lauantai 17. joulukuuta 2016

Arvonta: Voita sarjaliput Baba Lybeck, Kirja vieköön! -tapahtumaanKirja vieköön! Vieköön kohta ensi vuotta. Nyt joulun alla minulla on ilo arpoa kaikkien teidän Lumiomenan lukijoiden kesken huikea palkinto erääseen ensi vuoden puhutuimpaan ja varmasti myös yhteen kiinnostavimpaan kirjallisuustapahtumaan.

Baba Lybeck, Kirja vieköön!
-kirjallisuusillat ovat Kirja Suomi 2017 -juhlavuoden päätapahtuma. Satavuotiasta Suomea juhlistavat illat kokoavat yhteen kirjailijat, näyttelijät ja kirjallisuuskeskustelua rakastavan yleisön.

Baba Lybeckin vetämät kirjakeskustelut alkavat tammikuussa Savoy-teatterissa. Kevätkaudella iltoja on luvassa kolme: yksi tammi-, toinen helmi- ja kolmas maaliskuussa. Tammikuun ilta järjestetään 18.1. ja siellä keskustelemassa ovat Baban Lybeckin lisäksi Jörn Donner, Tarja Halonen, Tellervo Koivisto, Petri Tamminen ja Anu Partanen. Ilta on täynnä elämyksiä, sillä tilaisuuden aikana näyttelijät Laura Malmivaara, Taisto Oksanen ja Pekka Strang esittävät osia keskusteltavista teoksista.

Näitä kirjallisuusiltoja ei striimata tai lähetetä muutenkaan televisiossa tai netissä, joten kyse on ainutlaatuisista elämyksistä. Lisätietoja tapahtumasta löytää täältä.

Arvon kaksi sarjalippua, eli kaksi onnettaren suosikkia voittaa liput Kirja vieköön -tapahtumaan ja pääsee seuraamaan kevään kaikkia kolmea tilaisuutta ilmaiseksi. Osallistuminen edellyttää vain kommenttia täällä blogissa tai sitten Facebookissa. Kerro samalla, mitä olet lukemassa juuri nyt (tätä kysyn ihan omaa uteliaisuuttani, on aina hauska kuulla, mitä muut lukevat; Itselläni on kesken James Salterin Kiitävät vuodet ja Matt Haigin Poika nimeltä Joulu).


Arvonta on auki loppiaiseen saakka. Arvon voittajat lauantaina 7.1.2017.

Onnea arvontaan, joulua ja kirjan viemää juhlavuotta 2017 odotellen!

25 kommenttia:

 1. Osallistun mielelläni arvontaan: katharinettk (at) gmail.com. Luen parhaillaan Loppupeli kirjasarjan viimeistä osaa.

  VastaaPoista
 2. Oi että, mukana!! :) Mulla on menossa Kristina Ohlssonin dekkari Tuhatkaunot, mutta en oikein etene sen kanssa. Joel Haahtelan Kaksi kertaa kadonnut odottaa seuraavana, ehkä nautiskelen sen joulun pyhinä. Lukuaika on ollut kortilla viime aikoina, valitettavasti.

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta! Olen mielelläni mukana. Olen lukemassa Inkeri Markkulan Kaksi ihmistä minuutissa. - Mukavaa joulun odotusaikaa!

  VastaaPoista
 4. Pakko osallistua tähän mukaan! :) Luen tällä hetkellä Cervantesin Don Quijoten ensimmäistä osaa sekä Hermann Hessen Arosutta.
  tuntematon.lukija@gmail.com

  VastaaPoista
 5. No joo! Ollaan nyt mukana, kun muuten ei varmaan tule mentyä. Mä luen nyt Alan Hollinghurstin Vieraan lasta ja Arnaldur Indridasonin Mestaruusottelua.

  VastaaPoista
 6. Onhan tähän osallistuttava, jos vaikka pääkaupunki sitten kutsuisi. :) Tällä hetkellä kesken on Jarkko Tontin esseeteos Viisastuminen sallittu ja Robert Galbraithin dekkari Käen kutsu - jälkimmäinen tosin äänikirjana.

  VastaaPoista
 7. Mukana! Kahden tylsistyttävän kirja-aloituksen jälkeen olen nyt löytänyt Emmi Itärannan Teemestarin kirjan!

  VastaaPoista
 8. Mielelläni mukana arvonnassa. Nyt minulla on kesken Hyeonseon Leen omaelämäkerrallinen Seitsemän nimen tyttö ja Eeva Kilven esikoisteos Noidanlukko. Seuraavaksi taidan kuitenkin lukea yhden Raymond Carverin novellin.

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kiitos, olen myös mukana arvonnassa! :) Tahdon ehdottomasti nähdä Kirja vieköön! -tapahtumat. Luen parhaillaan Teppo Heiskasen Israel-matkaopasta, koska suuntaan Israeliin jouluksi. Kaunokirjallisuutta mulla on kesken nyt useampi teos, kuten Arja Tiaisen runokija Lapsilta kielletty. T: Elisa Helenius

  VastaaPoista
 11. Poistin tuon ekan kommenttini kun siitä tuli niin kökkö. :D

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Osallistun arvontaan. Hengitän par'aikaa Akvarelleja Engelin kaupungista -tahdissa.

  enykanen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Löysin! :) Eli mukana ollaan! Luin juuri Poika nimeltä Joulun, ja muuten minulla on kesken ensimmäinen Flavia de Luce (Piiraan maku makea) ja haudattu jättiläinen (Ishiguro), sillä olen lukenut teiltä kirjabloggaamisen konkareilta huhuja, että ne olisivat hyviä kirjoja, ja itse olen aina - ihan absoluuttisen aina - kiinnostunut uusista kirjoista! :)

  Mainitsen nyt tässä sivussa myös, että vielä on reippaasti aikaa osallistua ja lukea BFF-lukuhaasteeseen, jossa on tarkoituksena lukea kirjoja joiden keskiössä on ystävyys! ;)
  https://arcakiraniia.blogspot.fi/2016/11/bff-lukuhaaste-201116-1422017.html

  kiraniia85@gmail.com
  KiraNiia @ Arca Fabulorum - Tarina-arkku

  VastaaPoista
 16. Oi, tosi kiva arvonta, kiitos! Minä juuri lopetin Vanessa Diffenbaughin Kukkien kielen ja aloitan seuraavaksi lomalukemisena Paluu Rivertoniin - en ole vielä lukenut Kate Mortonia.

  Maria

  VastaaPoista
 17. Tällä hetkellä kesken Dave Eggersin viihdyttävä romaani A hologram for the King - pitkästä aikaa englanninkielistä luettavaa. Harvoin käy näin, että katon ensin leffan ja sit vasta luen kirjan! Leffaakin voin suositella, Tom Hanks on niin monipuolinen ja aito rooleissaan :)

  VastaaPoista
 18. Hulppea arvonta! Baban kirjaillat antavat taas yhden syy käydä kerran kuukaudessa Helsingissä. :)

  Tänään palaan työlukemiston äärelle, vaikka joulun lukupaketti on vielä ihan vaiheessa. Tällä hetkellä minulla on kesken muun muassa Siri Pettersenin Mahti, Mike Pohjolan 1827 ja Heikki Aittokosken Kuolemantanssi – vähän hajanaista lukemista olen siis harrastellut vapaa-ajalla.

  VastaaPoista
 19. Ihana arvonta. Pakko olla mukana.
  Tällä hetkellä iltalukemisena on Thomas Rydahlin Erakko ja työmatkalukemisena Hanna Weseliuksen Alma!.
  virpi.yv (at) gmail.com

  VastaaPoista
 20. Jep, mukana.
  karvakasakirjat ät gmail(piste)com

  VastaaPoista
 21. Moi! Osallistun arvontaan! Tällä hetkellä luettavina Kepler62-sarja, Jo Nesbøn Lepakkomies ja Siri Pettersenin Mätä - norjalaisteema nähtävästi, tosin ihan vahingossa. :) t. Meri

  VastaaPoista
 22. Niin mukana tässä!
  Joulu on mennyt sairastellessa ja töistä uupuneena, joten olen useampaa kirjaa "kokeillut" enkä oikein jaksanut keskittyä. Mutta nyt tällä hetkellä menossa kuitenkin Emma Chasen Torjuttu. Menettelee, kun ei tarvitse ottaa kantaa eikä uppoutua mihinkään rankempaan...
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa. Kesken on monia kirjoja, mutta sanotaan nyt vaikka Mika Waltarin Appelsiininsiemen, jonka aloitin eilen. jaanator@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Osallistun. Tällä hetkellä kesken Teemestarin kirja.

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa, kun en päässyt tuonne tilaisuuteen ja saanut omaa lippua. Nyt on luettavana Tuhansien mokien maa, jossa on kaikkia Suomen historiaan liittyviä juttuja.

  VastaaPoista