tiistai 20. huhtikuuta 2010

~TWO IN ONE: Keiju tunnustuksessa ja puutarhatöissä~

Tässä päivityksessäni on kaksi postausta yhdellä iskulla, ensin tunnustus ja sitten hieman kuvia :)

Kevätkeijut alkavat liihotella paitsi luonnossa, myös blogeissa. Aamunkukka Prinssit ja viikarit-blogista muisti minua tällaisella vuodenaikaan sopivalla tunnustuksella. Olen tunnustuksesta iloinen ja lähetän Aamunkukalle lämpimät kiitokset! Mietin myös, että kenelle lähettäisin tämän tunnustuksen eteenpäin, luenhan niin monia ja keskenään hyvin erilaisia blogeja. Jokaiselle lukemalleni blogille voisin tämän Helinä-keijun antaa mielihyvin, mutta tällä kertaa haluan erityisesti muistaa muutamaa blogia, joita aloin lukea viime syksynä, jolloin epäröin omani jatkamista. Lisäksi lähetän tunnustuksen yhdelle uudehkolle suosikkiblogilleni:

Viivu's Home: Hauska ja kaunis blogi, jossa on muun muassa käsitöitä, sisustusta sekä lapsiperheen puuhia. Viivun tapa kirjoittaa on elämänmakuista ja blogista tulee hyvälle mielelle.

Pink Pionies: Eräs suurimmista blogisuosikeistani.Taidokkaita valokuvia, upeaa sisustusta, ulkosuomalaista elämää sekä bonuksena hieno erillinen elokuvablogi.

Omenaminttu: Ruokaa, leivonnaisia, estetiikka, upeita valokuvia. Ihastuttava blogi, jonka parissa mieleni lepää.

Erityiskiitos blogini uudelleen käyntiin "potkimisesta" Leena Lumelle


PS. Kiitos kaikille, jotka kommentoitte minun stressatessa mieheni kotiinpääsyä tuhkapilven vallatessa ilmatilaa. Hän pääsi kotiin tänään aamulla. Matkassa oli ollut myötä paljon onnenkantamoisia, koska sunnuntaiaamuna hän oli vielä Milanossa. Aivan kuin sen kunniaksi ovat kevätkeijut alkaneet tehdä töitään myös omassa kotipuutarhassamme:
Silmuja

Kukintakausi alkamassaLisää silmuja

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, suloista, että sait rakkaasi kotiin, Lumiomena♥

  En ole milloinkaan ollut oikeaan aikaan niin oikeassa paikassa, kuin olin sillä hetkellä, jolloin olit LOPETTAMASSA Lumiomena-blogiasi! Minulla oli vaistoa ja aavistusta, että jos saan sinut jatkamaan, tie tähtiin on auki ja se oli. Tyylisi kirjoittaa on miellyttävä, Lumiomena on melkein yhtä hieno nimi kuin Lumikarpalo;-) ja blogiisi on aina ilo/kevyt/keijuista tulla.

  Hienoja kuvia, juuri siitä hetkestä, jolloin maa ei tiedä, olisiko se vielä roudassa vai lykkäisikö jo kukkia.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että miehesi vihdoinkin pääsi kotiin:-)
  Ja ihania silmukuvia!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut tunnustuksesta! Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Olipas mukavia uutisia- voin vain kuvitella, miten helpottunut olit saadessasi työmatkalaisesi kotiin asti!

  Kylläpä teillä onkin kasvukausi pitkällä, niillä keijukaisilla on riittänyt kiirettä puutarhassakin;-)

  Mukavaa alkavaa loppuviikkoa ja paljon aurinkoista mieltä!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että perhe on taas kasassa ♥

  Ihanasti kevät jo näkyy pihan kasvustoissa!

  VastaaPoista
 6. Leena: Oli helpotus saada mies kotiin. Hänen reissunsa takaisin oli ollut melko vaiherikas, mutta yllättävän nopea :)
  Ja tosiaan, kuten olen aikaisemminkin kanssasi kirjoitellut, olin kuoppaamassa tätä blogia marraskuussa, jolloin minut löysit. Onneksi löysit; Bloggaaminen on mukavaa. Kiitos sinulle kommentistasi ♥

  Yaelian: Kiitos, eilinen ilta oli onnellinen ja lapsetkin niin innoissaan. Silmuissa on jotain herkkää.

  Johanna: Kiitos. Kuvatessa oli (toivottavasti) hyvä valo.

  Aamunkukka: Kiitos vielä kerran tunnustuksesta, oli ihana saada se! Kasvukausi etenee hyvin, mutta aika jännästi ihan paikallisella tasolla: Yhden naapurin pihalla krookukset kukkivat täysillä, meillä ne ovat vasta työntymässä esiin maasta. Liekö syynä eri lajike vai pienilmasto? Ja oli tosiaan mukavaa saada mies maailmalta kotiin.

  Susa: Nimenomaan ♥ Voinet hyvin arvata, että eilen illalla isi oli lapsille perheen suurin sankari.

  VastaaPoista