maanantai 7. joulukuuta 2009

~JATKOAIKEITA~Soudan ja huopaan Lumiomena-blogini kanssa. Viikonloppuna Leena Lumi oli kirjoittanut ensimmäisen kommenttinsa blogiini ja nyt olen hänen bloginsa lumoissa. Mietin, että kentiesehkäjotenkinkummastisittenkin jatkan kirjojen parissa täällä. Teen sen myöhemmin tänään siirtämällä ensin yhden toiseen blogiini kirjoittamani tekstin tänne, ja loppuviikolla on luvassa vielä pari kirjallisuuspainotteista kirjoitusta. Nyt tarjoilen yläkuvassa joulun tuoksua neilikkaisten mandariinien sekä piparkakkujen muodossa.

Kotia, lapsia sekä henkilökohtaisempia omia pohdintojani sisältävät jutut jätän sinne toiseen blogiini. Tänne tulen kirjoittamaan pääosin kirjoista, musiikista ja muista kulttuurielämyksistä, toisinaan toki muitakin itselleni läheisiä asioita muistaen.

4 kommenttia:

 1. Hyvä päätös Lumiomena! Tiedän monia useamman blogin pitäjiä ja hekin selviävät..;-) Minä taas haluan, että kuvaan kuin vuodenkiertoa, jota rytmittävät, mitä kirjoja teen ja mitä tapahtuu puutarhassa ja onhan ruoatkin suvella eri kuin talvella etc. Tähdennän kyllä monessa rakosessa, että kirjat ovat pääasia. Se näkyy sekä postauset määrässä kirjallisella saralla että siinä mistä blogini alkoi kuin myös tämän vuoden päätöksestä etc. Blogi ei pääty, jos kone vain pelaa...

  Onko sinulla MAHTAVAA kuvaa lumiomenoista? Jos, laitappa mun sähköpostille, joka löytyy, kun klikkaat blogissani semmoista pientä kirjekuorta. Ellei löydy, otan sen itse viikonloppuna, mikäli lunta, mutta toivoa on.

  Kollaan nyt vielä vähän sun blogia, jos vaikka tärppää joku kuva...

  VastaaPoista
 2. Leena Lumi, kyllä sinun blogisi on ehdottomasti kirjablogi, mutta ne muut kuvailemasi asiat antavat lisäsyvyyttä ja persoonallisuutta kokonaisuuteen.
  Hyvää kuvaa lumiomenoista en ole onnistunut ottamaan, mutta kerran sain pakkassäällä aika jännän otoksen lehdettömästä omenia kantavasa puusta. Siirrän sen blogiini lähiaikoina.

  Muuten, Italo Calvino saattaisi ansaita kirjoituksen tännekin (kunhan ehdin!).

  VastaaPoista