lauantai 2. huhtikuuta 2011

Pääsiäislukemista arvonnan keinoinPääsiäiseen on vielä pitkä aika, vaikka joku sisäinen vuodenkiertokelloni sanoo toista. Ei siis vielä pääsiäismunia, mutta pääsiäislukemismietteitä kyllä!

Kirjahyllyssäni on alati kasvava pino kirjoja, joista muutaman olen ajatellut jättää pääsiäiseen. En osaa päättää, minkä/mitkä säästäisin pääsiäiskirjaksi, joten kaipaan teidän apuanne. Äänestäkää minulle pääsiäiskirja, niin minä arvon teistä onnekkaille pienen sievän lukupaketin.

Ehdokkaat pääsiäiskirjakseni; Minkä lukisin?
- Margaret Atwood: Herran tarhurit
- Mihail Bulgakov: Saatana saapuu Moskovaan
- Irene Nemirovsky: Sunnuntai
- Katriina Ranne: Minä, sisareni
- Elif Shafak: Rakkauden aikakirja
- Kathryn Stockett: Piiat (tätä minulla ei vielä ole, mutta Karoliina nosti viime vuoden parhaakseen)

Tällä kertaa arvontaan saavat osallistua vain blogini lukijat tai sellaiseksi nyt kirjautuvat. Olen järjestänyt montakin blogiarvontaa, mutta en ole vielä koskaan ottanut arvonnassani huomioon sitä, kuka on blogini lukija ja kuka ei, enkä ole pyytänyt ketään kirjautumaan lukijaksi arvontapalkinnon toivossa. Nyt ajattelin erään ystäväni esimerkkiä seuraten, että teitä ihania vakiolukijoita olisi hyvä muistaa jollakin tavalla. Tässä siis arvonnan säännöt:

- Kerro kommentissasi, mitä kirjaa suosittelet minulle pääsiäislukemiseksi. Jos kirjat ovat entuudestaan tuntemattomia, voit valita sen, jonka itse mieluiten lukisit.
- Jos olet blogini lukija tai kirjaudut nyt viimeistään sellaiseksi, saat yhden arvan. Kirjautumattomat eivät tällä kertaa voi osallistua, vaikka olen iloinen teidänkin kaikkien kommenteista. ♥
- Jos linkität arvonnan, saat toisen arvan. Muistathan kertoa linkityksestä kommentissasi!
- Arvonta päättyy sunnuntaina 10.4. Näin ehdin varmasti postittaa kirjat ennen pääsiäistä.

Arvonnan voittaja saa valita itselleen kaksi kirjaa alla olevasta listasta ja lisään pakettiin myös jotain suloista pääsiäiseen liittyvää. Ja koska teitä lukijoita on niin paljon, arvon vielä toisenkin voittaja, joka saa itselleen yhden kirjan kirjalistasta sekä niin ikään pientä pääsiäiseksi (ensimmäisen palkinnon voittaja saa valita suosikkinsa ensin).

Tässä arvontapalkinnot. Kaikki kirjat ovat kerran luettuja, mutta hyväkuntoisia. Osa on kovakantisia, osa pokkareita. Laitan osan kirjoista arvontaan, siksi että en usko lukevani niitä toistamiseen ja osan siksi, että minulle on sattunut kaksi kappaletta samaa kirjaa. Muutamaa en ole koskaan lukenutkaan.

- Johanna Adorján: Rakkaudessa erottamattomat
- Cecilia Ahern: P.S. Rakastan sinua
- Paulo Coelho: Paholainen ja neiti Prym
- Paulo Coelho: Valkyriat
- Annie Hawes: Calabrian perintö
- Joanne Harris. Sarkaa ja samettia
- Turkka Hautala: Paluu
- Virpi Hämeen-Anttila: Perijät
- Khaled Hosseini: Leijapoika
- Juha Itkonen: Seitsemäntoista
- Sophie Kinsella: Salaisuuksia ilmassa
- Leena Lehtolainen: Ennen lähtöä
- L.M. Montgomery: Runotyttö maineen polulla
- Helen Moster: Hylky
- Näin teet itse uniikit korut
- Jodi Picoult: Yhdeksäntoista minuuttia
- Carlos Ruiz Zafon: Enkelipeli
- Antonio Skarmeta: Runoilijan häät
- Petri Tamminen: Enon opetukset
- Amy Tan: Ilon ja onnen tarinat
- Donna Tartt: The Secret History
- Elina Tiilikka: Punainen mekko
- Anne Tyler: Avioliiton lyhyt oppimäärä
- Virginia Woolf: Majakka

Arpaonnea ja kevään valoa!

Ylläolevat kuvat otin anoppilassani. Appeni lapsuudenkodin lähellä Suonenjoella oli aikoinaan ollut virvoitusjuomatehdas, mistä pullot ovat peräisin.

90 kommenttia:

 1. Osallistun, tietenkin ♥ ! Ja kolmella! Linkitän arvontasi illemmalla kun paremmin aikaa.

  Ja minä suosittelen tuota Rakkauden aikakirjaa! Se on ainoa, jonka olen tähän mennessä tuosta listastasi lukenut, mutta mm. tuo Piiat kiinnostaa ja tulee jossain vaiheessa varmaan lukuun.

  VastaaPoista
 2. Yhdellä mukana.

  Taidan liputtaa Atwoodin puolesta. Pääsiäisenä on paremmin aikaa omistautua keskittymistä vaativaan kirjaan:)

  VastaaPoista
 3. Osallistun, ja linkitän seuraavaan postaukseen! Edelleen, sanon että on tosi hyvä että voi kirjautua lukijaksi, koska minulta unohtuu seurata suurinta osaa blogeista joista päivitykset eivät suoraan bloggeriin tule...

  Minä ehdotan pääsiäiskirjaksi Saatana saapuu Moskovaan. Se on hyvä, mutta sellaisella omalla tavallaan sekava, että siitä varmasti nauttii eniten jos sen saa lukea aika pitkinä pätkinä. Luulisin että pääsiäisenä siihen on normipäiviä paremmat mahdollisuudet.

  VastaaPoista
 4. Yhdellä.

  Liityin lukijaksi kun nyt kuitenkin luen tätä liki päivittäin...

  Lue Sunnuntai.

  VastaaPoista
 5. Tuo Atwoodi kannattaa lukea, kiinnostaisi kuulla mitä tykkäät siitä :-)

  VastaaPoista
 6. Hei, mukana yhdellä arvalla.
  Pääsiäislukemiseksi voisi sopi Piiat, josta en paljonkana tiedä, mutta silti kiinnostaa.
  Toisaalta Atwood, mutta hänen tekstinsä on ainakin ennen ollut aikamoisen vaativaa. Ihailen häntä naisena ja kirjailijana.

  VastaaPoista
 7. Vaikken olekaan lukenut, valitsisin ehkä tuon Piiat. Vaikuttaa siltä, että se olisi mukava ja rentouttava luettava pääsiäiseen kun on aikaa.. Saatana saapuu Moskovaan olen lukenut myös ja tavallaan se voisi teemojensa puolesta sopia pääsiäiseen.. Mutta minulle se on keskitalven kirja.

  Osallistun kahdella. :)

  VastaaPoista
 8. Minä osallistun myös yhdellä arvalla :) Noista kirjoista kannattaisin pääsiäislukemiseksi ehkä Saatana saapuu Moskovaan. Se odottelee nimittäin itsellänikin seuraavaksi lukulistalla!

  VastaaPoista
 9. Mukana ollaan , tietenkin ! Olen ollut vakilukijasi päivästä x, jolloin löysin ihananaan "mukamas kirjablogiisi " ;-) Tämän tietysti tiesitkin, mutta kerroin nyt kuitenkin. Linkitän, joten onkos se sitten kaksi arpaa minulle ?

  Pääsiäiskirjaksi ehdottaisin Nemirovskya, joka mielestäni tunnelmaltaan sopisi pääsiäiseen. Rakkauden aikakirjaa luen itse juuri nyt, mutta en ole mitenkään vakuuttunut sen kielestä. Tarina sinänsä vaikuttaa ihan hyvältä. Arviosi Atwoodin uusimmasta kyllä kiinnostaisi, olen laittamassa sitä varaukseen kunhan saan nuo muut tuosta pinosta pois.

  Nämä arvonta-asiat ovat aika hankalia :-/ Kun toivoisi, että arpaonni suosii vakilukijaa, mutta kun toisaalta tietää, että myös niitä kirjautumattomia käy lukemassa säännöllisesti.

  Mukavaa lauantaipäivää sinne !

  VastaaPoista
 10. Tietysti Saatana saapuu Moskovaan! Sehän sijoittuu myös pääsiäisen ajankohtaan :)

  Ja linkitän arvontasi blogiini, joten kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 11. Osallistuu kahdella eli linkitän blogiini.

  Pääsiäiskirjaksi suosittelen Atwoodia. En ole sitä itse lukenut, mutta ajattelin myös tarttua kirjaan. Nemirovsky on uusi minulle, täytyy etsiä käsiin. Rakkauden aikakirja oli ainakin mulle pettymys, Piiat jäi kesken, Minä, sisareni ihan ok, hieman liian pitkä, kieli oli kaunista, eli voisi olla toinen hyvä ehdokas pääsiäiskirjaksi. Bulgakov on kanssa mun lukulistalla, joskus vielä saan sen loppuun ;D

  VastaaPoista
 12. Osallistun yhdella arvalla. Mina en tunne luettelon kirjoja, mutta listasta valitsisin Rakkauden aikakirjan. Mutta tuo Saatana saapuu Moskovaan voisi olla mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 13. Osallistun kahdella! Haluaisin lukea arvion Irene Nemirovskyn Sunnuntaista, sillä teos on itselleni aivan tuntematon etukäteen.

  VastaaPoista
 14. Lue Sunnuntai .Ja olen lukijasi ,ollut jo pitkään.Ihanaa pääsiäisaikaan lipumista...
  Lämpimin ajatuksin
  maria

  VastaaPoista
 15. Kunnioitettava, kaunis pullorivistö. Mitä aarteita!
  :-)

  VastaaPoista
 16. Lue ihmeessä Piiat! Se on vaan NIIN hyvä! Se tosin tulee luettua niin nopeasti (koska se on niin hyvä), että ehdit lukea muutakin. Itse aion noista lukea Rakkauden aikakirjan piakkoin, kunhan ehdin... mukana ollaan ja kolmella myös.

  VastaaPoista
 17. anni.m on oikeassa, lue Piiat! Se on loistava! Ja hyvin suurella todennäköisyydellä ehdit käydä myös käsiksi Herran tarhureihin tai Saatanaan (jälkimmäinen on itseltäkin vielä lukematta, mutta kaikista olisi hauska kuulla sinun ajatuksesi.)

  VastaaPoista
 18. Lue Saatana saapuu Moskovaan! En ole lukenut sitä vielä itse, mutta se on jo pitkään kiinnostanut.

  Mukana yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 19. JEE!! Rakastan kirja-arvontoja,olen mukana ehdottomasti.
  En voi henkilökohtaisesti suositella kirjoista mitään,koska en ole niitä lukenut,mutta googlaamalla ihastuin itse Irene Nemirovsky: Sunnuntai teokseen. Monisävyisen ja mielenkiintoisen oloinen teos.

  VastaaPoista
 20. Osallistun yhdellä! Ja ilman muuta suosittelen Saatanaa: sehän sopii erinomaisesti kirkollisen juhlapyhän lukemiseksi ja eikös siinä tapahdukin asioita pääsiäisenä... pitäisi itsekin lukea uudestaan ja virkistää muistia, sen muistan että riemastuttava tarina on! Herran tarhurit kannattaa myös lukea, etenkin jos on lukenut Oryxin ja Craken ja pitänyt siitä. Onhan sekin ajankohtainen, ikävä kyllä; mitä sitten, kun olemme onnistuneet saamaan maapallon siihen kuntoon, ettei sillä ole enää terveellistä elää?

  VastaaPoista
 21. Minä kannatan myöskin pääsiäislukemiseksi Bulgakovia. Aiheeltaan se kuitenkin oikein huutaa tulla luetuksi juurikin pääsiäisen aikaan.

  Eli yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 22. Olisiko Piiat sopiva pääsiäiseksi.
  Ja osallistun yhdellä, kun jostain syystä linkittäminen nyt ei onnistunut..Äh, tarttee taas hyviä neuvojia.
  Terveiset sinne!

  VastaaPoista
 23. Osallistun kahdella arvalla mukaan.

  Ja minä myös äänestän Piiat-romaania pääsiäiseksi! En ole sitä vielä itse lukenut, mutta se kiinnostaa eniten tuolta listalta. :)

  VastaaPoista
 24. Piiat, Piiat, Piiat! Se ei taida kyllä voittaa, mutta lue se silti pian. ;) Ja haluan mainita myös Minä, sisareni, jota ei ole vielä kukaan äänestänyt, mutta joka olisi kakkosehdotukseni, ja josta olen varma, että pitäisit.

  Linkitän arvonnan blogiini, joten olen mukana kahdella. (Ja mitä se Susa siellä hupsii, että kolmella mukamas... ;D)

  Aivan ihania pulloja tuossa ihanassa kuvassa!

  VastaaPoista
 25. Jos pääsiäiseeni jää aikaa lukisin itse ehdottomasti Shafakin Rakkauden aikakirjan. Uutuushyllyssä se on täällä meillä vähän aikaa jo seisonut, eikä kenellekään kelvannut. Onkohan juuri tuo koko ja aihe vieraannuttava? Kaikki orientaaliin (en tiedä saako tuota sanaa enää käyttää) keskittyvä kaunokirjallisuus on viime aikoina kiinnostanut.

  Hyvää lukupääsiäistä!

  VastaaPoista
 26. No niin, onnea, liityin lukijaksesi! Vastustan koko lukijatoimintoa, koska en IKINÄ saa ladattua siihen omaa kuvaani. Olen siis kasvoton vaikka haluaisin olla kirjakätinen. :)

  Pääsiäiskirjoja voisi olla kyllä kaksikin, pyhien aikana ehtii. Atwoodin ja Bulgakovin nostaisin niiksi, tarpeeksi painavaa asiaa tipuhommeleiden väliin. ;)

  VastaaPoista
 27. Bulgakovia suosittelisin. Ja lukijasi jo olenkin.

  VastaaPoista
 28. Kahdella arvalla mukana! Lukijasi olen ja linkitän. Äänestän Piiat kirjaa... on omallakin listalla, kunhan saan käsiini.

  VastaaPoista
 29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. No niin,uudestaan paremmalla onnella eli mukana olen ja kahdella arvalla :)

  Suosittelen kirjaa Piiat,ihan vain siksi että sen itse lukisin.Toinen vaihtoehtoni on Minä,sisareni.

  VastaaPoista
 31. Katja, ehdottomasti Elif Shafakin Rakkauden aikakirja!

  Mukana kahdella!

  VastaaPoista
 32. Vaikea valinta.. Googletin hiukkasen noita kirjoja ja ehkäpä noista voisin ehdottaa "Piiat".
  Huhtikuuhusi kevätiloa!!!

  VastaaPoista
 33. Kiitos kaikille, jotka olette jo ehtineet mukaan! Aikaahan on vielä reilu viikko.

  Pikasilmäyksellä näyttää, että näissä vaaleissa lauantain päivänvalon eniten suosiota ovat saaneet Saatana saapuu Moskovaan ja Piiat, mutta Sunnuntai, Herran tarhurit ja Rakkauden aikakirjakin ovat saaneet ääniä. Tämä on minullekin jännittävää! Ja voihan olla, että ehdin pääsiäisen aikaan lukea kaksikin kirjaa, jollei sitten sukulointi ota yliotetta aikataulusta.

  Mietin tuota lukijaksi kirjautumisasiaa jonkin verran. En nimittäin tosiaankaan ole koskaan aikaisemmin pyytänyt ketään kirjautumaan blogini lukijaksi arvonta-asioiden yhteydessä (ja aivan IHANAA, että niin moni on jo ollut täällä lukijana!), mutta se on tuntunut olevan tapana blogimaailmassa ja päätin minäkin kokeilla. Siksi onkin ollut erityisen mukavaa saada muutama vanha tuttu "virallisestikin" lukijaksi. Olette suloisia ja tervetulleita. ♥

  VastaaPoista
 34. Onpa komea palkintolista. Yksi arpa, kiitos! Äänestän Nemirovskya ihan vain sillä perusteella, että hän on noista ainoa, jonka tuotantoon on olen tutustunut.

  VastaaPoista
 35. Oi, mikä arvonta! Kahdella mukana :--) Olen siis lukijasi ja linkitän tämän arvonnan blogiini.

  Arvon tässä juuri Piikojen ja Minä, sisareni välillä. En ole lukenut listaltasi mitään, Saatana saapuu Moskovaan joskus yritin, mutta se sitten jäi. Se olisikin hyvä pääsiäiskirja. Mutta äänestän silti Piiat-kirjan puolesta, sillä se kiinnostaisi minuakin ja sitä on kehuttu paljon!

  VastaaPoista
 36. Onpas hauska arvonta!

  Pääsiäiseksi ehdotan kirjaa Minä, sisareni, josta olen kuullut paljon hyvää ja kaunista. Sitä paitsi pääsiäinen on niin synkkä sanomaltaan, että itse en ainakaan mitään synkistelyjä pääsiäiseksi kaipaile. Siksi sisaruus.

  Olen mukana kahdella. Linkitän mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 37. Tässä oli minulle ihan opetuksen paikka, kun en taida olla minkään blogin lukija. En ole tainnut koskaan kokea tarvetta ryhtyä sellaiseksi, vaikka luenkin säännöllisesti montaa blogia. No, nyt taidan olla ihan virallisesti lukijasi.

  Lue vaikka pääsiäisenä tuo Piiat-kirja, koska moni on sitä kehunut. Haluaisin kuulla, mitä sinä siitä pidit.

  VastaaPoista
 38. Saatana saapuu Moskovaan. En ole itse vielä lueknut, mutta listalla on :)

  Mukana yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 39. Yhdellä mukaan arvontaan ja koska en ole yhtäkään listalla ollutta kirjaa lukenut, niin ihan vain mutu-tuntumalla ehdottaisin Shafakia :-)

  VastaaPoista
 40. Kiitos taas!

  Ja voi, Kirjailijatar (ja Ilse!!!), tuli sellainen apua-olo. Tämä on tuntunut olevan blogimaailman tapa, mutta ei ihan minun juttuni kuitenkaan. Olen silti hurjan iloinen, että tekin olette nyt "lukijoitani". ♥

  Äänestyksestä tulee jännittävä! Minulla on yksi oma suosikkini, jonka luultavasti valitsen vaikka kakkoskirjaksi, jos se ei saa tarpeeksi ääniä voittoon. :)

  VastaaPoista
 41. Mukana yhdellä!
  Juuri selailin kirjakaupassa tuota Rakkauden aikakirjaa, se kiinnostaa, oli upea kansikin. Ihan ensiksi kuitenkin lukisin Sunnuntain!

  VastaaPoista
 42. Vakilukija ja linkitin! Listaltasi olen lukenut vain kaksi ensimmäistä, joista Atwood on todella hyvä, Saatanasta on niin kauan, että en osaa sanoa enää mitään (pitäisi itsekin lukea uudelleen). Laitoin omalle hankintalistalle tuon Piiat, josta olen kuullut niin paljon, että luettavahan se on. Pääsiäinen saisi olla hieman pitempi!

  VastaaPoista
 43. Hei. Liityin lukijaksesi ja rakastan kirjoja, kirjoittamista ja kirjailijoita ;) sanoja ja lauseita, niitäkin joita ei näy.
  Ehdokkaistasi olen lukenut ainoastaan Saatana saapuu Moskovaan, enkä sitä tällä kertaa suosittele.
  Vaan ehdotan tuota Elif Shafak: Rakkauden aikakirja
  intuitiolla mennään :)

  VastaaPoista
 44. Olen nyt virallisesti lukijasi :) Yhdellä arvalla mennään.

  Minua kutkuttaa ajatus pääsiäiskirjasta! Taidan valita jotain itsellenikin valmiiksi pääsiäisen pitkiä päiviä varten (heh, koulukirjoja kyllä riittää..).
  Juuri tänään ehdotan, että sinun kirjasi on Sunnuntai.

  Blogisi on kiehtova ilo. Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 45. Olen lukija, mutten osallistu arvontaan, sattumoisin hukun kirjoihin muutenkin. ;)

  Ehdotan sulle silti pääsiäiskirjaksi Katriinan Minä, sisareni siitä itsekkäästä syystä, että musta se on kiinnostava kirja, joka on mulla edelleen kesken odottamassa aikaa, jolloin ehdin lukea niin paksun teoksen.. Ja haluaisin kuulla, mitä tykkäät siitä.

  VastaaPoista
 46. Oi katja,
  lue ehdottomasti "Rakkauden aikakirja".
  Minä vieläkin olen sen lumoissa. Ajattelin, että haluan ostaa sen itselleni, koska siinä on niin paljon. Siinä on mm 40 ohjetta, joiden kautta ymmärtää enemmän, syvemmin, pyhemmin..
  Se kirja ei voi olla vaikuttamatta sinuun. Olet sen jälkeen erilainen, ihan, ihan pikkuisen ♥

  VastaaPoista
 47. Seuraan blogiasi, mutta en googlen / bloggerin kautta, vaan Vuodatuksen blogini kautta. Jos se ei käy tähän juttuun, niin ok. laitan myös linkityksen blogiini.
  Mielestäni hyvää pääsiäislukemista voisi olla sinulle: Margaret Atwood: Herran tarhurit

  VastaaPoista
 48. Kaikki toistaiseksi tuntemattomia, mutta tutkin vähän millaisista kirjoista on kyse ja Rakkauden aikakirja kuulosti ainakin hyvältä!

  Olen lukija Sivujen viemää - blogini kautta (voit tarkistaaa sieltä jos haluat :D) joten yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 49. Lue Rakkauden aikakirja, jota silmäni ovat himoinneet jo pitkään, mutta murtuneet ranteet ei jaksa vielä pidellä niin painavaa kirjaa. Osallistun kahdella.

  VastaaPoista
 50. Kahdella arvalla mukana!

  Ehdottaisin pääsiäislukemiseksi Saatana saapuu Moskovaan. Itselläni on Rakkauden aikakirja kesken ja toivottavasti saan sen loppuun viimeistään pääsiäisenä. Herran tarhurit olen myös lukenut ja pidin sitä ihan ok:na, mutta pääsiäinen kaipaisi mielestäni jotain suurempaa luku-urakkaa kuin mitä tuo kyseinen Atwood on.

  VastaaPoista
 51. Kiitos teille kaikille, mukavaa että olette mukana. Ja ilo saada vanhoja, rakkaita blogituttavia "virallisestikin" lukijakseni. ♥

  Ina: Kiitos! Äänestykseen saa osallistua, vaikkei syystä tai toisesta haluaisikaan lisää kirjoja kaikkien entisten pinojen päälle. ;) Minä, sisareni on kirja, jonka tulen varmasti jossain välissä lukemaan, vaikkei se tätä äänestystä voittaisikaan.

  VastaaPoista
 52. Kahdella arvalla olen mukana ja suosittelen katriina Rannen Minä, sisareni koska itse tykkäsin siitä paljon:)

  VastaaPoista
 53. Osallistun yhdellä arvalla ja äänestän Minä, sisareni -kirjaa ihan vain sillä perusteella, että se olisi tuosta listasta se, jonka itse juuri nyt aloittaisin.

  (Luulin muuten olevani jo lukijasi. Olen monesti käynyt blogissasi, mutta nyt huomaan, että olenkin navigoinut tänne aina muiden blogien kautta :-)! Nyt kuitenkin virallisesti arvonnassa mukana.)

  VastaaPoista
 54. Minua kiinnostaisi lukea tuo Piiat, kansikuva on jäänyt jostain mieleeni. Joten lukaisepa sinä se ensin ja kirjoita arviosi :)!

  Mukana olen sitten siis kahdella arvalla, linkitän juu oikein kuvan kanssa nyt kun sen osaan ;)!

  VastaaPoista
 55. Lukija olen täällä ollut jo kauankin.Ihanat nuo pullot! Ostin muutama päivä sitten yhden olutpullon vain sen vuoksi,että se oli tuollainen vanhanmallinen pullo!
  Minä suosittelen tuota Rakkauden aikakirjaa,jonka itsekin mielelläni lukisin.

  VastaaPoista
 56. Yritin jo eilen jättää kommentin, mutten näköjään onnistunut.

  Olisin mukana kahdella arvalla (arvonta on jo linkitetty sivulleni).

  Suosittelen Atwoodia, koska Atwood on hyvä. Tuota kyseistä kirjaa en kyllä ole vielä lukenut.

  VastaaPoista
 57. Mukana kahdella arvalla. Kaikki kirjat ovat mielenkiintoisia, mutta yhtään en ole vielä itse lukenut. Tosin Piiat on itselläni lainassa kirjastosta, joten taidan suositella nyt sitä :)

  VastaaPoista
 58. Mukana kahdella! Laitan linkin viimeistään huomenna. Kovistele minua, jos en muista. Palasin äsken ystäväni polttareista, enkä kykene juuri nyt huimiin tietoteknisiin suorituksiin:)

  Äänestän ehdottomasti Saatana saapuu Moskovaan, taisin jo aiemmin sitä sinulle suositella. Jeesuksen ja Pilatuksen käymät keskustelut... ah, voisin lukea tämän itsekin uudestaan pääsiäisenä, ellei minulla olisi aika muheva pääsiäiskirja itsellänikin odottamassa...

  VastaaPoista
 59. Ehdotukseni on Elif Shafak: Rakkauden aikakirja. Lainasin sen itsekin juuri.

  VastaaPoista
 60. Tervetuloa mukaan taas kaikki! Ja etenkin Anna Elina, ihanaa, että kommentin jättäminen nyt onnistui. ♥
  Onnea arvontaan teille jokaiselle! Minua ihan jännittää, että mikä kirja voittaa nämä vaalit.

  VastaaPoista
 61. Kyllä minä Piikoja suosittelen, se oli minustakin yksi parhaista viime vuonna lukemistani! :)
  Vaikka eivät muutkaan vaihtoehdot ole huonoja.

  Kahdella olisin mukana.

  VastaaPoista
 62. Minä olen päättänyt lukea pääsiäisenä Rakkauden aikakirjan, mutta tuo Atwood olisi myös kiinnostava vaihtoehto. Ilse suositteli Bulgakovia ja sekin olisi hieno valinta, meillä saattaisi Ilsen kanssa olla yhteinen intressi mielessä! ; ) Terkkuja Ilselle!

  VastaaPoista
 63. Minä äänestän pääsiäiskirjaksi Rakkauden aikakirjaa! Todella vaikuttava lukuelämys, hieno.
  Arvonnassa mukana kahdella. Kirjalista josta voittaja saa valita,on kutkuttava! :)

  VastaaPoista
 64. Annan äänen Elif Shafakin kirjalle Rakkauden aikakirja. En ole itse lukenut kirjaa, mutta se vaikuttaa mielenkiintoiselta.
  Olen kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 65. Mun on nyt pakko ehdottaa luettavaksi tuota Saatana saapuu Moskovaan, koska juuri luin sen itse ja se on ainoa kirja vaihtoehdoista, jonka olen lukenut. :)

  VastaaPoista
 66. Osallistun yhdellä arvalla! :)

  Itse lukisin noista Piiat ja Minä, sisareni (varsinkin jos ehdit pääsiäisenä lukea kaksi kirjaa), joten annan ääneni niille. :)

  VastaaPoista
 67. Mukana olette! Hienoa. :) Voi että menee jännäksi! Liputan salaa yhden kirjan puolesta kaikkein eniten ja hiljaisesti toivon sen voittavan, mutta aika näyttää. Ja jokaisen näistä kirjoista aion jossain vaiheessa lukea.

  VastaaPoista
 68. Anonyyminä lukijanasi en voi osallistua arvontaan, mutta voiko äänestää? Lue Piiat. Se on hyvä.

  VastaaPoista
 69. Lue Valkyriat. Itselläkin se odottelee tossa kirjahyllyllä lukemista. :)

  anni409

  VastaaPoista
 70. Tämäkin on mennyt minulta ihan sivu suun, tietysti osallistun arvontaan!

  Ehdotan että luet Margaret Atwoodin kirjan sillä yksi parhaimmista lukuelämyksistäni on ollut hänen kirjansa ; olikos sen nimi nyt "orjattaret" tmv. Oli niin vavisuttava tieteisfantasia että se tempasi mukaansa silloin aikoinaan niin että muistan tunteen vieläkin;-).

  Kirja-arvonnat ja kirjapalkinnot ovat parhaimpia, kiitos sinulle kun järjestät näitä!

  VastaaPoista
 71. Kiitos taas. :)

  Anonyymi: Toki voi osallistua vain äänestykseen. Arvontaan voivat tällä kertaa osallistua vain kirjautuneet lukijat. Kiitos sinulle kommentistasi.

  Anni: Tuo Valkyriat ei ole äänestyksessä mukana, vaan se on yksi arpajaispalkinnoista. Mutta kiitos kommentistasi ja olet mukana arvonnassa.

  Aamunkukka: Kiva, että ehdit mukaan. ♥

  VastaaPoista
 72. Minä ehdotan pääsiäislukemiseksi vaihtoehtoa Elif Shafak: Rakkauden aikakirja

  Minulla taitaa pääsiäinen kulua raksalla, mutta unelmoin sellaisesta, että kesällä lojun rannalla, ja luen vähintään jotain kevyttä hömppää : )

  Kohti pääsiäistä siis!!

  VastaaPoista
 73. Hei! Linkitys onnistui kumminkin, joten sitten se toinenkin arpa!

  VastaaPoista
 74. Juuri kirjauduin lukijaksi ja myöskin linkitin, joten kahdella arvalla lähden mukaan :)

  Pääsiäislukemiseksi ehdotan Elif Shafak: Rakkauden aikakirja.

  VastaaPoista
 75. Minttuli: Hieno homma!

  Tuuletar: Tervetuloa. :)

  Tämä arvonta on tällä kertaa tosiaan kaikille teille ihanille, jotka olette blogini lukijoita, mutta lasken kyllä kaikki äänet ja olen iloinen jokaisesta kommentista. ♥

  Piikojen ja Rakkauden aikakirjan välillä on tiukka kisa! Mutta Atwood ja Bulgakovkin ovat hyvissä asemissa.

  VastaaPoista
 76. Ehdotan Mihail Bulgakovia.

  Lukija jo olen ja linkkikin on blokiisi ollut jo pitkään sivullani. Laitan linkin vielä arvontaan.

  VastaaPoista
 77. Marja-Leena: Kiitos ja olet mukana. Saatana saapuu Moskovaan alkaa kiriä ja on jo hienosti kolmanneksi suosituin kirja tässä äänestyksessä.

  VastaaPoista
 78. Kivaa, olen yhdellä arvalla mukana taistossa! Lue Atwoodin jännittävä ja absurdi tulevaisuuskuvaus.

  VastaaPoista
 79. Sara: Kiitos! Merkkasin Atwoodille yhden lisä-äänen tukkimiehen kirjanpitooni. :)

  VastaaPoista
 80. En ole lukenut noista mitään, mutta Piiat kuullostaa parhaimmalta. Äänestän sitä.

  VastaaPoista
 81. Piiat tulee olemaan minun pääsiäiskirjani, joten suosittelen samaa myös sinulle! Mielenkiintoinen aihe, tarpeeksi paksu ja paljon kehuja ja mielipiteitä herättänyt kirja, siinäpä ne syyt miksi valkkasin tämän kirjan.

  Hyvää kirjapääsiäistä, luitpa sitten minkä tahansa!

  Ai niin, kahdella mukana!

  VastaaPoista
 82. Susa P.: Hienoa! Ehkä luemme samaa kirjaa. :) Olet mukana kahdella.

  Anneke: Kiitos äänestäsi.

  VastaaPoista
 83. Jeeee.... opin vihdoin linkittämään sivupalkkiini, joten olen mukana kahdella!

  Mietin pitkään Piikojen ja Aikakirjan välillä. En ole lukenut kumpaakaan, mutta Rakkauden aikakirjaa aloittelen juuri. Se tuntuisi olevan mukavan paksu lukuromaani pyhäpäiviksi - mutta vastaan kuitenkin Piiat, koska sitä on kehuttu niin paljon ja olen utelias lukemaan sinunkin arviosi siitä!

  VastaaPoista
 84. Pienen mökin emäntä: Hienoa, että linkittäminen sujuu nyt ja mukavaa, että olet mukana. Merkkaan äänesi Piioille.

  VastaaPoista
 85. No niin, sainpa aikaiseksi kirjautua minäkin, jo pitkään blogiasi seurannut. Minäkin olen Piiat-teoksen kannalla, huikea!!!!!
  Mukavaa pääsiäisen odotusta,
  emppu

  VastaaPoista
 86. emppunen: Kiitos. Olet mukana ja merkkaan äänen Piioille. :)

  VastaaPoista
 87. Lue Katriina Ranteen Minä, sisareni! Vaikka se onkin paksu kirja, sen lukeminen sujuu nopeasti.

  VastaaPoista
 88. Tamara: Kiitos kommentistasi. Otan sen huomioon äänestyksessä. :)


  Toivottavasti nämä arvontani säännöt eivät ole sekavat. Ensimmäistä kertaa järjestän arvonnan siten, että vain kirjautuneet lukijat (tai vakituiset lukijani) saavat osallistua arvontaan. Tämä on kokeilu, joka saattaa jäädä ainutkertaiseksi. Mutta pääsiäislukemista toki saa äänestää, vaikkei arvontaan osallistuisikaan. Olen iloinen jokaisesta äänestä, anonyymistä kommentista ja blogikurkkauksesta. Lasken kyllä jokaisen äänen. ♥

  VastaaPoista
 89. Ääni Atwoodille, pidemmittä perusteluitta. "Piiat" on näköjään uskomattoman suosittu, pitääpä minunkin pistää nimi muistiin...

  Hyvää kevättä :)

  VastaaPoista
 90. KIITOS kaikille osallistuneille. Arvonta-aika päättyy nyt. Palaan illalla äänestys- ja arvontatuloksin, jos tietokoneeni on kunnossa. Vanha kone vaikeni lopullisesti ja mies asentaa uuteen kaikenlaisia ohjelmia tms.

  VastaaPoista