maanantai 19. helmikuuta 2018

Parasta juuri nyt


Hiihtoloma, kiireettömät aamut, lupaus keväästä mutta silti vielä talvi, aamukahvi ja iltakaakao, retket ja matkat, puolison syntymäpäivä, metsäkävely, katsotut elokuvat, lukemistaan odottavat kirjat, perhe, takkatuli, tämä hetki.

Mikä on ollut parasta sinulle juuri nyt tai viime aikoina?

18 kommenttia:

 1. Tuo kaikki kuulostaa Katja aika parhaalta :). Minulle parasta on tämän vuoden alussa ollut taidehankinta -- niin iso teos, ettei se mahdu nykyiseen kotiimme ja silti se on epätäydellisessä sijoituspaikassaan tuonut hurjasti iloa ja energiaa. Ja parasta on myös ensi viikon Berliinin matka, sunnuntaina on lähtö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidehankinta kuulostaa todellakin parhaudelta! Olen muuten pohdiskellut, että haluaisin ostaa olohuoneeseen suhteellisen ison taulun, mutta harkinta on käynnissä. :) Berliini on hieno kaupunki, mukavaa matkan odottelua!

   Poista
  2. Älä Katja harkitse, vaan hanki! Oma ongelmani on ollut jo vuosikymmeniä se, että kodissani on runsaasti taidetta, suurin osa ei edes esillä, ja siksi olen ajatellut etten voi hankkia taidetta josta ITSE pidän. Tämä teos aloitti elämänmuutoksen, rohkeasti täytyy tehdä hulluiltakin tuntuvia tekoja :).

   Poista
  3. Juu, hankinta on aikeissa! Mutta harkintaa vaatii sen oikeanlaisen hankkiminen. :) Olen vähän taidehuumassakin - tai hankintahuumassa!

   Poista
 2. Kaunis talvipäivä on parasta juuri nyt!

  Hyvää lomaviikkoa ja onnittelut päivänsankarille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit talvipäivät ovat kyllä ihan parhautta.

   Päivänsankari kiittää. Terveiset sinne! ♥

   Poista
 3. Parasta on ollut parantuminen selkäleikkauksesta ja toiseksi parasta on suunnitella vuoden lomamatkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allu, nuo ovatkin erittäin hyviä - siis ihan parhaita - asioita. Ihanaa, että olet parantunut.

   Poista
 4. Kaunis kuva. Hyvää talvilomaviikkoa sinulle ja perheellesi. Me olemme lähdössä tällä viikolla Tukholman risteilylle. Pikku-Minja, 2 vuotta, lapsenlapseni, soitti meille ja kysyi lähtisivätkö mummo ja pappa heidän perheensä kanssa risteilylle. Arvaa voiko tällaisesta kieltäytyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annei, kiitos! Tukholma pienen Minjan ja perheen kanssa kuulostaa ihanalta. Mekin muuten suuntaamme Tukholmaan tällä viikolla. :) Mukavaa risteilyä!

   Poista
 5. Kuvasi kertoo kaiken sitä kauniista ja hyvästä, jonka kohtaamme, kun katse nousee arjen ja rutiinien yläpuolelle! Aurinko paistaa ja ulkoilu maittaa, parasta on kulku kevättä kohden. Mielihyväntayteistä lomaa ja Tukholman matkaa Sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkutukka, aina joskus on hyvä nostaa katse ylös. Nyt on ihania päiviä, kävin juuri kävelyllä ja nautin niin auringosta ja sen kimalluksesta hangella. Kauniita talvipäiviä!

   Poista
 6. Rentouttavaa lomaa sinulle ja koko perheellesi! Parasta juuri nyt on helmivalo ja silti vielä hämyiset illat - juuri se, että on vielä talvi mutta talven jälkeen taas kevät... Ihana vuodenkierto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kiitos, kaimani ♥ Minustakin nyt on niin ihanaa, että voi tavallaan nauttia sekä talvesta että orastavasta keväästä yhtä aikaa.

   Poista
 7. Hyvää lomaviikkoa ja mukavaa risteilyä! Tyttären perhe lähtee perjantaina Tukholmaan. Olisimme lähteneet mukaan, mutta täyttä oli.

  VastaaPoista
 8. Auringonpaiste ja rakkaat siinä vierellä ♥♥♥

  VastaaPoista
 9. Ihana postausidea! Parasta on lumi ja kauniit valkoiset maisemat, Lappi, loma, hyvä ruoka ja kirjan lukeminen sohvalla. Ja kivan odottaminen. Paljon kauniita hetkiä! <3

  VastaaPoista