torstai 24. toukokuuta 2018

Haaveilun aikaArjen aikatauluttamista, liikaa puolison työmatkoja, liian vähän yöunia, leivänmuruja lattialla, kaapittamattomia pyykkejä. Kivijalassa asuvia muurahaisia, terassilla valepesää pelkäämättömät ampiaiset. Matkakuumetta, syksyn harrastussuunnitelmia, esikoisen yläkouluun tutustuminen. Työmatkapyöräilykausi, ajatuksia säännöllisestä lenkkeilystä. Blogilaiskuutta.

Ja sitten:
Pakastepullia, kasvavia kirjapinoja, muistoja retkistä ja täysikuusta, kuninkaalliset (tv-)häät, valokuvaleikkiä.

Lisäksi, ah: pihat silkkaa omenankukkapumpulia.

--
Olen näissä kiireiden ja haaveiden aallokoissa kaivannut niin sanottua vanhaa Lumiomenaa, sellaista kuin vaikka heinäkuussa 2011. Bloggaajana toki päätän, mitä tänne kirjoitan, mutta kertokaa, minkä verran kirjablogissa voi olla haaveita ja haihatteluja?


17 kommenttia:

 1. Haaveista ja haihatteluista on aina kiva lukea - myös kirjablogeissa. Itse ainakin olen tänä vuonna pyrkinyt hieman enemmän kirjoittamaan ihan muustakin kuin teatterista ja kirjoista. Välillä haihatteluista kirjoittaminen avaa mieltä paremmin kuin kirjoista ja teattereista kirjoittaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mannilainen, kiva kuulla! Ja olen kyllä samaa mieltä. Viime aikoina olen vaan jotenkin solahtanut pelkkään kirjoja-moodiin, vaikka huomaan itse saavani virkeyttä näistä muista jutuista. Molempia, siis! :)

   Poista
 2. Minusta on kiva lukea myös haaveista ja haihatteluista, joten lisää sellaista vaan. Mukavaa loppuviikkoa Katja:)

  VastaaPoista
 3. Oi, lisää haaveluja kehiin :)

  Ihana kevätkollaasi!

  VastaaPoista
 4. Hillittömästi haaveita ja unelmia!!!

  ♥♥

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkään kun sä haihattelet, itse kun en osaa. Menee aina sentimentaaliseksi pörröksi, jos yritän. Siis anna sä mennä! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tani, ostaa sinä! Sentimentaalisena pörrönä on joskus ihan hyvä olla - joten anna sinäkin mennä!

   Poista
 6. Ehdottomasti haaveita ja unelmia mukaan, sillä kaikki inhimillinen vain mehevöittää sitä itse alkuperäistä aihetta ja tästähän kirjoissakin on monesti kyse, haaveista ja unelmoinnista. <3

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, kiitos. Ja olet kyllä oikeassa: kirjoissa ja elämässä molemmissa on ja pitää ollakin haaveita ja unelmia. ♥

   Kiitos samoin!

   Poista
 7. Haaveilulle ja haihattelulle on aina tilaa. Jotenkin tulikin tätä lukiessa sellainen nostalginen vanhan Lumiomenan olo 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villis, ihanaa että sulle tuli tuo fiilis. Huomasin itse kaipaavani ns. vanhoja blogiaikoja, joten ehkä tästä nostalgiasta tulee uusi alku. :)

   Poista
 8. Ehdottomasti haaveita ja haihatteluja mukaan!

  VastaaPoista
 9. Haaveille on aina paikkansa, ja haihattelu on uusien ideoiden kotipesä. Ja niistä on mukava lukea ihanien kuvien kera.

  VastaaPoista