lauantai 16. tammikuuta 2010

~TUHLAUSTA? *~

En voinut vastustaa kiusausta kirja-alessa:Vajaa viikko sitten kotiin lisäkirjahyllyksi - Lundioiden sekä työhuoneeseen piilotettujen Billyjen täytyttyä - hankkimamme valkoinen vitriinikaappi tulee tätä menoa täyttymään alta aikayksikön. Hankkimieni kirjojen joukossa on luultavasti lukemista hieman jokaiseen mielialaan; On hauskaa ja dramaattista kerrontaa, tavattoman kaunis lastenkirja, novelleja sekä matkakuumeen herättäjää. Lukujärjestyksen "arpominen" tulee olemaan mielenkiintoista, mutta luen aina fiiliksen mukaan.


Lisäksi ajattelin ilahduttaa koko perhettäni tulppaaneilla. Tulppaanit ovat lempikukkiani pionien ja unikkojen ohella. Vaaleanpunaisina ne jotenkin sopivat hyvin värittämään lumoavan valkeaa talvea sekä oman kotini vaaleaa olohuonetta:


PS. Otsikoin kirjoitukseni tuhlaukseksi, mutta kirjoissa (ja suklaassa) ei raha mene koskaan hukkaan ;)

4 kommenttia:

 1. Onnea hankinnoille! Kirja-ale vielä koluamatta ja tuo tulppaanikimppu kyllä piristäisi omaakin huushollia : )

  VastaaPoista
 2. Ei tuhlausta ei;)

  Kyllä vaaleanpunainen on ehdottomasti niin kaunis väri!!
  Minullakin se vaaleanpunaisen lilahtava ruusukimppu on olohuoneessa vaalean senkin päällä ja jotenkin se on siinä kuin piste iin päällä, kaunis:)
  Tummempi kimppu taas meni vanhan ikkunapokapeilin eteen...;)
  Minulle kukat ovat tärkeitä, harmi, kun kukkakimput ovat kalliita kukkakaupasta ostettuna, mutta kyllä silti välillä ostan sieltäkin;) Ei tuhlausta,ei, vaan mielenpiristystä...;))

  Ihanaa sunnuntaita hyvien kirjojen parissa:)

  VastaaPoista
 3. Ei, ei, Lumiomena, ei tuhlausta vaan oikeaa sijoitusta. Lueppa, mitä Waltari on sanonut kirjoista. Se löytyy blogistanikin taas kerran uusintana joko rollaten tai kohta sen jälkeen yhdellä klikkauksella 'vanhempi'. En muista nyt sitä otsikointia...

  Vaaleanpunaisella on liitto sekä tummansinisen että valkoisen kanssa. Suvella minulla pinkki/sininen kaikkialla, nyt pinkki/valkoinen.

  Ei ole koskaan tylsää, kun on löytänyt tien kirjojen maailmaan. Jännittä jo mitä luet tuosta ekana...

  VastaaPoista
 4. Tatu: Tulppaanit tosiaan piristävät. Vaikka en itse ole kevätihminen, haluan kotiini tuulahduksen kevättalven valosta ja jotenkin nimenomaan tulppaanit tuovat sellaista tunnelmaa.

  Marge: Oi, ihania ruusuja. Minäkin ostin tulppaaneja nyt aika lailla reippaasti, joten jaoin niitä kahteen kimppuun. Sunnuntai sujui osin kirjojen parissa, mutta paljon enemmän 2- ja 4-vuotiaiden lasteni kanssa touhutessa (sinun blogisi innoittamana mm. luistelua harjoitellen).

  Leena Lumi: Muistelin jokunen aika sitten itsekin tuota samaa Waltarin kirjoitusta. Eilen jo aloin lukea yhtä kirjaa, tosin lapselleni. "Satu ja päärynäpuun Pyrre" on tavattoman kaunis kirja, joka edeltää lumoavaa lastenkirjaa "Satu Kukkameri ja lumen ihme" (tuttu sinullekin). Tällä viikolla pääsen myös aloittamaan jonkun noista aikuisten kirjoista :)

  VastaaPoista