torstai 2. joulukuuta 2010

~Joulukortteja Villa Solbackasta~


Elän nyt paitsi suklaalakkopeliäni (kas kummaa, sain heti eilen illalla lahjaksi suklaarasian :)), myös kahden ihanan kirjan loukussa. Koska luen toista iltapäivällä ja toista illalla, luen tavallista hitaammin ja nautiskelen vaan. Enkä näin ollen saa kirja-arvioita valmiiksi niin nopeasti kuin haluaisin.

Sen sijaan olen saanut jotain muuta. Osallistuin helsinkiläisen valokuvaaja Krista Keltasen järjestämään arvontaan, josta voitin hänen kuvaamansa viehättävän joulukorttisarjan. Posti toi kortit eilen ja olen ihaillut Kristan luomaa maailmaa. Hänen kuvansa ovat leikkisiä, oivaltavia ja värimaailmaltaan kiehtovia. Kristan löytää Facebookista sekä ihanasta blogista.

Tässä bloggaamisen lomassa ehdin myös seurata kirjallisuuden Finlandia-palkintoa. Tämän vuoden palkinto menee näemmä Mikko Rimmisen Nenäpäivälle. En ole lukenut vielä yhtään (ihan uskomatonta!!) tänä vuonna ehdokkaana ollutta romaania, mutta Nenäpäivä ei mahtunut edes lukulistalleni. Nyt odotan, että saisin kirjastosta Pulkkisen, Nummen ja Salmelan teokset. Onneksi on niin paljon ihania kirjoja, ettei odottavan aika ole edes pitkä.

15 kommenttia:

 1. Kristan kortit ovat ihania! Näemmä myös nämä jouluiset, itse tilasin pääsiäiskortit häneltä keväällä.

  Mukavia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 2. Teija: Totta. Katselin ihastuneena niitä pääsiäiskortteja, Kristan tyylissä on jotain tosi ihanaa.
  Ja kiitos! Luen sellaista kirjaa, joka kiinnostaa sinua :)

  VastaaPoista
 3. Yllätysvoittaja todellakin! Itse en kirjasta juurikaan perustanut. Tarinan ihmissuhteet ärsyttivät. Kieli oli kyllä hyvin persoonallista, suorastaan erikoista, ja kuvailevaa. Ajattelin monessa kohdassa, että teos on sellainen, että se pitää ehdottomasti lukea, ei toimisi elokuvana. Mutta että Finlandia!! Onnea Rimmiselle!

  VastaaPoista
 4. Oi voi,tsemppiä suklaalakkoon!
  Mukavannäköisiä kortteja,ihailen tuota auto-korttia varsinkin!
  Ihanaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 5. Ihana arpajaispalkinto ! Krista Keltanen on taitava kuvaaja, tykkäilen kovasti.

  Hihittelen suklaapelin säännöille ;-)

  VastaaPoista
 6. Onnea voiton johdosta,onpa suloisen näköiset joulukortit:-)

  VastaaPoista
 7. Suloiset kortit, onnea voittajalle!

  Minä en enää osaa sitä kahden tai useamman kirjan lukemista, melkoinen taito keskittyä kahteen! Ja että vielä molemmat hyviä!

  Rimminen kiinnostaa. Olen jotenkin pelännyt häntä mutta täytyy kyllä nyt perehtyä.

  VastaaPoista
 8. Oi miten upeita kuvia tuolta blogista löytyikään.
  Minä olen lukenut Salmelan ja kyllä toivoin hänelle voittoa, mutta kävipäs näin.

  VastaaPoista
 9. Minä olin sokerilakossa koko syksyn, mutta pimeiden tultua retkahdin namiin ja pullaan. Nyt maistuu suklaa ihan järkyttävänkin hyvin :D .. Tsemppiä lakkoon ! :)

  Rimmisen kirjat on mullekin ihan tuntemattomia..

  VastaaPoista
 10. Onnea voitostasi.
  Pitääköhän suklaalakkosi, kun tuo joulukin on jo ovella:)
  -Hanne-
  PS. hyvä sananvahvistus; quess

  VastaaPoista
 11. Onnittelut! Nuo kortit on niin ihania!

  Voi suklaalakko! Ikinä en pystyisi :D

  VastaaPoista
 12. Onnea ihanasta voitosta!

  Meillä tuntuu olevan jopa töissä suklaata tarjolla nyt JOKA päivä, laihduta siinä sitten ;D. Tsemppiä meille!

  VastaaPoista
 13. Joana: Olipa kiva kuulla sinun pohdintaasi Rimmisestä. Aika harva minun (blogi)tuttavistani on Nenäpäivää lukenut. Onnittelut kuitenkin kirjailijalle, joka vaikuttaa aika sympaattiselta.

  Ryppymekko: Kiitos! Tämä lakko on onneksi aika helppo. Autokortti sai meillä myös pikkumiehen suosion, ja onhan sekin tosi ihana, kuten nämä kaikki.

  Petriina: Minä myös olen seurannut Kristan blogeja jo jonkin aikaa ihaillen hänen töitään. Lahjakas kuvaaja. Niin, eikö olet kelpo säännöt? ;)

  Yaelian: Kiitos. Suloinen on hyvä sana kuvaamaan näitä!

  Leena: Onni ollut myötä näissä arpajaisissa :)

  Ilse: Kiitos. Kahden kirjan lukeminen samaan aikaan on aika hankalaa. Se alkoi siitä, kun tarvitsin lukemista bussimatkalle ja kirja, jota silloin olin lukemassa, oli liian iso käsilaukuuni. Perehdy Rimmiseen! Ja tule kertomaan meille muillekin, millaista on elo Keravalla.

  Tuure: Eikö olekin hieno blogi Kristalla? Hänen kuviaan katselee vaikka kuinka kauan.

  Kati: Sokerilakko... Minä en siihen pystyisi, joten onnittelut! Uskon, etä pimeä vuodenaika saa meidät ihan evoluutionkin vuoksi haluamaan makeaa. Lohduttavaa "ruokaa".
  Hanne: Tämä lakko on pitänyt jo vuodesta 1994. :) Lakossahan on porsaanreikiä, suklaata saa (ja pitää syödä), kunhan sitä ei itse pyydä tai tilaa. Nämä sanavahvistukset ovat aina hauskoja!

  Emilia: Kiitos. Tämä arvonta oli Kristan Facebook-sivulla. Suklaalakkoon pystyy, kun laatii säännöt itse. ;)

  Johanna: Tosiaan, tsemppiä! Joulunaika on vaarallista herkkujen suhteen töissäkin. Toisaalta enemmän on väliä sillä, mitä syö tammi-marraskuu välillä. :)

  VastaaPoista
 14. Kauniita on kortit!

  Kaunis myös blogisi. :)

  VastaaPoista