sunnuntai 3. lokakuuta 2010

~Arvontamuistipeli~


Tavallisesti meillä pelataan Muumi-dominoa, Choco-lautapeliä (ja minä suklaalakkopeliä adventtiaikaan, mutta siitä lisää myöhemmin) sekä Keiju- tai Tatu ja Patu-muistipeliä. Tänään naamioimme blogini arpajaiset muistipelin valeasuun. 

Toisin sanoen kirjoitin kaikkien teidän 76 osallistujan nimet (joista monet kahteen kertaan kiitos linkitysten) leikkaamilleni lapuille ja annoin joulutyttöni toimia onnettarena. Hän poimi kaksi käänsi kaksi lappua nimipuolet ylöspäin ja valitsi näin voittajat. Nopea peli, lyhyestä virsi kaunis. Kiitos kaikille osallistujille sekä teille blogini ihanille lukijoille! Toivottavasti pysytte jatkossakin mukana.

Voittajien nimet tietenkin kiinnostavat kaikkia, joten pitemmittä puheitta annan kuvan kertoa:


Paljon onnea Ilse ja Tinttarus! Teillä oli onni myötä myös sikäli, että toivoitte eri kirjoja ja nyt saatte toivomanne. Ilmoitelkaa osoitteenne minulle ja lupaan saada paketit postiin nyt lokakuun ensimmäisen viikon aikana.

Muuten, mitä teidän muiden kotona pelataan?

17 kommenttia:

 1. Meitä on vain kaksi, joten pelaaminen ei ole niin mukavaa kuin isommalla porukalla. Pelaamme kuitenkin paljon strategia-lautapelejä, mm. carcassonne, turn und taxis, portobello market jne.

  Pelaamme myös wiitä jonkin verran ja itse huvitan itseäni välillä pelaamalla tietokoneella civilization 4:sta.

  Meillä kotona lapsena pelattiin ja luettiin paljon ja tuntuu, että nämä asiat kulkevat mukanani vaikka vuodet vierivät.

  Onnea voittajille!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille! Kivasti arvottu:)

  Meillä pelataan nykyään lähinnä Pleikkarilla tai tietokoneella:(
  Kun lapset olivat pieniä, oli parhaita pelejä muistipelit, Kaninloikka, Aasinsilta ja Kimble.

  VastaaPoista
 3. Onnea paljon voittajille! Niin, eipä enää paljon tule lautapelejä pelailtua,mikä on kyllä harmi. Joulun aikaan enemmänkin.

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille!
  Aika suuri työ oli noiden arpajaislippujen laitossa,kivan näköistä!

  VastaaPoista
 5. Voi JEEE! Mahtavaa. Juhlapäivä täydentyi vielä näin!!!

  Laitan sinulle postia heti. Ihanaa! Ja onnittelut myös Tinttarukselle!

  VastaaPoista
 6. Onnea onnekkaille!Meillä pelataan oli kesä tai talvi -ja paljon -monopolia,tammea,shakkia,mikadoa,kalahaa,figurexia,muistipelejä,aliasta..ja kulho popcorneja kuluu samalla ..:)

  VastaaPoista
 7. Ihana, kuinka sä ton keksit? Avustajasikin on taatusti ollut riemuissaan! Hurjasti onnea voittajille, hieno arvonta sai arvoisensa voittajat;-).

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Eipäs ole meillä aikoihin pelattu, ennen pelattiin ahkerasti Trivial pursuit.

  VastaaPoista
 9. Onnea voittajille.
  Jos on isompi porukka koossa saatamme pelata Aliasta.
  Mökillä pelaamme Unoa, shakkia.Master maindia.
  Lasten kanssa pelasimme usein Afrikantähteä, Kimbleä.

  VastaaPoista
 10. Tomomi: Carcassonne on mukava peli. Sitä pelasimme mieheni kanssa usein lasten nukkuessa päiväunia. Nyt esikoinen ei enää nuku, joten tilalla on Muumi-domino ;)

  Pioni: Meillä ei onneksi vielä pelata pleikkarilla, mieskään ei ole siitä innostunut, mutta saattaa joskus pelata strategiapelejä tietokoneella. Perinteiset seurapelit ovat kaikkein hauskimpia.

  Keijukainen: Joulu onkin parasta aikaa pelaamiseen. Ja on se ihanaa lukuaikaakin :)

  Yaelian: Mietin noita arpamuistipelilippuja tehdessäni, että millaistahan olisi pitää blogiarpajaiset silloin, jos osallistujia olisi satoja, kuten joissakin blogeissa. Huh!

  Ilse: Ihanaa :) Ja sinulle tulee postia tällä viikolla.

  Maria: Oi, tammea oli ihana pelata lapsuudessa. En ole sitä varmaan 25 vuoteen pelannut. Mieheni pelasi nuorena shakkia. Rakastan popcornia :)

  Aamunkukka: Tuli vain mieleeni, kun katselin muiden blogien arpajaisia :) Minun piti järjestää vielä leikkiarpajaiset lapsille.

  Allu: Trivial Pursuitia pelasin paljon opiskeluaikana. Mukava peli, en koskaan osannut urheilukysymyksiä.

  Hanne: Alias oli toinen opiskeluajan peli. Muutaman viinilasillisen jälkeen sanaselitykset sujuivat oikein sukkelaan ;) Afrikantähti on klassikko, siinä on seikkailun makua!

  VastaaPoista
 11. Heippa Lumiomena! Täällä taas ja tulin moikkaamaan :) Meillä aika harvoin kaivetaan aikuisille tarkoitetut pelit esiin,
  lasten pelejä enemmän,eli palapelejä,muistipelejä,
  Kimbleä,Quipsia.
  Aikuisten pelejä meillä on mm. Alias,Ubongo,Kuin kaksi marjaa,Compatibility.Toisaalla olen pelannut Carcassonea ja se oli kyllä kiva :) Terkuin entinen Pitsireunuksen emäntä :)

  VastaaPoista
 12. Ryppymekko: Kiva, että olet takaisin blogimaailmassa. Ja onnea uudelle nimelle :) Palapelit unohdin mainita, niitä meillä tehdään paljon. A etenkin on melkoinen mestari.

  VastaaPoista
 13. JIpii!! Kiitän posket innosta punaa puhkuen! JA onnittelen Ilseä yhtäläisyydestä onnekkuudesta!
  Meillä lapset viime aikoina pelanneet ulkosalla innoissaan ja mukana välillä me aikuisetkin 10 tikkua laudalla. Iltasella kun hämärä laskeutuu ylle, ollaan jatkettu taskulampuilla ja etsijä saa avukseen otsalapnpunkin. Huisin kivaa. Sisällä suosikkeina muistipelit, lasten itsekeksimät pelit, labyrintti ym....

  Laitan yhteystietoni tulemaan....

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 14. Tinttarus: Onnitteluni :) Hauska kuulla kymmenestä tikusta laudalla sekä lamppupelistä. Niitä pelasin itse lapsena - ehkäpä omien lastemme kasvaessa pääsemme me aikuiset mukaan vanhoihin tuttuihin leikkeihin.

  VastaaPoista
 15. Onnea arvonnan voittajille!

  Meillä pelataan Inkan aarretta, Kynsin hampain-tietopeliä, muistipelejä, Chocoa, Kanaset-muistipeliä, Huojuvaa tornia...

  VastaaPoista
 16. Mie ite: Sinulta tulikin paljon uusia pelejä, en tunne noista kovinkaan monta. Inkan aarre kuulostaa kiinnostavalta :)

  VastaaPoista
 17. Inkan aarre on Afrikan tähteä vastaava peli Etelä-Amerikassa. Taitaapa peräti olla samoilta tekijöiltä, jos en omiani muista :).

  Kynsin hampain-peli on semmoisen lasten tietokirjasarjan kylkiäisenä pikkuhiljaa koottu tietopeli, jossa monta monituista aihealuetta. Tämä on samaa kirjakerhoa kuin Vau'kirja, jos sattuu olemaan tuttu.

  Pelaaminen menee meillä sykleissä, nyt syksyn tullen taas aktivoiduttu enemmän :)

  VastaaPoista