perjantai 19. marraskuuta 2010

~Joulujulkaisu voiton tuo~

Lumiviikkoni on jatkunut suotuisasti, tänään on lumen lisäksi mukava pikkupakkanen ja marraskuinen luonto kuin joulun ihmemaa. Ei siis ihme, että kaltaiseni joulufriikin ajatukset ovat jo joulussa. Myönnän leiponeeni jo joulutorttuja, lämmittäneeni glögiä ja tällä viikolla päästin itseni irti antaen itselleni luvan kuunnella joululauluja. Tässä asiassa en voinut enää hillitä itseäni ;)

Niinpä eilinen yllätysarvontanikin sisältää palkintona jouluisen julkaisun. Voittaja saa valita, haluaako hän Natalia Brotheruksen tunnelmallisen valokuvakirjan Joulun kuvia vaiko uusintapainoksen (aikakauslehden malliin) monien rakastamasta Jeanne D'Arc Livingin joulukirjasta. Lisään voittajan pakettiin vielä pienen lisäyllätyksen.

Voittaja ratkesi tällä kertaa tyttäreni jouluestetiikan tajun avulla. Hän selaili Kotivinkin Jouluherkut-lehteä ja valitsi sieltä mielestään kauneimman sivun. Sivun numero oli isompi kuin osallistujien määrä arvonnassani (ja samalla myös pienimmät numerot, kuten sivu 1 eli kansi olisi jäänyt pois eikä sellainen ole sopivaa!), joten mieheni laski vielä oman laskukaavansa mukaisen numeron. Näiden yhteen sovitetuksi tulokseksi tuli numero 6. Kuulostaako siltä, että logiikka on hallussa?

Kun otan pois omat kommenttini, on kuudes kommentoija Teija. Paljon onnea! Otatko yhteyttä ja kerrotko samalla, kumman kirjan haluat, niin laitan postia tulemaan.

Huomenna ja sunnuntaina lupaan kaksi esteettistä iloa tuovaa lumikirjaa. Ja toivon lumen pysyvän maassa ensi viikollakin.

Näihin talvisiin, melkein jouluisiin, tunnelmiin.

13 kommenttia:

 1. Lunta maassa ja joulutunnelmaa joka blogissa :-) Melkein pitää itsekin alkaa kaivella joulukoristeita esiin !

  Onnea voittajalle :-) Oma koneeni ei ainakaan eilen avannut kumpaakaan kappaletta, tänään uusi yritys. Olen melko varma, että pidän molemmista :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lumista viikonloppua Lumiomena! Täällä edelleenkin kovin lämmintä;mutta toivossa on hyvä elää;ehkä vielä jossain vaiheessa viilenee.Katselin eilen piparimuottikokoelmaani,ja teki mieli tehdä pipareita,joten vaikka täällä lämmntä onkin,niin tekee mieli tehdä jotain jouluista;D

  VastaaPoista
 3. Kanelitankoja ja tähtianista, joululehtiä ja talven kirjoja...ihanaa!

  Minäkin taidan tehdä ensi viikolla joulunodotusavauksen. Nyt on jo aika.

  Lumenvaloviikonloppua♥

  VastaaPoista
 4. Minä ajattelin aloittaa jouluun valmistautumisen huomenna :) Tykkään joulusta, olen vaan niin viimetippaihminen, etten ole vielä mitään ehtinyt tehdä joulun eteen. Ja tuleehan se sieltä tekemättäkin. Mutta viikonloppuna on tarkoitus vähän muutenkin laittaa kotia, niin että taidan samantien laittaa ensimmäiset glögit tulemaan ja laulut soimaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle!!

  Minä ajattelin huomenna leipoa taatelikakun...kynttilät loistavat jokapuolella mut ihan en vielä laittele muuta rekvisiittaa esille...

  ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajalle ja sinulle, lumiomena, niin viehättävästä ja loogisesta arvontatavasta! :)

  Lumista viikonloppua! Jään odottamaan esteettisiä lumi-iloja. :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut voittajalle täältäkin :)

  Minä olen aina ollut mielestäni jouluihminen, mutta matkan varrella huomannut, että sitäkin jouluihmisyyttä voi toteuttaa eri vuosina eri tavalla :). esim itsetehdyt joulukortit ovat olleet itsestäänselvyys jo kauan, mutta tänä vuonna päätinkin lähettää MLL:n kortteja. eikä yhtään harmita, kun tiedän niiden olevan jo valmiina.. tai siis kirjoitusta vailla. lahjoja olen pikkuhiljaa hommaillut, sisällä jo parit valot, kynttilöitä luonnollisesti poltetaan. Mutta viikon vielä odotan, ennen kuin aloitan glögikauden ja laitan ulos jouluvaloja. Eka adventti sen aloittaa minulla ihan kunnolla :)

  Ihanaisia joulunodotustunnelmia Sinulle lumiomena!!!

  VastaaPoista
 8. On jotenkin niin jouluinen tunnelma nyt kun on lunta.. ja niin kaunista!

  VastaaPoista
 9. Petriina: Alkaako blogeissa olla jo paljon joulutunnelmaa? Ihanaa :) Voi harmi, jos et ehtinyt osallistua arvontaan, mutta uusi on tulossa alkuvuonna, jolloin blogini täyttää kaksi vuotta kuin varkain.

  Yaelian: Piparkakkuja leivoin minäkin tässä jokunen päivä sitten. Kerään piparkakkumuotteja, joita meillä on nyt kaksi suurta peltirasiaa täynnä. Ihanimpia sain Tsekeissä asuvalta ystävältäni, joka oli käynyt siellä käsityömessuilla ja hankkinut paikallisten peltiseppien tekemiä muotteja.

  Leena: Totta, nyt on oikea aika tehdä joulunodotusavaus, joka muuten on aika ihana sana. Minä rakastan yhdyssanoja :) Sinne myös lumen valoa ja kaikkea ihanaa ♥

  Kirjalijatar: Aloititko? :) Minä olen muuten viimetippaihminen (taas ihana yhdyssana), mutta joulun suhteen en. Tosin vietämme joulua aina mieheni tai minun lapsuuskodissa, ja ehkä siksi tulee suloinen kiire laittaa joulua omassa kodissa.

  Hanne: Taatelikakku ja kynttilät, aika ihanaa! Minä en harrasta muuta joulurekvisiittaa kuin valoja, kynttilöitä, kransseja ja musiikkia. En laittele koristeita. No, kukkia sitten joulukuussa, totta kai, ja joulumusiikkia.

  Ilse: Olen aika yhtä looginen :) Voin paljastaa, että suorittaessani (harrastusluontoisesti) informaatiotutkimuksen perusopintoja, pyysin miestäni tarkastamaan Boolen logiikkaan liittyvät laskentatehtävät. Ihanaa sunnuntaita sinne ♥

  Mie ite: Totta, jouluihminen voi olla monin eri tavoin. Sisäinen joulutunnelma on tärkeintä :) Me laitamme "talvivaloja" ulos ja sisälle jo marraskuun alussa, mutta jouluiset paperivalotähdet ym. vasta ekana adventtina. Kaunista, lumista päivää sinne!

  Tuure: Lumi tekee kaikesta niin kaunista, miltei täydellistä. Nautin tästä vuodenajasta, ehkäpä sinäkin?!

  VastaaPoista
 10. Hei Lumiomena, minulta meni tämä arvonta niin ohi ja olisin niin kaivannut Joulun tunnelmaa...

  Onnea voittajille!

  j.k. Minäkin laitoin kirja-arvonnan blogiini yhdestä syystä!

  VastaaPoista
 11. Onnea voittajalle kovasti :)
  Voi harmitus kun arvontasi meni multa ohi... Ihanat palkinnot!

  VastaaPoista
 12. Huomenta! Olipa ihana yllätys odottamassa viikonlopun jälkeen! <3 Myönnän, etten ole avannut konetta koko viikonloppuna (mikä on positiivista se), joten yhteydenotto vasta nyt :)

  Hurjan iso kiitos, mielestäni logiikka oli vallankin hyvä tässä arvontamenetelmässä :)))

  Ai niin ja valkkaan tuon Joulun kuvia, mutta laitan vielä sähköpostia.

  VastaaPoista
 13. Sara: Voi, tämä oli aika ex tempore keksitty pika-arvonta, mutta uusi on tulossa heti alkuvuonna "täyttäessäni" kaksi vuotta :) Kävin jo blogissasi, totta kai!

  T: Kuten kommentoin Saralle, uusi kunnollinen arvonta tulee reilun kuukauden kuluttua. ♥

  Teija: Onneksi olkoon! Ihailen sitä, että et avannut konetta koko viikonloppuna. Se ei ole ihan helppoa. Ja aina kannatta olla yhtä looginen kuin tässä arvonnassa ;)

  VastaaPoista