perjantai 5. maaliskuuta 2010

~TUNNUSTUS JA AIHEHAKUA~

Kevättalven aurinko paistaa perjantaiaamun kunniaksi ja minäkin ehdin töihin jo puoli kahdeksaksi. Työpäivään virittäytyessäni iloitsen Elämän helminauhaa blogin Margelta saamastani tunnuksesta, jonka voisin lähettää melkeinpä kaikille blogini lukijoille. Lähetän sen nyt kuitenkin Leena Lumelle, Anastasialle, Uuden Kuun EmilialleVirvalle sekä rakkaalle ystävälle, joka pitää omaa blogiaan suljettujen ovien takana. Olkaa hyvät ja viettäkää aurinkoisen onnellinen viikonloppu!

Tunnustuksen saaminen antaa minulle myös aikaa pohtia seuraavan postaukseni aihetta. Minulla on mielessä kytämässä niin puutarhaunelmia, kaksi kirja-aihetta, matkakuumetta sekä sisustusaiheita niin lehti- kuin kotikurkkauksen muodossa. Ai niin, musiikistakin voisin vielä pari sanaa kirjoittaa! Apua otetaan vastaan, eli toiveita seuraavasta päivitykseni aiheesta saa esittää :)

7 kommenttia:

 1. puutarhaunelmia ei koskaan voi olla liikaa

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos Lumiomena♥ Arvaan nyt, että sain tämän ansiolla Anne Of Green Gables! Eikö kuulostakin ihan arvonimeltä;-)

  Minulla on nyt aivan hirveä puutarhakutina ja olenkin ihan kohta lähdössä Viherlandiaan, vaikka jo edellispäivänä ostin valkoisten tuoksuorvokkien ja unikkojen 'Papaver orientale' siemeniä.

  Paljastus: Istutan joka syntymäpäivä toukokuussa uuden puun. Nyt olen jo päättänyt, että tänä vuonna se on Pilvikirsikka, jossa on Taivaallisen Hyväilevä Syyssuloisuus!

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kuvia Helsingistä! Kevät tekee jo tuloaan vaikka ei sitä huomaa..itse selaan siemen kuvastoja ja mietin kasvihuoneeseen sijoittamista, haave jota olen kantanut jo kauan.

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos Lumiomena tunnustuksesta! <3 Kylläpä tuli aurinkoinen ja iloinen mieli! :) Vaikka ihan hyvillä mielin tässä ollaan muutenkin. ;) Upea auringonpaiste tänään. Laita vaan kaikki kivat jutut blogiin! Kaikki nuo mainitsemasi aiheet kiinnostaa. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille vaihteeksi näin yhteisesti. Taitaapa käydä niin, että puutarhaunelmat alkavat vallata mielen :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Jaa-a, kaikki ovat hyviä aiheita!:)
  Ehkä kuitenkin haluaisin ensin puutarha -ja sisustusjuttuja;)
  Matkajutut ovat ihania myös, tulee vain niin kova matkakuume....;D

  Aurinkoista viikonloppua, sillä aurinko siellä kurkistelee!!:)

  VastaaPoista
 7. Marge: Niinhän siinä kävi, että puutarha-aiheilla aloittelen :) Kevätaurinkoa sinulle!

  VastaaPoista