perjantai 21. toukokuuta 2010

~Volver~

Vieläkin ennen Amsterdamin kuvia (ikuisuusprojekti!); Kaikkia hyvien, omaperäisten ja koskettavien elokuvien ystäviä haluan muistuttaa tänään illalla klo 21 TV1:seltä tulevasta Pedro Almodovarin elokuvasta Volver. Se on yksi suosikkielokuvistani. Pääosissa mm. Penélope Cruz, Carmen Maura ja Lola Dueñas.

Kuva Googlen kuvahaku

13 kommenttia:

 1. Lumiomena, aioin laittaa tästä muistuksen, mutta sinä ehdit eka. Minä teen tänään suvi-iltaani poikkeuksen ja aion katsoa tämän, koska olen yksin. Toisin kuin monet muut, en ole Penelope-fani, mutta olen ohjaajien seuraaja ja hulluna mm. Almodovariin, Polanskiin, Hitchcockiin, Alleniin, Zinnemaniin etc.

  VastaaPoista
 2. Leena: Minäkin seuraan usein jonkun tietyn ohjaajan töitä mm. Almodovarin, Allenin, Coenin veljesten, Jean-Pierre Jeunetin sekä Kieslowskin.

  VastaaPoista
 3. Näkemättä! Pysyisiköhän hereillä? :) Ei ole tullut elokuvien(kaan) katsomisesta mitään enää näin äitinä, mutta ehkä taas myöhemmin on sen aika. Jospa mieskin katsoisi kanssani, kun tuossa on tuo ihana Penelope? ;)

  VastaaPoista
 4. Ja me menemme mökille! Aitassa on kyllä televisio, mutta neljä muuta asustajaa eivät taida antaa äidin nautiskella elokuvasta. Taidan tyytyä kirjaan. Mukavaa elokuvailtaa ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Oi oi oi...tämä on niin ihana! Ostinkin tämän omaksi tovi sitten itselle Anttilasta.

  VastaaPoista
 6. Ilse: Minulle on niin tuttua nukahtaa kesken elokuvan. En enää juuri katso telkkaria ;) Volverin näin ensimmäisen kerran kesällä 2008, jolloin poikani oli kahdeksankuinen ja jaksoin katsoa koko elokuvan, kumma kyllä!

  Hiiriemo: Kirjan lukeminen mökillä on takuulla elokuvan katsomista parempi vaihtoehto, mutta Volveria suosittelen, jos vaikka joskus myöhemmin osuu eteen. Hauskaa viikonloppua :)

  Susa: Niinpä ♥ Muistinkin sinun pitävän Volveista. Vaikka tämä ei ole kriitikoiden mukaan paras Almodovarin elokuva, pidän itse juuri Volverista ihan tavattoman paljon.

  VastaaPoista
 7. Tuo on ihana elokuva! Olen nähnyt sen ainakin 3 kertaa,toistaiseksi.Ja musiikki tuossa elokuvassa on upea!

  VastaaPoista
 8. Hyllystäkin löytyy dvd:nä, mutta voi olla, että katson, taas, sillä se tulee onneksi ylen kanavalta, ilman mainoksia siis.

  Volver on mieliinpainuva, koskettava elokuva.

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Kiitos, heti vaihdoin kanavaa;-) meille ei näes tule hesaria kuin viikonloppuisin(silloin on ainoat hetket jolloin lehteen ehtii kunnolla syventyä)niin mulla tahtoo noi telkkariohjelmat jäädä monesti huomioimatta.

  Ihanaa loppuiltaa!

  VastaaPoista
 11. Tulin kertomaan kuin meille kävi eilen. Oltiin tulossa ruokakaupasta kotiin kun yhtäkkiä autossa muistin postauksesi. Heti kertomaan miehelle että; äkkiä kotiin Lumiomena kertoi että tulee kiva elokuva. Mieheni katsoi minua ja kysyi että kuka ?
  Jolloin minä iloisesti kerroin että blogikaverini. Hänellä riitti naurua ja totesi että hauskoja olette.
  Kiitos vinkistä ja ihana oli :)

  VastaaPoista
 12. Hyvä, kun kehaisit tätä. Itselläni taitaa olla leffa dvd:nä, enkä ole sitä vielä katsonut!!!

  VastaaPoista
 13. Yaelian: Minäkin olen nähnyt elokuvan nyt kolmesti. Naisten voimasta kertovassa tarinassa on taikaa :)

  Soolis: Meilläkin on se dvd:nä, mutta laitoin silti muistutuksen blogiin. Tarinassa on niin vahva tunnelma ja rankoista aiheista huolimatta elokuvasta jää hyvä mieli.

  Johanna: Pidän eurooppalaisista elokuvista, ne ovat monesti kiinnostavimpia kuin amerikkalaiset kassamagneetit :) Mukavaa viikonloppua sinulle!

  Aamunkukka: Joskus tuntuu, että olisi järkevää tilata Hesari vain viikonlopuksi, koska arkiaamut tosiaan ovat yhtä hulinaa. Usein luemmekin mieheni kanssa lehden osissa: Aamulla hieman, töissä lounasaikaan lisää ja loput illalla :) Piditkö Volverista?

  Marie: Hauskaa! Minäkin usein kerron miehelleni asioita ja ideoita, joita blogeista tarttuu mukaan. Blogimaailma on tästäkin syystä tavattoman hauska, se vaikuttaa joko suoraan tai välillisesti arkiseen eloon. Kiva, jos pidit elokuvasta. Sen tarina oli aika rankka, mutta silti ydinsanomana on ystävyyden ja lojaajisuuden kantaminen :)

  Taru: Katso ihmeessä, Volver on vaan niin hieno!

  VastaaPoista