perjantai 16. huhtikuuta 2010

~KOIRANUNTA JA STRESSIÄ TUHKAPILVESTÄ~

Omaan yleensä hyvät unenlahjat, mutta nyt taidan nukkua koiranunta seuraavien öiden ajan - tiedättehän; Unen ja valveen rajamailla oloa, pientä vartioimista ja onneksi välillä myös sikeää, hyvää unta. Koiranuni johtuu Euroopan yllä leijailevasta tuhkapilvestä. Mieheni on työmatkalla pohjoisessa Italiassa. Hänen piti palata Suomeen tänään illalla, mutta kotiinpaluu menee jonnekin ensi viikolle. Toivon sydämeni pohjasta, että tuhkapilvi kaikkoaisi ja ilmatila avattaisiin pian uudelleen. Sitä odotellessa arki jatkuu viikonlopun merkeissä; Tänään leivon lasten kanssa suklaamuffineita ja heidän nukahdettuaan koetan päästä eroon siitä kirjallisesta tyhjiöstä, joka valtasi minut ihanan Siilin eleganssin jälkeen. Kuvassa koiranunta nukkuu vanhempieni Minttu-walesinspringespanieli.

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

19 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat miehesi pian kotiin jakamaan arkea kanssasi!

  Ihana viikonloppua. Makoisia muffinihetkiä :)

  VastaaPoista
 2. Minttu on vain niin ihana!!
  Kuolaan...

  Voi sinua siellä muffienssiesi kanssa ikävöit ja haikailet..
  Ihmeellisiä kuvioita ihmisten elämässä tuo tuhkapilvi on aiheuttanut..

  Kaikesta huolimatta suloista viikonloppua, onneks lapsesi ovat lähelläsi..

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat suloisesta Mintusta!
  Näin jo Tuuren blogissa että miehesi ei pääse lähtemään Italiasta.Toivottavasti pian pääsee....Muffinien leivonta lasten kanssa kuulostaa kivalta! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikonloppua sinulle ja lapsille. Kyllä se mieskin sieltä kotiin tulee. Mutta tuhkapilvi on tosiaankin sekoittanut koko Euroopan. Tukalissakin tilanteissa saattaa ihmisiä olla. Kuulin juuri, että esim. Lontoossa Merimieskirkko järjestää hätämajoitusta niille, jotka eivät löydä kaupungista majoitusta odotellessaan kotiinpääsyä.

  Muffinssinmakuista iltaa! Meillä täällä kotitekoista pizzaa.

  VastaaPoista
 5. Tuhkapilvi kyllä nyt sotkee niin monen kuvioita... Mukavaa viikonloppua silti lasten ja muffinien seurassa!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti lapset nukahtavat hyvin ja pääset itse vähän rentoutumaan, niin kuin se tässä tilanteessa on mahdollista. Täällä pidetään kovasti peukkuja, että tuhkapilvi alkaisi pian hälvetä!

  VastaaPoista
 7. Luonnonvoimat välillä näyttävät ihmiselle, kuka täällä määrää : )
  Mutta kurjia juttuja siitä seuraa monelle! Onneksi miehelläsi ei ole mitään sen suurempaa hätää...ikävä tietysti kotiin suuren suuri!
  Mukavaa muffinssi-iltaa kuitenkin, ja tuo kirja on jostakin pakkopakko saada. (Uunikin on vielä kesken, jotenkin se ei nyt vaan etene?)

  VastaaPoista
 8. Sinäpä sen sanoit:kirjallinen tyhjiö!Poden sitä aina kun hyvä kirja loppuu..Olo on vähän haikea jo kirjan loppusuoralla..ja suorastaan olen pettynyt,että joudun lopettamaan lukemisen..En ole tiennyt,että sille tunteelle on nimikin :)

  Toivon,että saat miehesi pian kotiin!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Täältäpä löytyi kiva blogi! Mistähän tänne tulin... jotain kautta. Pitääpä ajan kanssa pureutua noihin kirjapostauksiin. Olen muuten kesälomareissulla käynyt tuolla aikaisemmassa postauksessa kuvaamassasi Orlovin Aarteessa. Aivan ihastuttava paikka. Hyllyssä jököttää kaunis muistokin sieltä :)

  VastaaPoista
 10. Lumiomena, vanhemmillasi on hyvä koiramaku;-)Ellei sydämemme sykkisi noutajille, niin sitten springerille.

  Evekin on Turkissa! Eikö kukaan muista...Odotas, kun Eve ja Tuure näkevät mitä omahyväinen Panu Rajala on kirjoittanut Rilkestä. Luithan tänään Hesarista. Rajalan takia en voi tehdä sitä kirjaa!!!

  Minulla on nyt täydellinen olo! Milloin olen sanonut näin;-) Puutarhakirjat on tehty ja nyt alkavat ihan muut...

  Minä olen satoja kertoja odottanut miestäni, kun lennot eivät ole tulleet. Avain ovessa, pihavalot koko yön päällä...koiranunessa kuullut, tuleeko vai eikö. Monasti ei. Taidan olla turtunut.

  Olisiko mitään mahdollisuutta ottaa junaa. Ehdota! Mieheni on tullut joskus junalla Milanosta. Turvallisempaa nyt.

  Lue jotain rauhoittavaa. Meditoi. Juo iso mukillinen kaakaota. Lepää.

  Minä otan nyt uuden kirjan...Öitä♥

  VastaaPoista
 11. Emilia: Kiitos. Luonnonvoimat ja aika näyttävät, milloin mies pääsee kotiin.

  Hanne: Minttu on ihana myös luonteeltaan, rauhallinen, lutunen koira. Tuhkapilvi on saanut aikaan melkoisen kaaoksen!

  Yaelian: Kiitos kuvakommentista :) Muffinien leipominen lasten kanssa oli kivaa, ylipäätäänkin arjet touhut pitävät alakuloiset ajatukset poissa.

  Sooloilija: Totta, että jotkut ovat aika tukalissa paikoissa ja joillakin voi olla ihan hätä. Kotitekoinen pizza kuulostaa hyvältä!

  Anastasia: Kiitos. Viikonlopusta voi tulla ihan kiva, kun huomennakin tiedossa on tyttären kaverin synttärikutsut.

  Susa: Kävi tuttu juttu ja nukahdin taas esikoisen huoneen lattialle ;) Kiitos peukkujen pitämisestä ♥

  Taru: Alkaa kiinnostaa tuo Uuni, kun se ei etene ;) En ole lukenut mitään Hyryä -vielä.

  Marika: Minä ainakin kutsun tuota tilaa juuri kirjalliseksi tyhjiöksi. Oikein hyvän kirjan jälkeen on niin hankala tarttua seuraavaan. Usein luenkin jotain "välikirjallisuutta", puhdasta hömppää tai joskus jonkun aikaisemmin lukemani kirjan.

  Hyvä mieli: Kiva, että löysit tänne. Toivottavasti tulet uudestaankin :) Minä en muuten ole käynyt tuolla Orlovin Aarteissa sisällä, vaikka ulkoa päin olen liikettä monet kerrat katsellut. Ehkä ensi kesälomareissulla uskaltaudun sisälle ;)

  Hannele: Sinä onnellinen ♥

  Leena: Nämä jutut ovatkin sinulle tuttuja! Rajala on kyllä ihan omanlaisensa tapaus... Olisipa mielenkiintoista, jos tekisit tuon kirjan Rajalasta välittämättä - tai juuri hänen vuokseen/hänestä johtuen! Ja kiitos, joinkin kupillisen lämmintä kaakaota. Nyt luen hetkisen ja koetan saada unenpäästä kiinni.

  Kauniita unia teille kaikille!

  VastaaPoista
 12. Voin vain kuvitella olotilasi.. tosiasiahan taitaa olla, että tilanne voi jatkua vielä kauankin tällaisena. Onneksi, onneksi tosiaan sieltä Italiasta pääsee myös maakautta kotiin;-) ajatteles jos miehesi olisi Aasiassa tai Amerikassa, työmatkasta voisi tulla aivan liian pitkä pitkä.

  Tsemppiä kovasti, pidän peukkuja, kaikkea hyvää ja viikonlopun iloja!

  VastaaPoista
 13. Toivotaan että miehesi pääsee pian palaamaan kotiin! Tuliko hyviä suklaamuffineita?

  Mukavaa viikonloppua sinulle, tuhkapilvestä huolimatta!

  VastaaPoista
 14. Aamunkukka: Hieman kyllä menee stressin puolelle, mutta minkäs tälle voi. Ihanan aurinkoinen aamu ainakin täällä Etelä-Suomessa, joten kohta ulos lasten kanssa. Ja totta, jos mieheni olisi esim. Aasiassa, voisi odotus olla vielä pitempi ja hänellä ihan kurjat olot. Nyt hän viettää aikaa kivassa hotellissa Italian järviseudulla - ainakin on komeat maisemat :)

  Johanna: Kiitos. Finavia ja Ilmatieteenlaitos antavat virallista lisätietoa tänään iltapäivällä - ehkä sen jälkeen mieheni päättää, odottaako maanantain lentoa vai koettaako saada junalippuja (nekin voivat olla kortilla). Muffineista tuli aika hyviä, laitoimme niiden sisälle suklaayllätyksen :)

  VastaaPoista
 15. Voi kuinka ikävää, luonto on niin voimakas.
  Toivottavasti miehesi pääsee pian kotiin turvallisesti. Aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 16. Kyllä sitä voi kaikenlaisia mutkia tullakin matkaan. Minun mieheni onneksi oli aikaissa lentää vaan suomessa, pääsi sitten matkaan junalla, joskin matka pitkittyy.
  Toivotaan että rakkaasi pääsee pian luoksesi.
  Alkoi haluttamaan muffinsseja, oih,
  pitäisköhän leipoa!

  VastaaPoista
 17. Toivotaan, että tuhkapilvi häviää pian eikä uusia tule tilalle, niin että kaikki matkalle jumiintuneet pääsevät viimein kotiin!

  VastaaPoista
 18. Sari: Onhan tämä aika ainutlaatuista aikaa, luonnonvoimat ovat ihmeelliset. Sinulle mukavaa sunnuntaina huomiselle, toivottavasti se on yhtä aurinkoinen kuin tämä lauantaiaamu oli (nyt ulkona sataa)!

  Piupau: Onneksi Suomen sisällä pääsee aina junalla, vaikka matka kestäisikin kauan. Suosittelen muffinsien leipomista. Mielestäni leipominen on ylipäätäänkin mukavaa ja aika terapeuttista.

  Katri: Sitä varmaan melkein kaikki toivovat!

  Mukavaa launtai-iltaa teille jokaiselle ♥

  VastaaPoista