, jossa on Colin Firth :) Mutta Outlanderissa on jotakin voimakkaan kiehtovaa, kivien läpi matkustaminen, Jamien ja Clairen vetovoima, Skotlannin maisemat ja ajankuva, musiikki ja karskit mutta lempeät skotit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anu, kiitos kommentistasi. Kivan erilaiset takit. :)

      Outlanderissa on jotain kummaa! Aloin katsoa sarjaa vasta viime vuonna, mutta nyt olen aika lailla koukussa. Colin Firth muuten on aina oikea Mr. Darcy.

      Poista
  16. Kallistuisin takki numero viiteen. Ykkönenkin on kaunis, mutta ehkä inasen liian hempeä. Pidän melko yksinkertaisesta tyylistä, farkut ja tunika mustavalkovärityksellä on perussettiä. Yritän pitää myös mekkoja, mutta inhoan sukkahousuja, joten talvella niihin tulee pukeuduttua harvemmin.

    Kerrothan sitten, mihin takkiin päädyit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, piti sanomani, että en osallistu arvontaan. Tuon tyyppistä korua ei kuitenkaan tulisi pidetyksi.

      Poista
    2. Jaana, takki numero 5 miellyttää minuakin, mutta harmillisesti siinä on paljon polyesteria. Mietin vähän kankaan laatua, mallista pidän paljon. Minä tykkään sukkahousuista, sellaisista paksuista 80-100 denierin. Tänä vuonna olen silti pitänyt mekkoja harvemmin kuin yleensä.

      Esittelen takin sitten vaikka täällä blogissa. :)

      Poista
  17. Äänestän nelosta, tosi kaunis väri ja ihana malli! Tosin ykkönenkin on ihastuttavan persoonallinen ja keväinen, joten sille myös ääni. :) Kiitos tästä postauksesta, oli piristävää lukea!

    Arvontaan osallistun. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eija, ääni siis kahdelle, kiitos! Joskus on kiva kirjoittaa muutakin kuin kirjajuttuja. Lumiomenan alkuaikoina niitä oli enemmän ja toisinaan kaipaan näitä kevennyksiä.

      Poista
  18. Voi iik, juuri kun suunnittelin omaa "kirjabloggaajan vaatekaappi" -juttuani! Ehdit ensin, ja komeasti. Nelonen saa ääneni. Ykkönen on varmaan mukavin kyllä. (en osallistu arvontaan, vaikka Outlanderia fanitankin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arja, täältä ääni sille, että kirjoitat jutun vaatekaappisi sisällöstä. Olisipa kiva lukea!

      Kiitos kommentistasi. :)

      Poista
  19. Nuo sun korut ja paidat on tosi nättejä. Vaikea arvuutella, mikä olisi toiselle hyvä takki, kun omalla kohdallakin on vaikea päättää. Riippuu myös kropan muodosta, että mikä näyttää hyvältä. Mun silmään takki 5 näyttää kauneimman malliselta, mutta toisaalta kevääseen voisi sopia joku raikkaamman värinen kuten takki 2. Jos sulla on pörröisiä lemmikkejä, niin sitten hommaisin takin, johon ei tartu karvoja. Värikkäät takit on toisaalta hauskoja, mutta jos aiot hommata vain yhden takin, niin joku neutraali kaiken kanssa sopiva olisi varmempi ratkaisu.
    En itse seuraa Outlanderia, mutta äiti fanittaa sarjaa, joten osallistun hänen puolestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yue, totta on, että vartalon muoto vaikuttaa paljon siihen mikä päälle käy. Koetin valita sellaisia, joissa vyötäröä saa kurottua hieman. Kolmosessa ei ehkä saa ja ko. takki on jo vähän putoamassa pois ehdokkaiden joukosta. :)

      Olet mukana arvonnassa!

      Poista
  20. Nelostakin malli on minusta hurjan kaunis, mutta itselleni en ehkä valitsisi vaaleanpunaista. Toisaalta se on kauniin keväinen. Ihania koruja sinulla, varsinkin tuo rannerengas. Itse olen huono käyttämään koruja, siksi tällä kertaa jätän arvonnan väliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liiolii, kiitos kommentistasi. Sama juttu vaaleanpunaisen kanssa, ainakin takissa, mutta tuota mallia saa onneksi muissakin väreissä. Toisaalta olisi aika hauska hankkia jotain ihan uudenlaista. :)

      Poista
  21. Takeista ykkönen on tosi kaunis ja näyttää eniten sinulta. Toisaalta viitonen on klassinen valinta, joka sopii minkä kanssa vaan. Oma lempikevättakkini on tylsän tummanharmaa, mutta sisävuori on kauniin aniliininpunainen ja siitä saa kivan väriläiskän kun kääntää vähän hihansuita. Tulisipa jo niin lämmin, että voisi laittaa kevättakin ja lähteä aurinkolasit päässä terassikahveille :)

    Osallistun arvontaan, sillä ystäväni on suuri Outlander-fani ja olisi ihana ilahduttaa hänet korulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina, nuo kaksi mainitsemaasi taitavat olla toistaiseksi omiakin suosikkejani, mutta pitää vielä miettiä, sovittaakin. Ja voi kun kevät nyt oikeasti tulisi! Olisi ihana kulkea kaupingilla aurinkoisena päivänä.

      Olet mukava arvonnassa. :)

      Poista
    2. Tiina, onnea! Voitit arvonnassa ja voit siis lahjoittaa korun ystävällesi. :) Laitan sinulle viestin myöhemmin tänään.

      Poista
    3. Oi, mahtavaa! Ystävä ilahtuu varmasti :)

      Poista
  22. Ykkönen on mielestäni Katja sinun tyyliäsi. Itse valitsisin nelosen kuten Leenakin. Minulla on joskus ollutkin pinkki kevättakki. Kiva postaus! 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sara, olet varmasti ihan oikeassa! Kysyin täällä kotona muuten J:ltä, joka myös piti eniten nelosesta. :)

      Poista
  23. Kiva postaus vaatteista 😀
    En kyllä pysty vinkkaamaan yhtikäs takkia sinulle, koska takin valintaan kuuluu monta tekijää mm. miten se istuu jne.
    Oma tyyli on urheilullisen ja yksinkertaisen tyylikkään välimuoto, johon sopii takit 3 ja 5. Molemman mallisia takkeja löytyy kaapistani ja kakkonenkin löytyy kaapista. Tuo ykkönen on minusta ihan kamala.
    Hutiostoksia tulee valitettavasti tehtyä ja jostakin syystä vaatteet pienenevät välillä, mutta onneksi ne välillä myös suurenevat ;) Minulla on yksi musta housupuku, joka on ollut käytössä yli 20 vuotta ja jatkan sillä edelleen, sillä käytän sitä vain muutaman kerran vuodessa.

    Tsemppiä takkiostoksille 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mai, se on kyllä, että takin istuvuus on melkein ykkösasia. :) Minulla itselläni on aika lailla kolmosen tyylinen takki (mutta se on käynyt pieneksi) ja kakkosenkin, mutta aavistuksen parkamaisempana. Minulla on sen verran ristiriitainen maku, että pidän itse hurjasti juuri ykkösestä ja lisäksi 5. takista.

      Kiitos! :)

      Poista
  24. Vitonen on suosikkini! Mukana arvonnassa :)
    Villavalkea@yahoo.com

    VastaaPoista
  25. Takki nro 1 on kaunis, eli annan sille ääneni ja osallistun kauniin korun arvontaan.
    -Aikku
    aiholapp(at)lailanet.fi

    VastaaPoista
  26. Takki nro 2 on suosikkini, koska itselläni olisi sellaiselle tarvetta, mutta kyllähän tuo takki nro 1 on todella ihana myös!
    Mukana arvonnassa :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Nuo molemmat ovatkin kauniita. Olet mukana arvonnassa.

      Poista
  27. Takki nro 1 on kyllä aika ihana!

    Ann A

    VastaaPoista
  28. Numero 1 on ihana. Koin sen jotenkin sinun näköiseksesi yksityiskohtiensa vuoksi. Kerrothan, mihin valintaan päädyit? =)

    //Eve

    VastaaPoista