sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Perheen kanssa Tallinnassa


Tässä kirjabloggauksien lomassa kuljetan teidät hetkeksi Tallinnaan.

Tallinna on varmasti hyvinkin tuttu suurimmalle osalle blogini lukijoista. Omalle perheelleni sen sijaan ei. Olen toki itse käynyt Tallinnassa muutaman kerran (työreissuilla ja kerran oopperassa), mutta lapsilleni tämä oli ensimmäinen matka Suomenlahden yli. Matkasimme nyt hieman isommalla porukalla, sillä matkaseurana olivat perheeni lisäksi myös vanhempani sekä siskoni miehensä kanssa. Reissun aikana juhlimme isäni 70-vuotispäivää. Vietimme kaupungissa kaksi päivää ja yhden yön ja olikin helppoa ihailla vanhan kaupungin pastellista suloisuutta, nauttia kahvit niin kirjakaupan kahvilassa kuin Pierre-nimisessä chocolateriessakin, katsella merta ja tutustua hienoon Lennusadaman merimuseoon.

Mieleni halajaa taas kauemmaksi ja jotain matkustelua onkin jo tänä kesänä tiedossa. Ennen uusia reissuja ja kirjabloggauksia (ihanuuksia luvassa) muutama kuva kesäisen koleasta, mutta kauniista Tallinnasta:16 kommenttia:

 1. Tallinna on kymmenien ja kymmenien kertojen jälkeen edelleen (vai siitä syystä) suosikkejani. Juuri istun Tallinnassa ja lueskelen blogeja Pärnun, Haapsalun ja Hiidenmaan kattaneen kesälomaviikon jälkeen. Lasten kanssa kaikki ihan ehdottoman suositeltavia kohteita!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia. Matkatessa tuppaa matkakuume yltymään, sama on käynyt täälläkin. Oli kiva törmäillä laivalla. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvakulmia olet saanut kameraasi! Onhan kiva katsella niin tuttua kaupunkia myös sinun kamerasi silmin! Tulipa nyt kaipuu päästä piipahtamaan siellä, vaikka oma asuntomme on ollutkin jo vuoden alusta uuden omistajan.

  VastaaPoista
 4. IHANA postaus!!! Meillä todella on aarre odottamassa lahden takana... Upeita lomakuvia... :)

  VastaaPoista
 5. Minä en ole kuin kerran aiemmin käynyt Tallinnassa, joten kuvakimaraa oli varsin mukava katsella. :)

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia ihanasta Tallinnasta! Itsekin sinne taas haluaisin.

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvamuistot matkaltamme ♥

  VastaaPoista
 8. Tallinna on kyllä ihana kaupunki ja niin lähellä! Keskiviikkona ollaan menossa taas sinne pelimatkalle, toinen kerta parin kuukauden sisään. Tällä kertaa taidetaan tosin mennä vielä nopeampaan kuin viimeksi ;)

  Kauniita kohteita olet kuvannut!

  VastaaPoista
 9. Arvaa mitä: Minä en ole ikinä ollut Tallinnassa! Luen sieltä aina kaikki lehtijutut, luen kehutut ruokapaikat etc.,mutta aina on kuin jotain muuta.

  Minusta tuo tapa viettää isäsi synttäreitä oli autaallinen: Ei mitään juhlastressiä, vaan perhe koossa ja minimatka/miniloma, jossa kukaan ei rasitu mistään.

  Mitä et tiedä minusta: Olen salaa hyvin kiintynyt Viroon. Kun Viro vapautui laulaen, valvoin kaksi yötä Päijänteen vuokramökillämme, sillä mikään siinä ei olut itsestään selvää. Olen ehdottanut R:lle jopa...(read on my lips;)

  Hienot kuvat eli tuo sinun kuvasilmäsi on kyllä niin uskomaton.

  VastaaPoista
 10. Ihana Tallinna! <3 En nuorempana ymmärtänyt Tallinnan hienouden päälle: näin vain kerjäläisiä, humalaisia suomalaisturisteja, likaisuutta ja vahvoja merkkejä ja vaikutteita neuvostovallasta. Kunnes joskus kymmenisen vuotta sitten heräsin toden teolla Tallinnan kauneuteen. Tietysti vanha kaupunki on Tallinnassa kaikkein ihaninta, mutta muualtakin löytyy paljon kaunista ja mielenkiintoista katsottavaa. Ja ne kaikki kahvilat ja ravintolat, oih...! Nyt iski Tallinna-kuume. Kiitos kuvista! <3

  VastaaPoista
 11. Tallinna on ihana. Ja kuvasi ovat kivoja. Meillä on vielä edessä Tallinnan ja Tarton matkamme. Reissua odotellessa!

  VastaaPoista
 12. Kauniita kuvia. :) Tallinna on nätti paikka, ja pidän kovasti myös Tartosta, jonne lähtisin mielelläni joskus uudelleen. Viro on maana muutenkin sellainen, jota pitäisi lähteä joskus kiertelemään, sillä en muissa paikoissa siellä olekaan ollut.

  VastaaPoista
 13. Tallinnassa tuli rampattua paljonkin (ei viinanhakureissuja olleet kuitenkaan!) joskus nuorempana. Kaunis kaupunki, joka on varmasti muuttunut siitä, mitä se silloin joskus oli. Kauniita kuvia, kiitos kierroksesta! :)

  VastaaPoista
 14. Meillä on vielä kesän Tallinnna edessä. Hauskaa siis katsella näitä kuin syötiksi itselle.

  VastaaPoista
 15. Olipa kiva käväistä kanssanne Tallinnassa, kiitokset! <3

  VastaaPoista
 16. Kivoja kuvia :) Tuntuu kuin olisimme ihan vasta itsekin olleet tuolla ja kävelleet mm. tuon Peppersackin luona, mutta siitä on jo kaksi vuotta. Niin se aika rientää!

  VastaaPoista