sunnuntai 10. tammikuuta 2010

~TALVEN KUVAJAISIA~

Tänä viikonloppuna olen omistautunut siinä määrin kotipuuhastelulle, sisustamiselle, leipomiselle ja askartelulle, etten ole kuin vasta ehtinyt aloittaa Carlos Ruiz Zafonin romaania Enkelipeli, jonka parissa viipynen vielä hyvän tovin työelämän ja pikkulapsiarjen yhteensovittamisen hankaluudesta johtuen. Kaiken mukavan puuhailun ohella ehdin ulkoilla pakkaskelissä moneen otteeseen ja kuljin pihapiirissämme myös kamera kaulallani. Alla muutamia kuvajaisia, joita sain pikaisesti otettua. Kaikki kuvat otin joko kotipihallamme tai muutaman sadan metrin päässä kotoamme. Oli hauska löytää "salaperäinen tie" (nelivuotiaan tyttäreni sanoin), jonka umpikujapäädyssä joen törmällä oli vanhoja mökkejä, jotka ovat kenties aikaisemmin olleet pysyvästi asuttuja, mutta nyt luultavasti joidenkin perikuntien kesänviettopaikkoja.


Tämän vuoden "pakollinen" talventörröttäjäkuva.Kuka täällä mahtaa asua (ainakin katunumeron perusteella paikalle löytää helposti!)?LinjassaLumikiteet - kaikki erilaisia?Pyyhkikää kengät lumesta!

6 kommenttia:

 1. Tulin tänne vastavierailulle!
  Miten lumista, olen viime aikoina ruvennut hieman kaipailemaan lunta nähtyäni sitä niin monessa blogissa...Talviset kuvat ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 2. Huomenia!
  Oivallus sulla kuvata harjan piikit! Hienon kuvasarjan päätteeksi mukava ylläri : )

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Itsekin kuljen usein varsinkin tuolla talvisessa säässä "sillä silmällä", aivan kuin silmät olisivat kameran linssit, jotka etsivät kaunista kuvauskohdetta:)

  Tuo viimeinen kuva on mainio:) Katsoin ensin, että ne ovat pensaiden oksistoa:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille :) Talvi on kyllä upea vuodenaika, olen itse enemmän talvi- kuin kesäihminen ja Itä-Suomen lumisiin talviin tottuneesta tänä vuonna täällä etelässäkin on oikea talvi.
  - Ja totta kai kengät pitää harjata lumesta ennen sisälle menoa ;)

  VastaaPoista