torstai 1. heinäkuuta 2010

~Ovet lentävät~


Ovet lähtivät lentoon tällä viikolla! Puolet keittiöstä leijuu nyt autotallissamme, kun kesäisen vehreyden keskellä vanha vihreä saa luvan mennä ja tehdä tilaa raikkaalle valkoiselle. Tikkurilan maalikartan mukaan uuden sävyn nimi on keittiöön sopivasti Taikina, mutta minä ajatelen sitä makeasti vaniljana.

Mieheni ja appeni hoitavat maalauksen kompressorilla ja me lasten kanssa koetamme pysyä poissa tieltä tehden pieniä retkiä sinne tänne. Harvat ohikulkijat kotikadullamme eivät voi olla kurkkaamatta pihallemme, jos vaikka ehtisivät luoda silmäyksen autotalliin, jossa on aika metka näky; Kotikutoinen aaveiden taidenäyttely.

19 kommenttia:

 1. No nyt jään mielenkiinnolla odottamaan valokuvia valmiista keittiöstä. Hyvää heinäkuuta.

  VastaaPoista
 2. Vau! Tuleepa ihana! Vanha vihreä todella taitaa olla aika vanha, ja taikina kelpaisi minullekin, tai vamilja! Hyvä idea roikottaa noin.

  VastaaPoista
 3. Laitathan sitten ennen ja jälkeen kuvia!

  Muistakaa lomailla koko perheenkin voimin! Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 4. Näyttää ihan nykytaiteen näyttelyltä!

  VastaaPoista
 5. Lumoava tilataide näyttely- ja vanilja on paras myös minusta: )
  Mukavaa kun sulla noin taitavat maalarit!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava näkymä ! Tilataidetta parhaimmillaan kiasma voisi ottaa vinkkiä ;) Naapureille vain näytille tietenkin pientä korvausta vastaan luulempa että äkkiä kerääntyisi kesän jätski rahat :)) oikein ihanaa torstaita sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 7. Näyttää villiltä. Otsikko ja herätti kiinnostuksen, että mitä ihmettä teillä tapahtuu. Asutteko kummitustalossa?

  Kummasti väri muuttaa koko huoneen ilmeen. Me teimme keittiöremontin pari vuotta sitten ja nyt olen kovin tyytyväinen. Meidän keittiö oli aikaisemmin keltainen.

  VastaaPoista
 8. Hih, hauska "autotallinäyttely". ;) Tsemppiä remonttiin. Taikina-niminen maali kuulostaa tosiaankin todella sopivalta valinnalta keittiöön. Kiva! :)

  VastaaPoista
 9. Taikinanväriset kaapinovet olisivatkin kätevä valinta tähänkin kyökkiin, nimim. vaivatessa roiskuu... Mutta vanilja toki herättää herkullisempia mielleyhtymiä. Ajattelenkin tästä lähin taikinatahroja vaniljatahroina!

  VastaaPoista
 10. Allu: Laitan toki aikanaan kuvia keittiöstä. Ehkä jopa ennen- ja jälkeen-kuvat :)

  Hannele: Kesällä maali ainakin kuivuu nopeasti.

  Ilse: Vanha vihreä oli "niin 2000-luvun alkua" ;) Talomme, johon muutimme vajaa vuosi sitten, valmistui kymmenen vuotta sitten ja vihreä taisi olla kovasti pop silloin. Vaniljataikinaa sen olla pitää :)

  Vekarus: Kuvia tulee varmaan viimeistään ensi viikolla. Ja onneksi perheellä on yhteistä lomaa kaikkiaan viisi viikkoa, tämän jälkeen vielä täydet neljä.

  Leena: Aika tavalla, joo! Autotalliin kurkistaminen tuntuu melkein eksoottiselta.

  Maria: Appeni on taitava tekijä, mies hyvä (ja rakas) oppipoika. Keittiössä on nyt outoa, kun missään kaapissa ei ole ovia.

  Marie: Kiasma goes garage? Menisiköhän tämä ITE-taiteesta, joka on nyt ollut paljon tapetilla? Ja kiitos, sinulle myös ihanaa torstaita :)

  Kirjailijatar: Talon, vaikka se uusi onkin, historiaa emme täysin tunne, joten ties mitä täältä vielä löytyy. Kummituksia talossa ei tosin voi olla, koska tyttäreni pelkää aaveita ja yhtenä iltana ajoimme aaveet pois talosta ;) Ties vaikka olisivat menneet tuonne autotalliin!

  Anastasia: Minä olen vielä innokas leipuri. Nyt samalla siivoamme autotallin oikein kunnolla ja sinne voisi oikeasti kehittää ihan kunnon harrastetilan, vaikka juuri "taiteen" tekemiseen :)

  Virvatuli: Sinä sen keksit, vaniljatahroja! Ei enää taikina- eikä ainakaan ruokatahroja :) Kiitos ideasta, hymyilyttää.

  VastaaPoista
 11. ihanaa saada uutta raikasta, valoisaa ilmettä keittiöön..
  minäkin olen miettinyt, jos isontaisin keittiöini ikkunaa..

  VastaaPoista
 12. Tämä on hauska!! Arkitaidetta, vaniljaista taikinaa, ah!

  VastaaPoista
 13. Oi, nyt jo saattaa nähdä, miten kivat noista tulee! Keittiön ilme valaistuu varmasti paljon, kun se vihreä väistyy tieltä:)

  Kylläpäs muuten projektista tulikin hauska lisäjuttu, ihan selvä oma pieni kummitusovinäyttely;)

  VastaaPoista
 14. Kuva on tosiaan kuin taidenäyttelystä! :)

  VastaaPoista
 15. Laita sitten kuvia uuden värin kanssa.Vaalea virkistää...

  VastaaPoista
 16. Hanne: Ikkunan isontaminen ei varmaan olekaan mitään pieni projekti? Mutta sillä saisi ihanasti lisää valoa :)

  Satu: Arkitaidetta tarvitaan aina! Ja hyvällä mielikuvituksella sitä voi keksiä vaikka joka päivä.

  Susa: Vihreä on aina voimakas, joten ovet vaativat useamman maalauskerran, mutta toivottavasti lopputulos korvaa vaivan! Kummitusovinäyttely, taas uusi termi ;-)

  Johanna: Arjen omaa luovuutta!

  Yaelian: Laitan toki aikanaan kuvia. Innostuneena suunnittelen uudistuksia muuallekin kotiin, joka kesä iskee tällainen uudistusmieli :)

  VastaaPoista