torstai 23. heinäkuuta 2020

Lomaa tähän saakka


Jos vuosi olisi toisenlainen, kirjoittaisin nyt varmaankin kuulumisia Italian-matkaltamme. Voisi myös ajatella, että matkan peruuntuminen harmittaa, mutta (ilman mitään itselle selittelyjä) niin ei käynyt, sillä loma tähän saakka on ollut muun muassa:

Auringonnousua Pielisellä (yllä olevan kuvan otin Kolilla hotellihuoneemme parvekkeelta, kello oli soimassa 3.15).Uuden kirjan ensisivujen lukemista juhlallisesti Kolilla (ensisivujen... Ihan ensimmäisen sivun luin, jatkoin kirjaa myöhemmin samana iltana mukavasti sisätiloissa).
Visiittiä Porvooseen (ja tietenkin myös herkuttelua).Esikoisen rippijuhlat.Lumoutumista ja hiljentymistä Parikkalan patsaspuistossa (millainen olikaan yhden ihmisen elämäntyö).Pyöräilyä Pyhäselän rannoilla.Iltapäiväteetä läheisten pihalla.Retkiä ja matkoja.


Ja: enimmäkseen joutenoloa kotona (yövalvomista ja pitkään nukkumista, kävelyjä, lepoa).

8 kommenttia:

 1. Kiitos postauksesta, joka upeine kuvineen ja lämminhenkisine teksteineen oli ilo lukea sekä isosti onnea Esikoiselle ja perheellenne!!

  Kesäsi kulostaa lomalta isolla L:llä, silloin kun se parasta on ollut; hyvän mielen hyrinää myös kesän jatkollesi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkutukka, kiitos kommentistasi ja onnitteluterveisistä.

   Loma on ollut ihana, se tuntuu aina päättyvän niin nopeasti, nyt alkaa siirtymä kohti arkea.

   Poista
 2. Sinulla on ollut mukavaa lomailua. Kiva kun olet käynyt Kolilla. Moni sanoo, että siellä on nyt aika ruuhkaista, joten meidän reissumme sinne jäänee syksyyn. Mukavaa töihin paluuta ja kaikkea hyvää loppukesääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, Kolilla oli ihana käydä. Minulle alue on tietenkin osin tuttua, koska asuin Joensuussa kaikkiaan 13 vuotta. Paluu töihin koittaa maanantaina. Kaunista alkanutta elokuuta sinulle!

   Poista
 3. Kauniita kuvia:) Suomen kesä on kuin luotu matkailua varten. Ja hyvää lomanjatkoa sinulle Katja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos. Tänä kesänä matkailu kotimaassa on korostunut erityisellä tavalla. On ihanaa, että se on ollut mahdollista. Hyvää elokuuta!

   Poista
 4. Meidänkin piti mennä kesälomalle Kreikkaan, mutta päädyimme tekemään Itä-Suomen roadtripin. Matka oli mahtava, enkä osannut siellä yhtään haikalla muualle. <3 Tuo iltapäiväteenne ystävienne luona oli muuten todella hauskasti katettu. Kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kia, samoin kävi siis teillekin! En lomalla kaivannut sittenkään kauemmas, meidän piti lähteä Italiaan.
   Iltapäivätee joensuulaisella pihalla oli ihana. ♥

   Poista