perjantai 20. huhtikuuta 2012

Lähtövalmiina


Lapsi on kirjoittanut keittiön liitutaululle muistilistan matkatavaroista: huomaattehan, että kuusivuotias ehdotti itse kirjoja (vaikka pahankurinen j menikin tytön harmistukseksi peilikuvaksi) jo kolmanneksi asiaksi listalle. Ja niitä kirjoja on pakattu: ainoa vierastamani Astrid Lindgrenin kirja Katto-Kassinen sekä Tammen kultaisen kirjaston Jere Jarruvaunu lapsille, Naimapuuhia ja joku muukin pinon kirja minulle.

Se dig!

P.S. Muutaman blogikollegan innoittamana uusin omasta itsestäni kirjoittamaani bloggaajaesittelyä. Kuka ja mitä nyt?

38 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sanna, kiitos. Oli kyllä virkistävää. Köpis on aina yhtä ihana. :)

   Poista
 2. Ai kun ihana teksti liitutaululla. Digikamera-aika on kyllä kiva,kun saa tuollaisia muistoja talteen. Tunnistin kuvasta Vermeerin Maitotytön.
  Mukavaa Köpiksen matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allu, se tässä digikamera-ajassa on parasta, että kuvia voi ottaa melkein rajattomasti. Tuo Vermeer-kuva on Amsterdamista ostamani kortikon kannesta. Kortit olen jo lähettänyt, onneksi kansi jäi itselle.

   Poista
 3. Ihanaa matkaa Kööpenhaminaan, toivottavasti kevät on siellä kauneimmillaan!
  Hammaskeijun rasia on ehdottoman tärkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna. Kevät siellä oli upea, mutta aika kylmää oli. Hammaskeijun rasia oli mukana, mutta sitä ei kuitenkaan tarvittu. Esikoisen yläetuhampaat heiluvat kyllä aika iloisesti.

   Poista
 4. Hyvää matkaa! (Pääsisipä itsekin... voih...) :)

  VastaaPoista
 5. Ihana lista ja ehdottoman toimiva, siellähän ne tärkeimmät asiat jo ovatkin - liput, passi ja kirjat. Ihanaa matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listalla oli tosiaan kaikki tärkeä. Passia ei tarvittu missään välissä, lentoliput ja kirjat olivat kyllä käytössä... :)

   Poista
 6. Hyvää matkaa teille! Siitä on vuosia, vuosia, kun olen ollut Köpiksessä, varmasti ihana reissu tiedossa. Minäkin vierastan Katto-Kassista ja aion lukea Naimapuuhia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sinun pitää mennä Köpikseen! Siellä on aina niin mukavaa. Katto-Kassinen on kyllä ärsyttävin lastenkirjahahmo, Pikkuveli-raukka. Minulla on Naimapuuhia kesken, mutta se on hyvä.

   Poista
 7. Aika ihana <3

  Minua riemastuttaa joka ikinen kerta kun lapset osoittavat kiinnostusta kirjoihin! Tänäkin aamuna pienempi neiti ilahtui uudesta Vanttu -kirjasta (kiitos Serlalle, niillä pitkään kerätyillä kirjanmerkeillä sai vihdoin jotain ihanaa, KIRJOJA!) ja syöksyi sohvalle "lukemaan"...

  Ihanaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. <3

   Vau, en tiennyt, että Serlalla on nyt tuollainen kampanja. Vanttu-kirjat ovat aika hauskoja. :)

   Poista
 8. Huolella kirjoitettu lista. Oikein mukavaa matkaa teille!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa matkaa Köpikseen.!

  Suloinen tuo muistilista ja todella tarpeellinen:)
  Melkoinen lukuelämys matkallanne tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voi että siellä oli ihanaa.

   Kovin paljon emme ehtineet lukea, vaikka matkakirjat olivat tarpeellisia.

   Poista
 10. Liikuttavan ihana lista: kirjoja, kynsilakkaa ja hammaslankaa! Mekin mennään kesäkuussa Kööpenhaminaan. Aiotko kirjoittaa matkastanne tänne blogiin?
  Mukavaa matkaa ja hyviä lukunautintoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mukana on kaikki tarpeellinen. Ihana kuulla, että menette Köpikseen kesällä. Kirjoitin omasta reissustamme hieman tänään ja voisin kyllä lähteä Kööpenhaminaan uudelleen melkein milloin vain.

   Poista
 11. Ihanaa matkaa!

  Luulin, että olitte siellä viime viikonloppuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt vasta olimme. On se ihana kaupunki, Tanska on ylipäätään kiva matkakohde.

   Poista
 12. Voi teidän ihanaa tyttöä. <3 Niin liikkis!

  Toivottavasti matkanne on ihana ja keväisempi kuin meidän Köpis tammikuussa (vaikka kivaa oli silloinkin). Ja toivottavasti Naimapuuhat sujuu hyvin, hih hih. Minä päätin nyt kuitenkin, että kun vihdoin joskus pääsen lukemaan ns. vapaa-ajan kirjoja, lukaisen muutaman ohukaisen alta pois ennen tuota paksukaista, vaikka sitä kauheasta odotankin. Hyväähän kannattaa, tunnetusti.

  Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, A valmistautui suurella hartaudella. <3

   Köpis on ihana talvellakin, vaikka keväässä on aina omat puolensa. Naimapuuhat sujuivat puolittain. :D Ihana kirja se on, kannattaa todellakin odottaa.

   Pus sinnekin!

   Poista
 13. Voi teitä onnellisia!

  Hav en god tur!

  VastaaPoista
 14. Ihanaa matkaa ! <3

  t. Katto-Kassisen fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, olet Katto-Kassisen fani... Pelkään (!) että meidän A on hyvää vauhtia tulossa sellaiseksi, vaikka minä olen kaikkea muuta.

   Matka oli ihana. <3

   Poista
 15. Katto-Kassinen on minusta ollut aina vähän ärsyttävä. En ehtinyt toivottaa hyvää matkaa, mutta matka oli ilmeisesti hyvä :)

  Luen Poikani Keviniä ja minua ahdistaa jo 50 sivun jälkeen. Kiitos sinun kirjavinkkisi, siis luen tätä. En syytä ahdistuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milla, totta, Katto-Kassinen on itserakas typerys. :) Ja kiitos, matka oli hyvä, kuten tuon ylemmän postauksen kuvista toivottavasti välittyy.

   Poikani Kevin on todella ahdistava. Se muuttuu vieläkin ahdistavammaksi, joten jos alkaa tuntua liian rankalta, niin lue rinnalla jotain lempeää. Minä kuitenkin pidin kirjasta, sen intensiivisyydestä.

   Poista