sunnuntai 28. helmikuuta 2010

~SYNTYMÄPÄIVÄAATTO *~


Huomenna maaliskuun koittaessa vietän syntymäpäivääni. Koska huominen kuluu töissä ja tylsästi vielä pitkän kokouksen merkeissä, juhlistimme syntymäpäivääni tänään oman perheen kesken. Herkuttelimme taivaallisen ihanalla thaimaalaisella kanalla Jamie Oliverin ohjeen mukaan, söimme neljävuotiaan tyttäreni kanssa yhdessä leipomiani mokkapalamuffinseja, avasin ihania paketteja ja kunhan päivä kääntyy iltaansa, pääsen vielä lukemaan tai selaamaan jotain lukuisista lahjaksi saamistani kirjoista. Niin, sain tietenkin kasan kirjoja aina romaaneista valokuvaus- ja helmityöoppaisiin. Lähetänkin lämpimät kiitokset kaikille minua muistaneille tätä lukeville ystäville ja läheisille, olette ihania ja tunnette minut <3

Hieman itsekäskin olin eilen, kun teko-helmihyasinteista innostuneena kävin ostamassa uusia kukkia Mosa Interiorsista, joka ainakin ensivisitiin jälkeen on aivan ihastuttava kauppa. Nyt helmihyasintteja on kaikkiaan kolme ruukullista ja omaksi syntymäpäiväkukakseni hankin jotain hempeän vaaleanpunaista. Sangen aidon näköinen tämäkin muka-katkenneita oksiaan myöten, eikö vaan?


 Mietin jonkinlaista syntymäpäiväarvontaa blogiini. Arvonta olisikin tämän blogin ensimmäinen. Koska nyt meneillään on niin monia ihania arvontoja, ajattelin odotella, että lukijamäärä kohoaa kolmenkymmenen paremmalle puolelle. Tällaiselle kirjapainotteiselle blogille se olisi kerrassaan upea lukijamäärä. Pysykää kuulolla!

Mokkapalamuffinsien ohjeen nappasin Pullahiiren herkullisesta blogista reseptiä aavistuksen muokaten.

18 kommenttia:

 1. Sylillinen onnea huomisen johdosta.
  Leinikitkin ovat kauniita ja jälleen onnistuneita kopioita!

  VastaaPoista
 2. En onnittele vielä...

  Mitä kirjoja sait?

  Minäkin kohta hurahdan tekokukkiin! Jyväskylässä on yksi butiikki, jossa en ole koskaan käynyt, mutta huhu kulkee..

  Hyvä idea juhlia sunnuntaina, että saa nauttia.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun pidit lahjasta;)
  Ovatko nuo muuten missä hinnoissa nuo ihanat kukat?

  Leena, vinkkaatko, mikä putiikki täällä JKL:ssä on kyseessä, missä noita kukkia olisi kenties?

  VastaaPoista
 4. Ihanan ja rauhallisen kuuloiset synttärit sinulla! Paljon Onnea!

  VastaaPoista
 5. Onnea! Kiva alku keväälle, synttäreitä vietetään silloin kun sopii :) (Sorry kun kesken rupesin katumaan postauksiani)

  VastaaPoista
 6. Onnea, onnea päivänsankarille! :)

  Kyllä litte leiponeet kauniita ja herkullisennäköisiä muffinseja!

  Kuka on muuten tosi kaunis munkin mielestä!

  VastaaPoista
 7. Onnea paljon syntymäpäiväsi johdosta:) Muffinsit ovat niin herkullisen näköisiä.

  VastaaPoista
 8. Ihan hurjasti kiitoksia teille kaikille yhteisesti <3 Onneksi juhlimme kotona eilen, koska tänään päivä on mennyt niin tiiviisti töissä. Mutta mikä parasta, mokkapalamuffinseja on vielä jäljellä odottamassa iltaa - ihme kyllä ;)

  Palaan niihin kirjoihin myöhemmin. Ja Susa: Kukat maksavat 9 euroa kappale, ruukut muutaman euron lisää.

  VastaaPoista
 9. Oi ei, eivät ole kyllä kalliita! Täytyypä kyllä alkaa selvittelemään, saako noita täältä JKL:stä mistään, sillä haluan ehdottomasti meillekin noita muutaman!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut täältäkin!
  Sinulla siis sama synttäripäivä kuin mm. Javier Bardemilla, joka täyttikin tosiaan 41 eikä 40.

  VastaaPoista
 11. Susa, en ole koskaan vielä päässyt sinne puotiin;-), vaikka olen asunut täällä Keski-Suomessa jo 25 vuotta, mutta ehkä tänä keväänä...

  Se sijaitsee Puistokadulla. Liikkeen nimeä en tiedä. Tuli esille siten, kun olin yksityislääkärini upeassa vastaanoton odotushuoneessa ja aloin ihmetellä, mistä heillä oli niin upeita kukkia. Ne olivat silkkikukkia ja juuri siitä Puistokadun myymälästä. Lykkyä tykö, Susa!, sinne minäkin taas kohta yritän...

  VastaaPoista
 12. Kiitos vielä sinulle, Sooloilija! Oli hauska tietää blogisi kautta, että Javier Bardemilla on sama syntymäpäivä.

  Toivottavasti Susa ja Leena löydätte "kukkakauppaan"!

  Ja vielä kerran, kiitos tuhannesti teille kaikille <3

  VastaaPoista
 13. Minäkin laitan onnittelut! Vaude, nuo kukat ovat kyllä tosi aidon näköisiä! Ja miten namin näköinen muffinssi! Slurps! :)

  VastaaPoista
 14. Onnittelut myös täältäpäin! Tuo muffinsikuva sai makeannälän kurnimaan.. ;) Kukista tulee jo keväinen fiilis, vaikka ulkona näyttääkin tulevan lunta niin, että keväämmällä saa hankkia veneen työmatkoja varten :)

  VastaaPoista
 15. Kuulosti ihanalle siun synttäriesi vietto. =) Meillä niin ikään eri päivänä tyttären kanssa vietellään synttäreitä sitten ensi sunnuntaina.

  VastaaPoista
 16. Teresita ja Una: Kiitos <3
  Vene olisi tänään aamulla ollut tarpeen ainakin Helsingin keskustassa; Kotona maassa oli vielä tuoretta lunta sekä jäätä. Unalle ja tyttärelle ihanaa syntymäpäiväjuhlaa ensi sunnuntaille!

  VastaaPoista