sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Aamusumuissa

 

Syksy on lempivuodenaikani, samalla kertaa jotenkin vanha ja uusi. Olen sukeltanut lehtien kultaisuuden ja sadepäivien lumoon, etsinyt aamusumuja ja nyt odotan huurteen kuorruttamia maisemia.


Blogi-parka on ollut syyslumossa vähän mopen osalla, edelleen. Kirjasyksy on ollut huikea niin töiden kuin vapaa-ajan lukemisteni puolesta. Erityisesti kotimainen fiktio on ilahduttanut. Olen toistaiseksi vienyt kirjamietteitäni Instagramiin, vuorovaikutus siellä ilahduttaa Instan puolella on nyt mm. ajatuksiani Marisha Rasi-Koskisen ja Susanne Mauden romaaneista sekä pientä pohdintaa lukupiireistä. Koetan muistaa kopioida ainakin osan em. jutuista tänne bloginkin puolelle, mutta olen ollut sen suhteen varsin laiska.

Ilahdun, jos alatte seurata Lumiomenan Insta-tiliä. Osoite löytyy blogin sivupalkista. Mutta kyllä blogikin tästä vielä nousee!

Syysterveisiä pellon laidalta!

9 kommenttia:

 1. On kyllä upean tunnelmallisia syyskuvia! Silmä ja sielu lepää <3 Kiva myös Instan puolella katsoa ja lukea kuvia ja kirjajuttuja, vaikka blogi tuntuu minulle edelleen helpommalta. Silti (näin uutena Instan ja älypuhelimen käyttäjänä) olen yllättynyt, miten sujuvaa puhelimen pieneltä näytöltäkin on lukea. Kommentointi sen sijaan tuntuu ainakin vielä työläältä lähinnä omiaan ennakoivan tekstisyötön suhteen. :D Mutta tottumiskysymys lienee sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elegia, kiitos. ♥ Rakastan sumuja ja muutenkin syksyä. Tämä vuodenaika tekee melankolisella tavalla onnelliseksi.

   Kaipaan vähän bloggaamisintoa, mutta nyt se on ollut poissa jo jonkin aikaa. Ajattelen, että "kirjagram" pitää nyt virkeänä, mutta uskon että minunkin kohdallani runsassanaisemman bloggaamisen aika tulee vielä. Ennakoiva tekstinsyöttö on kyllä vähän omanlaisensa. :D Kiva, että olet myös Instassa. ♥

   Poista
 2. Oikein kivaa syksyä ja lukuiloa.
  Tykkään enemmän blogista.

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Tämä syksy on ollut poikkeuksellinen upea, kauniita ruskavärejä ja lämpimiä ilmoja.

  VastaaPoista
 4. Vooi miten ihania usvakuvia. Täälläkin päin maailmaa on puissa ruska, ja eilen ihastelin punaruskeita kukkuloita, jotka näkyivät selkeästi, mutta kuitenkin jotenkin sinertävästi horisontissa. Syksyn aurinkoiset, kirkkaat päivät, sumu ja sateenropina kirjaa lukiessa ovat ihania. Syysflunssat sen sijaan eivät... Nyt minullakin tulee nostalginen olo kun ajattelen entisiä syksyjä.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia tosiaan! Minäkin rakastan vuosi vuodelta enemmän syksyn värejä, raikkautta, sumua ja nykyään jopa sateita! Ah tämä on niin ihanaa aikaa. Nautitaan syksystä ja kirjoista! 🍁🍂❤

  VastaaPoista
 6. Hyvin viehättävät kuvat! Minä vähennän instaa, nyt en löydä kaikkien näiden koneen hajoamisten ja muutosten myötä edes nappia, mistä saisin sinne kuvan. Pysyn blogissa omatahtisesti vielä toistaiseksi. Nyt pakkaamaan, sillä länsirannikko odottaa eikä yhtään mitään somea!!!

  ♥♥

  VastaaPoista
 7. Todella upeita syyskuvia, etenkin kun niitä katselee täällä vielä tosi lämpimästä säästä . Hyvää viikonloppua Katja:)

  VastaaPoista