sunnuntai 25. elokuuta 2013

Joensuussa


Vietin viikonloppua siellä, missä on aina hyvä olla. Kaupungissa, josta en ole kotoisin, mutta jossa opiskelin ja asuin vuosia, jossa odotin esikoistani ja jonne voisin muuttaa takaisin vaikka huomenna. Kävin kaupungissa, jossa nytkin kohtasin ystäviä, kummilapsia, naurua, ääntä, ihanaa (!) valoa, tunnelmallisia taloja ja josta oli helppo poiketa maalle. Paluumatkalla luin kirjaa, jossa On suloista niin muuttuu muuksi kuin suloiseksi, mutta joka on yksi upeimmista romaaneista koko vuonna. Kirjasta lisää myöhemmin, nyt olen kotona, mutta mielessäni ihan pohjoiskarjalaa.20 kommenttia:

 1. Joensuu onkin minulle vieraampi paikka, mutta kuvat ovat ihania!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!

  On mukava palata paikkoihin, missä on ollut hyvä olla:)
  Keräsin juuri noita ihania koristeomoita. Kaunis sydän<3

  VastaaPoista
 3. Kuvat kertovat ihanista tunnelmista!

  VastaaPoista
 4. Minullakin on hyviä muistoja Joensuusta, vaikken ole siellä kauhean montaa kertaa ollut. Ja taidampa tietää, mitä kirjaa luet, ja totta: se on upea!

  VastaaPoista
 5. Ihana nostalgiajuttu hevosenkenkineen ja peltoineen♥

  VastaaPoista
 6. Minäkin pidän Joensuusta paljon. Siellä on toinen puoli juuristani ja eräs mielenrauhaa tuova saari. <3

  Tänään itse asiassa haaveilin taas hetken, että lähtisin sinne parin vuoden päästä opiskelemaan. Ehkä se toteutuukin. :)

  Kauniita kuvia ja tunnelmia!

  VastaaPoista
 7. En ole koskaan itse käynyt Joensuussa, mutta eräs ystäväni rakastui kyseiseen kaupunkiin kovasti ja pääsi ilokseen tänä syksynä opiskelemaan sinne :) Asun tosin itse Tampereella, joten välimatka kasvoi nyt harmittavan paljon aiempaa isommaksi, mutta toisaalta on kiva päästä vierailemaan sellaisessakin kaupungissa jossa ei ole ennen käynyt (varsinkin, kun olen kuullut Joensuusta lähinnä hyvää).

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat Katja! Kaksi enimmäistä niin upeita, kovin pohjoiskarjalaisia minun silmissäni. Minä olen vain pari kertaa käynyt Joensuussa, mutta sieltä jäi lämpöiset muistot. Kuuluu niihin kaupunkeihin, joihin voisin kuvitella muuttavani.

  VastaaPoista
 9. Oi, tutuissa maisemissa olet ollut!
  Onnekseni opiskelukaupunki muuttui kesällä jälleen Kotikaupungiksi koko perheelle. Kyllä täällä on riittänyt ihmeteltävää ja ihasteltavaa.

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia! Rakas kotikaupunki. ♥ Olen täällä viihtynyt jo 24 vuotta enkä taida täältä pois lähteä. :)

  VastaaPoista
 11. Arvaa mitä: en ole tainnut koskaan käydä Joensuussa! Kerran olen tosin ollut lähellä, ajoimme eksäni kanssa moottoripyörällä Joensuun liepeitä matkalla kohti Iisalmea. :) Mutta ehkäpä joskus vielä ajaudun ihan kaupunkiin asti...

  Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 12. Ihanat kuvat;etenkin tuo puolukkakuva ja heppakuva:) En ole koskaan ollut Joensuussa....

  VastaaPoista
 13. Oi, ihana Joensuu, lapsuuteni liittyvä kaupunki. Olin kesällä Joensuun lähellä maalla, mutta moneen kertaan myös kaupungissa.

  Upeat kuvat! Monet muistot palaavat.

  VastaaPoista
 14. Voi kuinka kauniita kuvia! Ja tiedätkö, jostakin syystä vasta nyt iski tajuntaan, että Joensuu tarkoittaa 'joen suu'...

  VastaaPoista
 15. Olen joskus lapsena käynyt Joensuussa. tekisi mieli matkustaa sinne.
  ihmiset idässä ovat niin mukavia.
  Ihania kuvia, etenkin tuo omppusydän ♥

  VastaaPoista
 16. Oi, ihania kuvia! Sinulla on muuten kiva blogi! :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos teille kaikille ihanille kommenteista ♥ Vastaan nyt näin yhteisesti, mutta kaikki kommentit olen lukenut jo muutamaan kertaan. Joensuussa (Sanna, enkun opiskelijat vitsailivat aikoinaan University of Joe's Mouthista :D) on aina mukavaa, se on kaunis ja eloisa kaupunki, jossa on hyvä tunnelma.

  VastaaPoista
 18. Joensuun kaunis kaupunki on minulle lapsuudesta tuttu, nykyään vierailut ovat jääneet harmittavan vähäisiksi...

  Upeat kuvat! :)

  VastaaPoista