keskiviikko 24. helmikuuta 2010

~"FAKE PLASTIC FLOWERS (puutarhaunelmia 2)~


En olisi uskonut, että teen blogipäivityksen muovikukista - tai että ylipäätään voin ihastua tekokukkiin! Mutta niin vain kävi, kun ystäväni toi minulle lahjaksi Mosa Interiorsista ostamansa helmihyasintin. Kieltämättä se on vallan aidon näköinen ja nyt suunnittelen jo retkeä Tapanilaan. Olisi hauska saada lisää näitä "kukkasia", kun omalla pihalla ei kasva mikään muu kuin lumikinokset.
Toivottavasti en riko kukkien tuomaa ihanan herkkää tunnelmaa, mutta minulla on viime päivät soinut päässäni brittiläisen älykkörockin parhaimmistoon luetun, erään suosikkibändini Radioheadin kappale Fake Plastic Trees. Linkki vie tuttuun tapaan YouTubeen. Ilmeisesti tekijänoikeuskysymyksistä johtuen videoon ei saanut laittaa kuvallista linkkiä, mutta ihan virallinen video sieltä esiin putkahtaa.

Seuraavassa päivityksessäni tiedossa Irvingiä, josta riittänee juttuja pariinkin postaukseen :)

12 kommenttia:

 1. Siis eivätkö nuo kukkasipulit&kukat ole aitoja! Kuvien perusteella näyttävät ihan oikeilta...

  VastaaPoista
 2. No ihastuin kyllä minäkin! Mielettömän aidon näköinen...!

  Radiohead on minunkin ikisuosikki!

  Toiveikasta torstaita!

  VastaaPoista
 3. Waude, todella aidon näköinen!!! Tosi kaunis! Radiohead rules! :)

  VastaaPoista
 4. Lumiomena, sininen helmililja on yksi suosikkikukkiani. Tosin minä ostan niitä ison ruukun Viherlandiasta ja kun ovat kukintansa kukkineet, istutan maahan. Kukkivat keväisin scillojen eli idänsinililjojen jälkeen.

  Äidilläni on erittäin kaunis unikkokimppu silkkikukkia. Näyttävät unelmaisilta.

  VastaaPoista
 5. Hei! Mitä kameraa käytät? Kuvasi nimittäin ovat tosi korkealaatuisia, ja siksi minua kiinnostaakin.

  VastaaPoista
 6. Yaelian: Minäkin luulin kukkia ensin oikeiksi, vasta koskettamalla ne uskoo tekokukiksi (eikä sipuleita oikein silloinkaan).

  Emilia: Eikö vaan? Radioheadissa on tosiaan sitä jotain... Ei sovi ihan jokaiseen tunnelmaan, mutta loistavaa musiikkia.

  Anastasia: Kukat ovat niin aidon näköisiä, että ajattelin poiketa Mosa Interiorsiin joku päivä (ei vain ole usein asiaa Tapanilaan). Ja Radiohead <3

  Leena Lumi: Meillä oli edellisen kodin pihalla helmililjoja ja viime syksynä istutimme scillojen sipuleita oikein urakalla. Toivon, että meille tulisi oikea scillamatto kevään koittaessa.

  Tuure: Minulla on aika peruskamera, Canonin PowerShot G9. Se on pokkarin ja järkkärin sekamuoto. Haaveilen oikeasta järjestelmäkamerasta, mutta ostaessani nykyistä kameraani loppuvuonna 2008 olin vielä kotiäitinä ja mietimme mieheni kanssa, että ostanko järkkärin vai hankinko edullisemman, mutta silti laadukkaan kameran ja lähdemmekö lisäksi Wieniin. Jälkimmäinen vaihtoehto voitti :)
  Kiitos kuvakommentistasi!

  VastaaPoista
 7. Olipa tuo hieno, jouluna lasten huoneessa minulla on ollut silkkisiä joulutähtiä, kun niitten nuorten huoneeseen ei pääse edes kasteleen kukkia :)

  VastaaPoista
 8. Lumiomena, scillat leviävät kuin kulovalkea! Ne ovat ihastuttavan kiitollisia. Iske niitä vaan hirveesti maahan kaikkialle joka syksy, niin muutaman vuoden pästä koet ihmettä. Laita sinne tänne myös ihan tavallsita keltaista kevätesikkoa. Nekin leviävät hyvin. Pidän keväällä satakunnan väreistä: sinisestä ja keltaisesta yhdessä. Ehkä sinäkin.

  Tämä sivu muuten näytti nyt ihanalta sisustussivulta. Oli se onni, että estin sut lähtemästä...Katso: kirjoja, sisustusta, kukkia, puutarhaa, musaa...Ne sopii kaikki hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 9. Silkkiset joulutähdet lastenhuoneessa kuulostavat hyvältä idealta.

  Leena: Joskus sitä tarvitsee jonkun hieman "potkimaan" puhtia, jotta saa motivaatiota jatkoon :) Meille on tulossa ainakin keltaisia krookuksia keväällä. Rakastan sipulikukkia.

  VastaaPoista
 10. Siis iso ihmetys sentään..Yksi asia, mitä minä olen aina sanonut, että melkeinpä inhoan, ovat muovikukat..että niitä ei minun kotiini tule jne..mutta niin upea on tuo saamasi kukka, että tuollaisen ottaisin itsekin omalle pöydälle milloin vain-ihana!

  Voi kun minullakin vielä joku päivä olisi oma piha, johon istutella kukkia, rakentaa vuosi vuodelta sitä omaa unelmien puutarhaa. Nyt edelleen pitää koittaa toteuttaa sisäistä puutarhuria vain tuolla parvekkeellamme;)

  ps: Jos postipoika tuo jo tänään jotain, ei tarvitse odottaa maanantaihin asti avaamista, ellet itse halua;)

  VastaaPoista
 11. Susa: Älä muuta virka! En olisi koskaan uskonut, että meille tulee tekokukkia (no ok, metallilangasta tehtyjä "taidekukkasia" voisin ottaa), mutta nyt haluan noita lisää :) Minä uskon, että teillä on joskus oma piha. Ja sinä olet niin luova ja sulla on hyvä sisustussilmä, joten saatte taas ihanan parvekkeen! Kohta voisi varmaan kylvää jo siemeniä?
  Ja jee, odottelen postia :)

  VastaaPoista
 12. G9 on varmasti tosi hyvä! mun piti ostaa uus kamera, ja ostin powershot sx1is, mut g9 olis ollu kyllä kannattavempi ostos.

  VastaaPoista