torstai 23. helmikuuta 2012

500.! Hiihtolomaa & arvontaa


Parasta juuri nyt:
- Hiihtoloma. Vain muutama päivä, mutta hiihtoloma kuitenkin. Tai ehkä ennemminkin luistelu-, kävelyretki-, nuotiollaistumis-, pullanleivonta- ja kirjanlukuloma.
- Mummolat. Mikään ei voi lupsakkaa savolaistunnelmaa eikä rantasaunaa, oman lapsuudenkodin vintin mahdollisia kirjalöytöjä tai lammen jäälle tehtyä luistinrataa.
- Kazuo Ishiguron Ole luonani aina. Se voitti blogini hiihtolomakirjaäänestyksen. Olen siitä iloinen ja voin paljastaa, että sille yksi annettu ääni oli tietenkin omani. Te, ihanat lukijani ja ystäväni siellä, annoitte kaikkiaan 80 ääntä. Kisa Ishiguron kirjan sekä Ketun Kätilön välillä oli tiukka ja eroa tuli vain kaksi ääntä. Hyvä näin. Kätilön luin jo ja nyt pääsen taas tosifanituksen äärelle, luulen.
- Carl Larsson, jonka ihania ja idyllisiä akvarelleja kävin perheeni kanssa ihailemassa Ateneumissa lauantaina.
- Ruotsin pikkuprinsessa. En tiedä, miten hyväksi tällaiselle keski-ikää kolkuttelevalle kirjabloggaajalle on mennä höpsöksi kuninkaallisista uutisista, mutta niin vain olen kyyneleet silmissäni.
- PJ Harveyn Let England Shake. Täydellinen levy. Konseptialbumi Britannian politiikan epäkohdista, mutta samalla kuitenkin rakkaudentunnustus laulajan kotimaalle. Kuunnella vaikka The Last Living Rose tai The Glorious Land. Voi sydän!
- 500.! Tämä on blogini viidessadas postaus. Jee.

Ja koska olette jaksaneet lukea ja kommentoidakin blogiani ahkerasti, pidän pienet kemut 500. sadannen postaukseni kunniaksi. Olen Swärdin kirjan, Larssonin näyttelyn ja aamun prinsessauutisten myötä vankasti ruotsalaistunnelmissa ja kaiken kukkuraksi ihkaensimmäisessä blogiini (silloin vielä kovin lyhyesti) arvioimassani kirjassakin ihaillaan ruotsalaisuutta  kovasti ja kyseenalaisesti. Näin ollen järjestän pienen arvonnan, jonka palkintona on ripaus ruotsalaisuutta:

Kuvassa vain osa palkinnoista, bloggaajan täytyy tehdä hieman lisää ostoksia.
Voittaja saa
- Carl Larsson-värityskirjan
- Pienen taideprintin akvarellityöstä Brita, kissa ja voileipä (1898)
- Laadukkaat puuvärikynät värityskirjahommia varten
- Ruotsalaista suklaata
- sekä vielä Rudolf Koivun kuvittaman kirjanmerkin, jottei kotimainen kuvitustaide unohtuisi

Arvon myös lohdutuspalkinnon
- Carl Larsson-aiheisia postikortteja
- Ruotsalaista suklaata
- sekä niin ikään Rudolf Koivu-kirjanmerkin

Arvon voittajan naistenpäivänä 8.3. Arvontaan osallistut, kun kommentoit tätä postaustani ja kerrot, että sinun mielestäsi on parasta juuri nyt.

Lycka till!

71 kommenttia:

  1. Onnea viidestäsadasta, huikea määrä! Oletpa ajankohtainen kemuissasi. Älä kursaile yhtään, minäkin itkeä tillitän täällä! Minulla piti olla tänään siivouspäivä, mutta eihän tästä nyt mitään tule. Taidanpa kaivella palasen rahkapiirakkaa jääkaapista pikkuprinsessan kunniaksi.

    Ihanaa lomaa, tervetuloa savonmualle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt niin pöhkö, etten edes ymmärtänyt kaikkea lukemaani, mutta eiköhän tuosta nyt selvinnyt, mikä tänä aamuna on parasta :)

      Poista
  2. Onnea 500. ansioista huima määrä. Ja niin vain täälläkin on iloittu pikkuprinsessasta, ihanaa että lehdessä joskus on iloisiakin uutisia!

    Hauskaa lomanjatkoa!

    VastaaPoista
  3. Onnea kaikesta, lomasta, 500:sta, Larssonista, kaikesta! Ja kiitos! Kiitos, että kirjoitat ja annat ihania vinkkejä lukemiseen, olet siellä ja jaat hyvää (enkä nyt tarkoita ruotsalaista suklaata) ja täällä on niin kaunista aina ja positiivista, lämmin henki. Olet ihana.

    Mä olin ihan kuutamolla kun paras ystäväni aamulla viesti että prinsessa on syntynyt! Nyt olen jo kartalla ja oikeissa fiiliksissä! Heja Sverige! Ja parasta, ihan parasta on tämä loma, joka vieläkin jatkuu vaikka huomenna ja lauantaina onkin koulupäivät. Ja se, että olen saanut täällä vanhempieni luona ulkoilla ja tehtyä monta kouluhommaa iltaisin, rauhassa. Parasta on myös luovan kirjoittamisen kurssi koulussa, olen saanut siitä niin paljon ja smalla jo suren, että viimeiset tehtävät jo menossa.

    Ihanaa lomaa sinulle, kauniita päiviä ja iloista mieltä! Halaus!

    VastaaPoista
  4. Parasta tällä hetkellä LOMA (eikä saa ajatella, että se loppuu), mummola, kirja (joka loppui juuri) ja kirja (joka alkaa pian), luistelu (sanoisi 5-vuotias, joka näkee unia pirueteista jäällä).

    Onnea 500. postauksesta! Ja hauskoja seuraavia 500 postausta odotellessa!

    VastaaPoista
  5. Onnea hurjan komeasta postausmääräluvusta ;)

    Ja vuosikaudet Vickanin eloa lehtien ja tv:n välityksellä seuranneena pakko sanoa, että aamun vauva-uutiset kyllä herkistivät mielen ♥

    Ihanaa lomaa siellä savossa, teillä on ihania suunnitelmia selvästi luvassa rantasaunoineen ja nuotiollaistumisineen!

    VastaaPoista
  6. Minäkin kyllä herkistyin Victorian vauvauutisesta, joten se on ihanaa tällä hetkellä:) Muuta ihanaa juuri nyt on niin ikään parin päivän hiihtoloma: lukemista, liikuntaa, nauttimista. Oikein ihanaa lomaa teille ja mielelläni siis osallistun arvontaan:)

    Onnea huikeasta postausmäärästä!

    VastaaPoista
  7. Ihanan kuuloinen loma! Ja mitä kuvia taaskin. Nautinnollisia päiviä toivotan ja tietysti onnea 500 postauksen johdosta! Toista 500 kirjoitusta odotellessa..

    VastaaPoista
  8. Hei Katja ja onnea 500:sta! Ihana uutinen Ruotsista ja Carl Larsson on minunkin suosikkejani. Mukavaa lomanjatkoa! Minä nautin tulevasta huomisesta, kun odotan löytöretkeä kirjojen maailmaan...luen myös upeaa kirjaa tällä hetkellä, siitä myöhemmin.

    VastaaPoista
  9. Onnittelut viidestäsadasta! Mahtava määrä, itselläni tuli tosiaan vasta ensimmäinen satanen täyteen. Kunpa mekin saataisiin aikaiseksi käydä Larsson-näyttelyssä. Vaimoni pitää hänen töistään kovasti, mutta on vaan jotenkin niin vaikea saada käytyä taidenäyttelyissä, varsinkin vieraassa kaupungissa. Turun Larsson-näyttelykin tuli missattua, vaikka sinne menosta oli kovasti puhetta.

    Täällä parasta juuri nyt on pian koittava lyhytloma, lähestyvä kevät, uusi keilausennätys (216!) ja yksi vielä julkaisematon kirja, josta ei sovi puhua yhtään mitään, vaikka kovasti tekisi mieli. Ruotsin prinsessauutinenkin oli kiva, työkaveri kertoi sen heti ovesta astuttuani. Syntymäpäivä on helppo muistaa, sama kuin minun ja vaimoni ensitreffien vuosipäivä (tänään 18 vuotta :).

    VastaaPoista
  10. Onnea 500 postauksellesi - ne ovat olleet nautittavaa luettavaa. Ihanaa, että Ruotsissa on saatu perheenlisäystä, kyllä tällainen uutinen aina koskettaa. Tänä aamuna iloitsen myös siitä, että pitkän sairasloman päähän syksylle on alkanut tippua kivoja tilauksia yrittäjälle ;)

    VastaaPoista
  11. Komea määrä postauksia takana sinulla :) Kyllä näitä kelpaakin lukea.
    Minulta pääsi itku Ruotsin vauvauutisia lukiessa <3 (Luulisin, että Monacosta vastaava uutinen ei vaikuttaisi samalla tavalla...)

    Tällä hetkellä parasta on hiljaisuus. Pienempi poika on kerhossa ja isompi keksi kerrankin jotain mieluisaa tekemistä. Lisäksi minulla on lukemisen suhteen uskomaton flow päällä: iso kasa kiinnostavaa luettavaa ja itselleni harvinaisen nopea lukuvauhtikin. Tykkään myös lähestyvästä lauantaista, koska silloin saa syödä karkkia ja muita herkkuja. Ja täydestä öljysäiliöstä, ajoittaisesta auringonpaisteesta, tuijotuskilpailuista (jotka tosin poikkeuksetta häviän), eilen nähdystä oravasta ja niistä päivistä, kun ei tule laskuja.

    VastaaPoista
  12. Vau, onnea viidestäsadasta! :) Täytyy kyllä sanoa, että aivan upeat palkinnot. Rakastan värittämistä ja tuo on ehkä hienoin näkemäni värityskirja.

    Onnen aiheeni tälle aamulle on aika pinnallinen. Ostin eilen uuden kannettavan tietokoneen, kun vanha ei neljän käyttövuoden jälkeen jaksanut oikein toimia. Ja tämä on ehkä hienoin tietokone mitä olen milloinkaan käyttänyt! Kaikki toimii niin helposti ja näyttää hienolta ja aijai.

    VastaaPoista
  13. Onnea viidesta sadasta ♥ Tämän aamun iloinen uutinen naapurimaasta oli parasta, samoin kuin se että sää on nyt leppeä vaikka aurinko ei ihan vielä paista.
    Näkemisiin huomenna!

    VastaaPoista
  14. Onnea 500 postauksen rajapyykistä!

    Ihaninta juuri nyt on se, että aamuisin saa nukkua pitkään, lukea lehden ja kirjaa antoisan aamukahvittelun jälkeen. Hiihtaa, kun aurinko paistaa ja lukea vällyn alla, kun sataa räntää. Juuri sellaista elämää, jota lomalaisena voi tehdä. Ihanaa!

    VastaaPoista
  15. Onnittelut! Parasta juuri nyt on kun valon määrä lisääntyy ja ollaan selvästi menossa kevättä kohti :)
    -Eva-

    VastaaPoista
  16. Onnea viisisatasesta! Ihana kollaasi, jälleen kerran :).

    Minulle parasta juuri nyt on se, että alan vihdoin toipua koko tähänastisen hiihtoloman kestäneestä, todella ilkeästä flunssasta.

    VastaaPoista
  17. Parasta juuri nyt:
    - VALO!!
    - uudelleen löytämäni pianon soittamisen "taito"

    VastaaPoista
  18. Lomahan se parasta on juuri nyt! Olen pari päivää ihan itsekseni ja nautin tästä hiljaisuudesta :)
    Hyvää lomaa sinulle ja perheellesi Katja!

    VastaaPoista
  19. Parasta juuri nyt, tällä hetkellä, on rauhallinen vapaapäivän aamu. Kahvikuppi, kirja, hiljaisuus ja ikkunoista pilkistävä alkavan kevään tunnelma. Onnea hienosta blogistasi!

    VastaaPoista
  20. Huimasti onnea! <3 Viidessadas postaus, huikea määrä!

    Itselläni ei vielä hihtoloma kolkuttele, mutta tänään parasta on ollut se, että on saanut nukkua pitkään (heilun tässä vieläkin kylpytakissa, heh), että tapaan illalla rakkaita ystäviäni ja että ulkona on vain pieni pakkanen, joten uskallan varmasti lenkillekin. Lisäksi minulla on yhä mahtava fiilis eilisiltaisen zumban ja aloitetun Little Been luvun jälkeen. ^^

    Carl Larssonin työt ovat upeita! Harmillisesti en itse pääse Ateneumissa käymään, mutta ihanaa, että sinä olet päässyt taiteen äärelle :-) Mielelläni siis osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  21. Juuri tällä hetkellä olen fiiliksissä siitä kun huomasin, että suosikkiyhtyeeni julkaisee pian uuden levyn, ja että he tulevat kotikaupunkiinikin konsertoimaan myöhemmin keväällä :-) Aamulla oli ihan parasta se, että oli aivan maaliskuiset tunnelmat kun astui ovesta ulos!

    VastaaPoista
  22. Onnea!

    Onpa arvonnassasi ihanat palkinnot. Äitini oli nähnyt Larssonin näyttelyn Turussa ja pitänyt kovasti. Minä haluaisin myös nähdä sen.

    Hauskaa, että joku muukin hassahtaa prinsessa-uutisesta. Minullekin tuli kyyneleet silmiin. Olen asunut lapsena Ruotsissa ja muistan hatarasti, kun kuningasperhe vieraili kotikaupungissani. Silvialla oli vihreä puku. Victoriakin oli mukana. Minulla on Victorian kanssa kymmenen päivän ikäero, asia josta Ruotsissa asunut isoäitini jaksoi kohista.

    Kuningasperheen kesäasunto, Solliden on lapsuuteni kotiseudulla. Aina välillä piti mennä sinne katsomaan, onko viiri salossa eli isäntäväki paikalla.

    VastaaPoista
  23. 500 huh! Piti ihan tarkastaa monta itsellä on...

    Mutta arvonnassa mukana ja parasta tällä hetkellä on se, että mullakin on hiihtoloma ja saan löllötä juuri niin paljon kuin haluan, ja se, että huomenna on ystävän syntymäpäivä ja lauantaina menen keikkailemaan! Mutta parasta on myös se, että luin juuri Sarah Watersin Vieras kartanossa, joka oli minulle aivan huikea lukunautinto!

    VastaaPoista
  24. Voi miten ihanaa, onnea 500 postauksesta ja hyvistä asioista. Kuulostaa mukavalta.

    Tällä hetkellä parasta taitaa olla se, että minulla on maailman paras mies joka jaksaa tällä hetkellä kannustaa vaikka tekisi mieli välillä heittää läppäri seinään.

    (ja oi Carl Larsson, pitäisi mennä pian Ateneumiin!)

    VastaaPoista
  25. Onnea viidestäsadasta! Ja prinsessauutinen oli kieltämättä aamun piristys. :)

    Parasta tällä hetkellä on auringonvalo, se kun on välillä aikaa lukea hyvää kirjaa (nyt on kesken juurikin tuo Swärdin Kesällä kerran!) sekä kaiken huippuna oman pikkuprinsessan tai -prinssin ensipotkun odottelu. ;)

    VastaaPoista
  26. Onnea puolesta tuhannesta! Kiva kuulla, että Carl Larsson on Ateneumissa, jos vaikka ehtisen piipahtaa viikonloppureissullani.

    VastaaPoista
  27. Onnea 500 postauksesta! :)

    Tänään ihaninta ovat suloiset taaperoni, jotka ovat olleet iloisia ja reippaita flunssasta huolimatta.

    VastaaPoista
  28. 500 on huikea määrä ja millä laadulla. Onnea :)

    Parasta nyt on pääsin sisälle loskan keskeltä.

    Arvonnan jätän väliin :)

    VastaaPoista
  29. Onnea hienosta postausmäärästä! Parasta juuri nyt oli lukea näistä hyvän mielen asioista, joista kirjoitit.
    Yllätyin Kuukausiliitteen Larsson-artikkelista, mutta se ei muuttanut mielipidettäni, hän on edelleen suosikkitaiteilijoitani. Olisi hienoa päästä Ateneumin näyttelyyn.

    VastaaPoista
  30. Onnea suuresta postaussaavutuksesta! Parasta juuri nyt, tai viisi minuuttia sitten, oli saada kuivat sukat jalkaan, lämpöinen viltti hartioille ja päästä pois tuolta koiranilmasta. ;)

    Omomommm... Larsson värityskirja, vau. En tiennyt edes, että tuollaista on olemassa. Tai ylipäätään värityskirjoja taiteilijoiden piirustuksista. Himoitsen!!

    VastaaPoista
  31. Juuri nyt,tällä sekunnilla, on parasta valkoinen pähkinäsuklaa ja sauna,jonne kohta aion pujahtaa rentoutumaan onnistuneen galleriakierrospäivän jälkeen :)
    Ps. Palkinto olisi lottovoitto taidehissan opiskelijalle... ;P

    VastaaPoista
  32. En tällä kertaa osallistu arvontaan, mutta onnittelen viidestäsadasta :) Ja kerron että parasta tällä hetkellä on loma, saunailta ja huominen parisuhdematka (niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Tampereelle, mutta pieni irtiotto sekin on).

    VastaaPoista
  33. Onnea 500. postauksen johdosta! Paljon postauksia tosiaankin onkin tänne ehtinyt syntyä:) Mukavaa hiihtoloman jatkoa! Harmi,ettei Larssonin näyttely kestä tuon kauemmin,sillä hänen töitään olen ihaillut lapsesta asti! Ja kiitos kaikista hyvistä kirja-arvosteluista;ostin juuri Murakamin Norvegian Woodin(englanniksi)

    VastaaPoista
  34. Hei! Sinulla on hieno blogi! Tuo Carl Larsson on ihan mahtava, tuo näyttely on pakko minunkin käydä katsastamassa :-) Parasta juuri nyt on, että sain käsikseni koelukijoille ja voin hengähtää:-)

    VastaaPoista
  35. Parasta juuri tällä hetkellä: Huomisen jälkeen alkaa loma ja kelloon katsomisen aamulla voi unohtaa viikoksi. Ja tietenkin naapurimaan pikkuprinsessa ♥
    Onnea! ja olen arvonnassa mukana
    Mukavaa hiihtolomaa Savossa!

    VastaaPoista
  36. Onnea 500 :) ja toivotaan toisia 500 satoja jatkoonkin.
    kiva arvonta, tulen mukaan :)
    mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  37. Vau, onnittelut puolesta tuhannesta täältäkin! Oletan että kysymys oli tosiaan siitä mikä on parasta nyt. Olen valitettavasti hyvin arkirealistisissa tunnelmissa, ja parasta nyt on se, että huomenna on perjantai. Savoon pääsee täältäkin silloin :).

    VastaaPoista
  38. Onnea hurjasta postausmäärästä :)

    Minä kuulin prinsessauutiset autoillessani töihin, ja ihmeekseni tirautin minäkin muutamat kyyneleet. En tiedä miten uutinen niin herkisti...

    Parasta tällä hetkellä on yksinkertaisesti olotila. Meillä oli tyttöjen kanssa harvinaisen helppo ja mukava aamu- ja ilta, molemmat olivat niin reippaita ja ihania että voisi tirauttaa toisetkin kyyneleet tälle päivälle ;) Vielä kun oloon lisää pehmeän sohvan, mukavia blogitekstejä ja pussillisen Fazerin volcano -turkinpippureita niin kyllä kelpaa...

    VastaaPoista
  39. Pikku prinsessa tietenkin:) meillä juhlittiin kuopuksen kanssa perunaleivoksilla pikkuista ja katsottiin tallennuksesta Viktorian ja Danielin häät...siis lomapäivä jolloin kaikki muut perheestä muulla(ei olisi muuten onnistunut:))
    Onnea huikealle postausmäärälle ja ihanaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista
  40. Onpa sulla hurja määrä postauksia. Hatunnoston (mentaalisen) arvoinen suoritus, etenkin kun postauksesi ovat laadukkaita!

    Mie oon aina pitänyt Carl Larssonista, vaikka ovathan ne hänen kuvansa vähän liiakin nättejä Mutta tällaiselle kaunosielulle se sopii.... Pitää yrittää käydä näyttely katsomassa (oon luultavasti tulossa Helsingin seudulle maaliskuussa).

    Tänään on parasta ollut se, että alan toipua ja olen jaksanut tehdä hiukan yhtä oppimistehtävää. Ulos en ole vielä tohtinut mennä, mutta kyllähän keväinen fiilis välittyy tänne sisäänkin.

    VastaaPoista
  41. Parasta juuri nyt on se, että jalassa on villasukat, kesken hyvä kirja ja vanha harrastus sai uutta tu(u)lta alleen. Eikä tartte huomenna herätä kuin vasta kun on ottanut nukkua kyllikseen.

    Ihania nuo alkukuvat ja onnea viidestä sadasta postauksesta, hurjalta kuulostaa!

    VastaaPoista
  42. Parasta juuri nyt on Oscar-hössötys, jonka ympärille bloginikin tällä hetkellä kietoutuu.

    VastaaPoista
  43. Heippa! Mun mielestä parasta juuri nyt on tänään koittava loma, ihana keväisyys ilmassa, lintujen laulu, aurinko ja tietysti myös Ruotsin pikkuprinsessa. :)

    VastaaPoista
  44. Ihana valokuvakollaasi !

    Parasta juuri nyt: hiihtoloma, hyvä seura ja baletin ensi-illan odotus :)

    VastaaPoista
  45. Onnea 500 postauksesta!
    Parasta nyt: Loma ja kampaajareissu pikkumimmin kanssa myöhemmin päivällä.

    T. Kati

    VastaaPoista
  46. Onnea viidestäsadasta postauksesta!
    Carl Larssonin näyttelyyn on tarkoitus mennä. Ruotsin prinsessauutiset herkistivät minutkin, johtunee siitäkin, että poikani perheen vauvan on määrä syntyä kuun vaihteessa eli tosi pian.

    Mukavaa hiihtolomaa!

    VastaaPoista
  47. Parasta tietysti nyt hiihtoloma, runsas lumi ja aurinko.
    Plus kirjat. Larssonin taidenäyttely myös.
    Onnea itselleni arvontaan :o)

    VastaaPoista
  48. Parasta juuri nyt on kesä unelmat herättävä kaunis aurinko, joka kimeltää lumelta, tuleva hiihtoloma, koirani Sisu ja alkanut raskauden viimeinen kolmannes. Hiih, kohta poksahtaa! Mutta parasta aina on kirjat, ilman ei voisi elää! <3

    Onnea 500. postauksesta, siihen mahtuu paljon kirjoitusta ja ajatuksia!
    Hauskaa hiihtolomaa sinulle! :)

    VastaaPoista
  49. Onnea!

    Ihana kollaasi, jossa talvi jo tervehtii kevättä.

    Parasta nyt: lumi, Hänen Majesteettinsa, Adelen levy soi, närhen siipipeilin väri, lukemani kirja, tuli leivarissa, pelakuiden uudet alut, alkava viikonloppu herkkuineen...rakkaus, kevään tuoksu.

    VastaaPoista
  50. Parasta juuri nyt, piece of heaven, kuppi kahvia ja pari palaa valkoista tobleronea :)

    VastaaPoista
  51. Onnea blogille!

    Parasta nyt on elämä yleensä ja appelsiinit.

    VastaaPoista
  52. Onpas kauniit kuvat, ihanat suunnitelmat ja suloinen postaus kaiken kaikkiaan! Myös arvontapalkinnot ovat tälle Larsson-fanille vastustamattomat, joten osallistun ilman muuta. :)

    Parasta juuri nyt on alkanut viikonloppu, huomiset fajitaskestit rakkaiden naapureiden kanssa (tai juuri nyt paremminkin niiden odotus), Downton Abbey ja lukeminen (nytkin). <3

    Ihanaa jo alkanutta talvilomaa sinne Savvoon!

    VastaaPoista
  53. Parasta juuri nyt on se ihana kipeä tunne lihaksistossa, kun on ollut hiihtolomalaisena koko päivän sukset jalassa. Sauna auttaa, sekin on loistava juttu.
    Tuo Carl Larsson -näyttely on kyllä ehdottomasti käytävä katsastamassa. Larssonin kuvissa on jotain sellaista mennyttä maailmaa, että niihin ei aika pure lainkaan.
    Odotuksen tunteella mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  54. Onnea huimasta postausmäärästä, joista (kuten tästäkin postauksestasi) tulee hyvälle mielelle :)

    Parasta tässä päivässä ovat olleet tyttären kanssa jaetut lämpöiset korvapuustit ja tuntemattoman ihmisen yllättäminen kivalla lahjalla. Oli hyvä mieli pitkään, varmastikin molemmilla kohdanneilla :)

    VastaaPoista
  55. Parasta on loma jota jatkuu vielä viikonlopun yli, ihana reissu sekä uusi maailman mukavin nojatuoli.
    Carl Larssonin töissä on hurmaava tunnelma, ne ovat kiehtoneet minua varmaan aina. Harmi etten kerinnyt Helsingissä käydessäni piipahtamaan näyttelyssä, siellä olisi ollut ihana katsella...

    VastaaPoista
  56. Onnea minunkin puolestani 500 postauksen rajapyykistä! Ja kuule, ihan samalla tavalla miekin löysin itseni useamman kerran kyyneeleet silmissä prinsessauutisia lukiessa tai kuunnellessa ;)!

    Parasta juuri nyt on se, että jäätyäni tänään viikoksi yksin kotiin muun perheen hiihtolomareissun ajaksi, huomaan heti 12h sisällä heidän merkityksensä minulle kirkkaammin kuin arjessa. Ikävä on jo nyt, vaikka olen tätä itsekseni oloakin odottanut.

    VastaaPoista
  57. Parasta juuri nyt on laskiaispullat, jotka odottaa syömistä ja se Ruotsin pikkuprinsessa! <3

    VastaaPoista
  58. Hei kaikki! Kiitos kommenteistanne. Kommentoin nyt poikkeuksellisesti tällä tavalla yhteisesti. Mukavaa, että teitä kommentoijia on niin paljon. :) Blogin pitämisen yksi tärkeimmistä asioista ainakin minulle ovat juuri keskustelevat kommentit, sillä juuri niiden ansiosta blogin rooli sosiaalisen median välineenä korostuu.

    Aurinkoisia helmi-maaliskuun päiviä!

    VastaaPoista
  59. Hei!

    (Yritin työkoneella päästä tänään viimein kommentoimaan, vaan ei onnistunut.) Nyt puhelimen varassa lyhyehkösti: onnea 500:sta ihanalle Lumiomenalle! Tuo kuva on yhtä kaunis, raikas ja monipuolinen kuin muukin sisältö täällä aina. Kiitos blogistasi ja inspiraatiosta - olet oikea superbloggari (ei sentään Psyko-, hih)!!!

    VastaaPoista
  60. Ai niin, oliko jokin kysymyskin? :) Parasta on pian alkava loma ja yksi pikkuinen, joka yllätti käsipäiväällä tuntemattoman tädin kanssa. :)

    VastaaPoista
  61. Minna, ei-ihan-psykobloggari kiittää. <3

    VastaaPoista
  62. Ihan parasta just nyt on se ettei tarvitse aamuisin pukeutua töihin kuin naparetkeilijä.

    Kiitoksia monista kirjavinkeistä ja onnea täydestä viissatasesta!

    VastaaPoista
  63. Parasta juuri nyt, on vapaa lauantai eikä mitään tekemistä ! Saatan leipoa jotain, mutta sitten viskelen takkaan puita ja lueskelen kunnes kello tulee sen verran iltapäivän puolelle että aloitan lasten kanssa jonkinlaisen elokuvamaratonin. Mahdottoman ihana palkinto sinulla on tässä arvonnassa.

    VastaaPoista
  64. Onnea, onnea monestakin syystä. Parasta juuri nyt on, että parin viikon kuluttua pääsee laskettelemaan. Ja jos vain ilmat pysyvät tällaisina, niin ompahan komeaa tulla auringonpaisteessa rinnettä alas. Ihanan palkintokokonaisuuden olet tosiaankin koonnut tähän arvontaan, olen innolla mukana.

    VastaaPoista
  65. Parasta juuri nyt on upea kevättalvinen ilma ja tänään tulossa oleva miniloma; päivä Tukholmassa. Ihan parasta olisi jos pääsisi käymään Helsingissä Ateneumin Carl Larsson näyttelyssä, mutta olisikohan tästä apua. Carl Larssonin kuvat liittyvät meidän perheessä vahvasti joulunaikaan, jolloin esillä on useampikin kehystetty kuva, mutta kesäkuvat ovat kyllä yhtä ihania, jos ei vieläkin ihanampia.

    VastaaPoista
  66. Onnea täältäkin viidestäsadasta! <3 Ihana tuo kuvakollaasi! <3 :)

    Ja ennen kuin kerron, mikä on parasta juuri nyt, yhdyn Carl Larsson- ja PJ Harvey -fanitukseen. :) Mieleni tekisi ostaa Let England Shake -cd, mutta toistaiseksi olen malttanut mieleni ja kuunnellut biisejä vain Youtubesta... :)

    Minusta parasta juuri nyt on:
    - alkava kevät ja auringonvalo
    - tulevien matkojen suunnittelu ja odotus, ja pahanasteinen jatkuva matkakuumeilu <3
    - ihana (!) keskeneräinen kirja
    - kupillinen hyvää mansikkateetä

    VastaaPoista
  67. Olette kaikki mukana! Hienoa. Huomenna arvontaan. :)

    Sara, ne Let England Shake-pienoiselokuvat/videot Youtubessa ovat huikean hienoja! <3

    VastaaPoista
  68. Parasta parhaillaan on valon määrä, se lisääntyy juuri nyt niin huikeaa vauhtia, ettei voi olla huomaamatta..
    Mukavan Ruotsi-aiheisen paketin oletkin koonnut. Carl Larsson on todellinen kestosuosikki.

    VastaaPoista
  69. Olepa ollut ahkera postaaja, huh sentään ! Arvontaankin ilmoittautuisin, jos vielä huolit mukaan..
    Parasta juuri nyt on kyllä tuo ihanan keväinen ilma, aurinko paistaa ja linnunlaulua kuuluu jo mukavasti.

    VastaaPoista
  70. Kiitos kaikille osallistuneille! Suljen nyt arvonnan ja palaan arpomaan voittajat illemmalla. Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista