sunnuntai 16. tammikuuta 2011

~Värejä ja voittajia~

Heti alkuun teen selväksi, etten ole tippaakaan kevätihminen. Valon nopea lisääntyminen saa ulkopuolisen maailman näyttäytymään niin aktiivisena, kun itse haluaisin istua vain kynttilänvalossa lukemassa kirjaa. Lasten tekemät sormenjäljet näkyvät ikkunoissa turhankin hyvin ja kotikin tuntuu kaipaavan uudistumista. Ja kaikesta huolimatta, kuin varkain, huomasin kaipaavani värejä kotiin.

Kaipaan myös valoa, hiihtoloman tunnelmaa, räystäiltä tippuvaa vettä ja pian krookuksia tai lumikelloja. Enkä silti edelleenkään ole kevätihminen. ;)

Koti uudistui pienesti tulppaaneilla sekä kaapista löytyneellä Heikki Orvolan suunnittelemalla kulholla, johon kilo mandariineja upposi kuin tilauksesta. Tulppaaneilla onnittelen blogini kaksivuotisarvonnan voittajia ja mandariinien väreillä piristän toivottavasti kaikkien lukijoideni mieltä. Blogiarvonnan voittajat selviävät nyt. Ta-daa:

Random-sivuston demokraattisesti arpomat voittajat ovat
Joana ja
Mie ite

Onneksi olkoon! Lähettäkää minulle yhteystietonne sekä kirjatoiveenne ja alan pohtia myös sitä luvattua yllätyskirjaa.

Suurkiitos vielä kaikille arvontaan osallistujille. Olette ihania ja kannustatte jatkamaan blogin kirjoittamista. Nauttikaa talvipäivistä ja hyvästä lukemisesta ♥

26 kommenttia:

  1. Onnea voittajille! ja ihanat värit:tuo kulho ja mandariinit,kuin värit täällä;D

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajille.
    Kauniin väriset tulppaanit näin kevät ihmiselle:)

    VastaaPoista
  3. Mä oisin niin halunnu voittaa. Enkä ole minäkään kevätihminen. Mut mä kestän tämän :) 3-vuotisarvontaa odotellessa onnittelut voittajille!

    VastaaPoista
  4. Minunkin juolukuinen huikea arpaonni näyttää nyt vihdoin kääntyneen ;)

    Onnea voittajille, hyvään kotiin menevät kirjat ;)

    Ja ihana tuo kulho!

    Minä rakastan kevättalvea, mutta jossain vaiheessa ahdistun siitä kirkkaudesta ja valosta, joka paljastaa kodin pölyt ja sää migreenin vierailulle herkästi..ja todellakin kaipaan silloin hämyisiin, kotoisiin syysiltoihin sohvan nurkassa!

    VastaaPoista
  5. Ymmärrän ajatuksesi keväästä. Kun illat tulevat valoisimmiksi ja varsinkin, kun kelloja siirretään, tuntuu iltaisin kummalliselta. Kesällä valoon on jo tottunut.

    VastaaPoista
  6. Kevät on parasta! Ainakin heti kesän jälkeen. :) Olin ennen vannoutunut syksy- ja kynttiläihminen. Nykyään hämärä ja lepattava valo ahdistaa, pitää olla paljon valoa ja valkoista.

    Onnea voittajille, vaikka vähän kateellinen olenkin. ;)

    VastaaPoista
  7. Lumiomena, alleviivan jokaisen lauseesi. Minäkin odotan lumikelloja, mutta en kaipaa sitä kevään ylivalotusta, vaan sisäinen kelloni menee silloin ihan sekaisin. Huhtikuu on kuukausista julmin! Silti kaipaan väriläikkiä kotiini, mutta miten rakastankaan, että illalla tulee pimeä ja päiväthän ovat täynä lumen valoa!

    En tajua, miksi meillä on isossa savikulhossa ollut viime aikoina enempi päärynöitä kuin appelsiineja;-)

    Onnea voittajille!

    VastaaPoista
  8. OHOOO, mie olen aivan onnesta mykkyrässä ja ilahtunut, arpaonnea ei juurikaan koskaa miulla nimittäin ole :)!!!

    Mie kyllä tykkään keväästäkin, vaikka nyt kahden viikon kotoilun jälkeen olisin vaan halunnut jatkaa soffalla makoilua...

    VastaaPoista
  9. Onnia vaan voittajille!
    Kyllä keväässä on ihanata valo ja värit, sano mitä sanot ;D
    Ja kylläpä kauniita löytöjä voi tehdä omasta kaapistaan... pitäisiköhän mennä etsimään.

    VastaaPoista
  10. Onnea voittajille! Valaiskoon kaunis kevätaurinko tulevan viikon;-)
    Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  11. Onnea kaksivuotiaalle!
    Kovasti uudennäköistä väritystä pukkaa jouluvärien jälkeen. Sydäntalvi on viileitten värien aikaa, niitä vaan kaipaa. Kevätvärit tulevat mukaan, oli sitten mikä vuodenaikaihminen vaan, luulen minä. Ostin juuri oranssin- ja turkoosinkirjavia lankoja, vaikka ne eivät ollenkaan ole omia värejäni. Teki mieli.

    VastaaPoista
  12. Onnittelut onnekkaille! Ja tulppaaneja sullakin siellä, kuinkahan monella blogistilla olen niitä nähnyt tänään? Just ihanaa, oma hinku niihin vaan kasvaa koko ajan. Ensi viikolla! :)

    VastaaPoista
  13. Onnittelut voittajille!

    Minä taas pidän keväästä ihan hirveästi, jopa enemmän kuin kesästä. On ihanaa, kun tulee valoisaa ja lämpimämpää ja aurinkoisempaa ankean, inhottavan talven jälkeen. Ja tietää, että kohta kesä on täällä :--)

    VastaaPoista
  14. Onnea voittajille, paljon!

    Tykkään oikeastaan kaikista vuodenajoista yhtä paljon...syksynlapsi olen eniten ehkä, sade, tuuli, syksyn värit ja maan tuoksu...

    VastaaPoista
  15. Onnittelut onnekkaille! : )

    Ihania värejä ja tuovat iloa päivään! Minä puolestani nautin keväästä. Se on ihan parasta! Prum prum moottorit käynnistyy ja virtaa piisaa.

    VastaaPoista
  16. Kaunista täällä!Ja paljon onnea voittajille!!

    VastaaPoista
  17. Onnea voittajille! Piti ihan tulla kommentoimaan tuota kulhoa, koska vihreä on yksi ehdottomista lempiväreistäni ja kulhon pintakuviointi on upea!! Taidankin huomenna heittää joulutähden luurangon menemään ja hakea kaupasta tulppaanikimpun piristämään arkea. Ihanaa viikkoa Sinulle, Lumiomena! Ja miksei tietysti kaikille muillekin :)

    VastaaPoista
  18. Onnea voittajille. Meillä on muuten ihan sama vihreä jalallinen astia, jota käytän sokeriastiana.

    VastaaPoista
  19. Yaelian: Nämä ovat ehdottomasti sinun värejäsi. :)

    Hanne: Tulppaanit ovat viisivuotiaani valitsemia, hän sai päättää kimpun värin kauppareissumme aikana.
    Anni.m.: Nyt ei pitäisi edes kertoa tätä, mutta läheltä liippasi :/ Tein eilen koearvonnan kokeillakseni Random.orgin toimintaa ja eilen sinä olisit ollut voittaja. Mutta piti odottaa vielä viimeiset osallistujat mukaan. Kolmevuotisarvonta tulee sitten aikanaan ;-)

    Susa: Joskus arpajaisvoitot kasaantuvat. Sinulla oli voittoputki joulukuussa, minulla pari kuukautta aikaisemmin.
    Minäkin tykkään tuosta kulhosta. En tiedä... Vaikka itse olen kevättalven lapsi, en nauti kyseisestä vuodenajasta. Pidän kyllä hohtavista hangista, mutta silti kevät ei ole minun "juttuni".

    Johanna: Kevään valo on ehkä jotenkin liikaa. Kyllä se toisaalta voimia antaa ja tekee hyvää, luonnon kasvuvoima on ihmeellistä, mutta kevät ei ole kovin lempeä vuodenaika.
    Rilla: Mielenkiintoista! Siis että syys- ja talvi-ihminen voi muuttua kevätihmiseksi. Saa nähdä... :)

    Leena: Sinä ymmärrät tässä minua ihan täysin! Toki on ihanaa, kun luonto herää, mutta ylivalotus on juuri oikea termi kuvaamaan kevättä. Ja niin - mistähän ne kaikki päärynät sinne ovat päätyneet? Ettei olisi m-hiukkasia ilmassa. ;-)

    Mie ite: Jee, sittenhän voitto meni oikeaan osoitteeseen. Jospa tästä aukeaa sinullekin oikea voittoputki?
    Sohvalle olisi helppo jäädä, mutta ne murtsikkaladut ovat aika ihana juttu, eikö?!

    Päivikki: Ymmärrän kyllä teitä kevätihmisiä. Ehkä salaa haluaisin olla itsekin samanlainen ;) Omista kaapeista voi tehdä parhaat löydöt. Tuo kulho on itseasiassa isotätini jäämistöä, laitoin sen jonnekin kaapin perukoille ja nyt löysin.

    Aamunkukka: Kyllä sitä aurinkoa saisi olla! Ja se on vielä sydäntalven aurinkoa ;-)

    Katriina: Sielläkin on ihanaa värien hehkua. Hyvää ne erilaiset sävyt tekevätkin. Ja jokaisella vuodenajalla on paikkansa, ne ovat rikkaus. Vaikken ole kevätihminen, löytyy siitäkin vuodenajasta paljon nautittavaa.

    Teija: Jaa-a, tulppaanivillitys leviää nyt kodeissa ja blogeissa. Tämä on sitä aikaa, ensi viikolla sitten teilläkin. :)

    Lauren: Inhottava talvi? Mitä se tarkoittaa. ;) No ok, joskus on liian kylmää ja mahdollinen loska on ikävää. Kyllä keväässä on paljon hyvää, mutta itselleni syksy on rakkain vuodenaika, sen jälkeen kesä ja talvi tasavahvoina.

    Hanne: Syksyssä juuri värit, maan tuoksu ym. kiehtovat. Syksy on jotenkin aistillisin vuodenaika.

    Anne: Olen ymmärtänyt, että kevätihmiset kokevat juuri noin. Ja se virta onkin upeaa, jos sen kokee.

    Maria: Kiitos. Oli mukavaa arpoa voittajat, itseänikin melkein jännitti!

    Tikru: Sinua aina ajattelinkin, kun näen vihreää. Me ollaan siinä(kin) samanlaisia, että myös oma lempivärini on vihreä. Hae ihmeessä tulppaaneja arkea piristämään. Pieni suuri ilo ♥

    Allu: Eikö ole ihana kulho? Jos sokeriastiana käytät, niin kulho lie hieman pienempi? Tuohon omaani mahtuu yli kilo mandariineja. Pitää tutustua enemmän Heikki Orvolan suunnittelemiin astioihin.

    VastaaPoista
  20. Sormenjäljet ikkunoissa ja auringonsäteissä leijaileva pöly eivät suinkaan ole niitä kevään suosikkijuttuja, mutta tulpaanit ovat!
    Todella kauniita värejä. Tulppaaneissa varsinkin.

    VastaaPoista
  21. Tuo vihreä kulho on tosi kaunis, minulla on samanlainen ruskea, siinä tosin on halkeama. Vasta blogeista opin, että se on oikein design-esine!

    Kommentoin muuten tuonne naiskirjailijahaasteeseenkin, mutta hoksasin että et sitä välttämättä huomaa...

    VastaaPoista
  22. Onnea voittajille !

    Omasta mielestäni kevät on jotenkin toiveikasta aikaa, vaikka kieltämättä valoisuus sotkee unirytmiä ja saa kaikki likalähmät näkymään. Tähän varmaan auttaisi pimennysverhot ja aktiivisempi siivous, mutta en halua kumpaakaan, en verhoa ikkunaan enkä tuhlata aikaani puunaamiseen.

    Mukavaa maanantaita !

    VastaaPoista
  23. Olen myös kohdannut tuon ympäröivän energian ja masentunut sen näkemisestä. Kevät on yleensä ollut minullekin energistä aikaa, mutta nyt on toisin. Tähän pitää vain tottua, siihen ettei aina jaksa.

    Väri-ilottelut on valloillaan monessa paikkaa. Siitä pidän ja nautin kuvista.

    Onnittelut voittajille ja energistä viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  24. Jopa tässä heräsi illastakin näitä värejä katsellessa! Minä haluan kyllä vielä hetken tarrata kynttilöihin...

    VastaaPoista
  25. Minä en tiedä mikä ihminen olen. Siis vuodenaikaihminen. Taidan pitää kaikista, juuri siitä, että ne ovat kaikki ja vaihtuvat, eikä mikään ole ikuisesti. Mutta kevätkukat on mulla vielä ostamatta.

    VastaaPoista
  26. Tytti: Voih, nimenomaan kaikki ne sormenjäljet ikkunoissa! Kyllä tällaisessa harmaassa aamussa on puolensa ;)

    Lumikko: Minäkin opin yhdestä blogista, että tämä kulho on Orvolan suunnittelema, että blogien lukemisesta on paljonkin hyötyä. Huomasinkin kommenttisi naiskirjailijajutussa. Kiitos!

    Petriina: Totta, toiveikkuus kyllä kuuluu kevääseen. Ja vaikka en ole kevätihminen, pidän maalis- ja toukokuusta. Huhtikuu on hankalampi pala. Liikaa puunaamista ei meilläkään harrasteta eikä pimennysverhoja, siksi ikkunat ovat mitä ovat.

    Emilia: Jos oppii elämään siten, ettei aina voi jaksaa, on saavuttanut paljon. Minustakin on ihanaa katsoa värien lisääntymistä blogeissa.

    Tessa: Minäkin polttelen kynttilöitä pitkälle kevääseen, joskus toukokuussakin vielä. Ja aloitan kynttiläkauden taas elokuussa iltojen ollessa pimeitä.

    Kirjailijatar: En minäkään. Tai tiedän, että en ole kevätihminen. Sen sijaan olen kesä-syksy-talvi-ihminen. :)

    VastaaPoista