Kuka ja mitä


Kirjablogi, jossa humanistiäiti lukee ja haaveilee. Mitä se tarkoittaa?

Blogi

Suosikkiharrastus. Nimensä mukaisesti kirjoja ja haaveilua. Luettuja kirjoja, pieniä arjen palasia, matkoja ja unelmia. Erityisesti kirjoista analyyttisyyden ja elämyksellisyyden rajamailla. Paljon valokuvia.


Minä, lukija

Humanisti ja luonnontieteilijän vaimo, savolainen pääkaupunkiseudun laitamailla. Tietokirjojen parissa työskentelevä kustannustoimittaja (Kirjastopalvelun Avain-kustantamossa), satunnainen tietokirjoittaja, lukuharrastaja, perheenäiti, koira- ja matkakuumeilija, lenkkeilijä ja perjantaileipoja. Rakastaa kotiaan, Lontoota, kaakaota, syksyä, villasukkia, valokuvaamista ja joutenoloa. Opettelee tekemään nutturoita ja nukkumaan enemmän.


Luetut kirjat

Ostettuja, lainattuja, arvostelukappaleita. Koti- ja ulkomaista, uutta ja vanhaa. Suosikkikirjailijoita muun muassa Jane Austen, Carol Shields, Joel Haahtela, Juhani Aho, John Irving, Italo Calvino, Astrid Lindgren, Haruki Murakami, Kazuo Ishiguro ja L.M. Montgomery.  Blogiaikaisina omina kirjasuosikkeina muun muassa Perhoskerääjä, Pitkän päivän ilta, Taisteluni-sarja, Elämä elämältä, Taivaslaulu, Kirottu ajan katoava virta, Uuni, KultarintaKafka rannalla, Vapaus ja Sinun jälkeesi Max.

Ota yhteyttä: lumi PISTE omena AT yahoo PISTE com