keskiviikko 20. heinäkuuta 2022

Paluuharjoituksia

 


Miten nopeasti aika kulkeekaan: aamut, illat, päivät, kuukaudet, vuodenajat... Lumiomena-blogin suhteen ei vielä sentään kokonainen vuosi. Syystä tai toisesta bloggausintoni hiipui viime vuonna, keskitin lukupäiväkirjani Instagramiin (tervetuloa seuraamaan Lumiomena-tiliä, joka edelleen päivittynee blogia nopeammin). Nyt harjoittelen paluuta myös blogin äärelle.
Harjoittelen enkä osaa sanoa, milloin bloggaaminen muuttuu jälleen rutiiniksi tai käytännöksi  tai muuttuuko koskaan. Jottei bloggaaminen vuonna 2022 jää osaltani ainutkertaiseksi, kopioin muutamia Instaan postaamiani kuvia ja tekstejä tänne blogin puolelle. Ehkä syvennän joitakin tekstejä, ehkä annan niiden olla sellaisenaan: runsassanainenhan olen ollut kirjagramissakin. Tuoreet lukukokemukseni yritän (!) tästä alkaen postata molempiin kanaviin.


Joten opettelen paluuta: lukuvinkkejä ja haaveilua. Ja tiedän, miten olen tätä kaikkea kaivannut.


P.S. Paluuharjoittelussa kuvia Italian-matkaltani heinäkuun alusta: kirjakauppoja Bolognassa ja Riva del Gardassa, holvikaarikäytäviä, auringon hehkua seinissä ja heleyttä järven sinessä.


13 kommenttia:

 1. Kiva nähdä sinua täällä, kun itse en ole enää vuoteen ollut instassa! Ja kiva kuulla kuulumisia. Aivan ihania kuvia!! ❤ Ihanaa että olet päässyt käymään Italiassa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava ainakin yrittää paluuta. Jossain vaiheessa väsyin bloggaamiseen ja Insta tuntui kevyemmältä, mutta yritän nyt yhdistää molemmat. Italia oli ihana. ❤

   Poista
 2. Kirjahyllyjen ja laatikoiden äärellä on kiehtovaa seikkailla. Kiehtovaa matkaa myös bloggaamisiin.

  VastaaPoista
 3. Olen kaivannut kirjoituksiasi (en ole Instassa). Luulen, että meitä on muitakin. Tervetuloa takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Margit. Mukavaa olla takaisin, jatkan paluuharjoituksia.

   Poista
 4. Kuten Margit, minäkään en ole (enää) Instassa ja olen kaivannut juttujasi. :) Toivottavasti jaksat blogata. Minä tein valinnan ja poistin Instan, se oli liian nopeatempoinen alusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän jaksaa. Insta on minulle mukavan leppoisa ja hästägejä käyttämällä myös varsin rauhallinen alusta. Mutta blogissakin on puolensa, joten...

   Poista
 5. Kiva nähdä täällä taas postaus Katja, ja upeita kuvia. Seuraankin sinua jo Instassa. Oikein hyvää kesän jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jael. Hyvää ja toivottavasti sopivan lämmintä kesän jatkoa myös sinulle!

   Poista
 6. Minäkään en ole instassa, mutta olen kaivannut sinua! Ihanaa nähdä paluu. ❤️

  VastaaPoista