keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

~Krokotiili Gena ja Bambi matkalla El Pasoon~

Taas ajastellaan. Tällä kertaa olen perheeni kanssa Tukholmassa, pääkohteena lapsiperheelle ja kirjojen ystäville sopivasti tietenkin Junibacken.

Lapsiperhematkailua harjoittelimme jo viikko sitten. Retroa tai ei, kohtasivat Krokotiili Gena ja Bambi - venäläinen melankolia ja amerikkalainen myönteisyys - karusellissa. Juna lupaili matkaan El Pasoon, kuumaan meksikoon. Tortillojen sijaan näkyi vain popcornia ja hattaraa. Pohjois-Savosta on pitkä matka Rio Grandelle.

Ja minä tunnen rakkaan Lontoon niin paljon paremmin kuin eksoottisen Tukholman.

8 kommenttia:

 1. Luen juuri Genaa iltalukemiseksi pojalle ja kuopukselleni!Uspenki on aina ihana!kivaa matkaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa matkaa koko perheelle ♥

  VastaaPoista
 3. Mukavaa matkaa!

  Edellisen postauksen kirjavinkistä iso kiitos, minulla Kurenniemi on hyllyssä äitini "peruina", mutten ole siihen koskaan tarttunut. Nytpä tiedän, mitä lukaisen seuraavaksi. Seljan tytöt-sarjan olen lukenut aivan tähän vastikään ilmestyneeseen asti ja useita kertoja. Innolla odotan tähän Kurenniemeen tarttumista.

  Junibacken on viihdyttävä paikka, joten toivottavsti olette nauttineet!

  -Anni-

  VastaaPoista
 4. Reissunne kuulostaa hauskalle. Meillä lomat menee miehen kanssa ihan ristiin, joten lomailut on supistuneet vain yhteen huvipuistoon. Isommat ovatkin reissanneet omin nokkinensa tänä kesänä. Tänä vuonna kesä huristelee ohi tavallistakin nopsempaan, outoa....Pysähtyyköhän aika edes hetkeksi sitten kun on eläkkeellä....ja sinnekin on aikaa vielä yli 20 vuotta:)

  VastaaPoista
 5. Ai te lähditte nyt siihen suuntaan! Hyvää matkaa ja lomaa!

  Suloiset kuvat.

  VastaaPoista
 6. Maria: Kiitos. Gena on ihana, ikiaikainen lastenkirja. Sinulle vielä lämmin halaus.

  Susa: Kiitos, ystävä ♥ Reissu oli ihana ja kamala, siitä hieman myöhemmin lisää toisaalla :)

  Anni: Junibacken oli tosiaankin kiva paikka. Satujuna sai minutkin kyynelehtimään. Toivottavasti pidät Kesälinnusta :)

  Keijukainen: Kävin edellisen kerran Tukholmassa 1990-luvulla, joten oli taas jo aikakin. Me olemme onneksi saaneet lomailla koko perhe yhdessä joka kesä ja lisäksi olemme mieheni kanssa tehneet pieniä kahdenkeskisiä matkoja. Vaikka olen kotihiiri, on ihana vaihtaa maisemaa.

  Ilse: Sinnepä hyvinkin! Oli mukavaa, taidan mennä toistekin :)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa lomaa! Olimme Junibackenissa kesäkuussa ja se oli todella kiva paikka, satujuna sai ihan aikuisenkin haukkomaan henkeään. Muutenkin ihastuin Tukholmaan, siellä on tullut käytyä hyvin vähä. On varmaan liian lähellä, vaikka täältä Pohjois-Savosta on aika pitkä matka sinnekin ;)

  VastaaPoista
 8. Amma: Se satujuna oli huikea elämys. Minut se sai myös kyyneliin, mutta siitä lisää seuraavassa päivityksessäni. Ja totta, Tukholmassa ei ole tullut käytyä. Ja Pohjois-Savoon voisin hyvin muuttaa takaisin ;)

  VastaaPoista