lauantai 17. huhtikuuta 2010

~PITÄÄHÄN MIES KOTIIN SAADA * ~

Sain vielä yhden aasinsillan Bologna-kuvien käyttöön, ja kokeilenkin samalla, mitä Blogger tykkää tällaisesta panoraaman tapaisesta kuvasta. Kuva on otettu aika lailla tasan viisi vuotta sitten Ghigin puistossa, joka oli (on) eräs suosikkipaikoistani Bolognassa. Aasinsilta on tietenkin kertomus tuhkapilvestä ja Pohjois-Italiassa sen vuoksi olevasta miehestäni. Hän viestitti minulle vuokranneensa auton ruotsalaisten kollegojensa kanssa ja aikovansa huomenna aamulla alkaa automatkan kohti Rostockia. Toivon matkan sujuvan hyvin kaikin tavoin ja voin vain monien muiden tavoin todeta, kuinka ihmeellisiä luonnonvoimat ovatkaan!Billie Holidayn ihana ja romanttinen kappale toivottakoot kaikille leppoisaa lauantai-iltaa! Seuraavassa päivityksessäni lupaan palata taas kirjojen pariin. Viikko naistenlehtiä ja viimein Doris Lessing sekä yksi lastenkirjallisuuden klassikko ovat nostamassa minua pois sieltä "kirjallisesta tyhjiöstäni" ;)

9 kommenttia:

 1. Viisas ajatus ottaa auto! Tuurekin tulee bussilla läpi Euroopan ja pääsee keväiseen Wieniin! Eve tekstaili Turkista, että pääsee ehkä lentäen kotiin ma. Ehkä.

  Billie Holiday on suosikkilaulajistani yksi vahvimmista. Minulla SAATTAA olla kaikki hänen levynsä...Suuri lahjakkuus ja suuri tragedia kulkevat usein käsikkäin.

  VastaaPoista
 2. Leena: Toivottavasti kaikki pääsevät kotiin - tai siis pääsevät varmasti, mutta kohtuullisessa ajassa. Minäkin rakastan Billie Holidayta ♥

  VastaaPoista
 3. Turvallista paluumatkaa miehellesi,ja toivottavasti saat hänet pian taas kotiin.
  Panoraamakuva on kaunis;sitä piti varmaan aika paljon pienentää kuitenkin?
  Billie Holidayn levyjä on minullakin monta,ihanaa kuunnella.

  VastaaPoista
 4. Huono juttu, kun ihmiset jäivät jumiin kauas kotoaan! Mutta muuten ei haittaa, vaikka lentokoneet pysyvätkin kentillä. Luonnonvoimat ovat käsittämättömiä.
  Turvallista matkaa miehellesi ja jälleennäkemisen riemua = )

  VastaaPoista
 5. Turvallista paluumatkaa miehellesi! Toivottavasti saat hänet pian kotiin!

  VastaaPoista
 6. Hyvää kotimatkaa siis vaan!

  Oi, odotan Lessingiä...!

  VastaaPoista
 7. Yaelian: Kiitos. En pienentänyt panoraamakuvaa, mutta Blogger ei antanut julkaista sitä tuon suurempana. Mieheni on nyt ajomatkalla Saksassa; Rostockin lautta on kuulemma täynnä, joten yrittää Ruotsin kautta.

  Taru: Tämä pakollinen lentotauko tekee toivottavasti hyvää ilmakehälle!

  Johanna: Kiitos. Saa nähdä, kuinka monta päivää tässä vielä menee, mutta koko ajan hän on lähempänä Suomea.

  Ilse: Lessingiä on luvassa ihan pian :)

  VastaaPoista
 8. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle- Ja toivottavasti saat työmatkalaisesi pian kotiin!

  Blogissani olisi pieni yllätys, käytkä kurkkaamassa kun ehdit;-)

  VastaaPoista
 9. Aamunkukka: Tulenkin heti kurkkaamaan yllätystä :) Ja kiitos, nyt näyttää siltä, että mieheni saattaa ehtiä kotiin jo huomenna ♥

  VastaaPoista