torstai 7. tammikuuta 2010

~ARKEA~Loppiainen vei joulunajan, jota ajattelimme kuitenkin perheessämme jatkaa osin Nuutinpäivään saakka. Lomani loppiainen kuitenkin vei, ja tänään aamulla palasin töihin. Pienten lasten äidin kohdalla työssäkäynti vähentää roimasti lukuaikaa, mutta koetan päivittää tätä blogiani vähintään viikoittain. Kyllä aikaa lukemiselle aina jotenkin löytyy, minähän en katso televiosta juuri muuta kuin Greyn Anatomiaa ja joskus jonkun elokuvan tai konsertin, kuten eilen Stingin hienon Durhamin katedraalissa kuvatun talvisen konsertin. Eilen sain loppuun myös Maaninkavaaran, josta kirjoitan "arvosteluni" viimeistään viikonloppuna.

PS. Ylläolevan kuvan olen julkaissut jo toisessa blogissani, pahoittelen päällekkäisyyttä.

6 kommenttia:

 1. Hei ja kiitos vierailustasi blogissani ja lukijakseni ilmoittautumisesta!:) On kiva aina itsekin tätä kautta löytää uusia, ihania blogeja:)
  Sama minulla, ei voi olla aikaa sekä tv:lle että bloggailulle, siksi minäkin katson tv:tä hyvin valikoidusti:)Vielä, kun aloitan työt ja työmatkaakin tulee, aika vähenee:)

  Oikein kaunista tammikuun jatkoa sinullekin ja "nähtäillään"!:)

  VastaaPoista
 2. Ps. Piti vielä tulla sanomaan, että täältä blogistasi löytyi niin ihania kirjavinkkejä, että kiitos!:)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että tulit vastavierailulle, Marge. Täältä löytyy ennen kaikkea kirjoja. Aikaisemmin kirjoitin vain kirjoista, sitten kaikesta muustakin (mm. sisustusjuttuja), mutta nyt päätin tässä blogissa jatkaa enimmäkseen kirja- ja valokuvalinjalla jättäen kotiasiat henkilökohtaisempaan blogiini. Tervetuloa uudelleenkin :)

  VastaaPoista
 4. Stingin konsertti oli ihana! Jaksamisia arkeen paluuseen!

  VastaaPoista
 5. Koska kirjat kiinnostavat, liityin tänne lueskelemaan mietteitä lukemistasi opuksista : ) Hauskoja lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 6. Emilia: Kiitos, ja totta tosiaan Stingin konsertti oli upea.
  Taru: Tervetuloa :) Lukeminen on ihanaa, ja pikkulasten äitinä kaipaa aina ajoittain omaa rauhaa kirjojen parissa.

  VastaaPoista