lauantai 12. syyskuuta 2009

~NÄPERTELYÄ~

Koko viikon olen ollut pakotettu pysymään pääosin sisällä; Alkuviikolla kuopukseni oli kuumeinen, tämän jälkeen mieheni ja minä sairastuimme molemmat ja eilen esikoisellani oli lämpöä. Kaiken kukkuraksi kuopus sairastui uudelleen ja poika saikin antibiootit korva- ja silmätulehdukseen. Jospa sairastelu menisi ohi nyt viikonlopun mittaan ja ensi viikolla koko perheellä olisi uusi, uljas arki ;)

Sisäpäivät ovat koetelleet meitä kaikkia: Lapset eivät ole juurikaan päässeet ulos, vaikka lasten Panadolin voimin energiaa kyllä olisi riittänyt. Itse taas en ole jaksanut päänsärkyni vuoksi lukea enkä edes katsoa elokuvia. Maanantaina, jolloin en vielä ollut flunssainen, innostuin kuitenkin tekemään korun. Ostin melkein omenakarkkeja (onko sellaisia olemassa?) muistuttavia vihreitä lasihelmiä jo kesällä ja yhdistin ne rikki menneen oliviinikoruni helmiin. Suureksi harmikseni en osaa tehdä käsitöitä kovinkaan hyvin, mutta korujen näprääminen on palkitsevaa ja nopeaa puuhaa:

Niin kipeä en ole koskaan, ettenkö ehtisi tai jaksaisi leipoa jotain. Eilen teimme tyttäreni kanssa amerikkalaisia suklaamuffinseja. Onneksi ehdin syödä niitä eilen muutaman, koska tänään en nuhan vuoksi maistaisi lainkaan tuota ihanaa supersuklaista makua:
Tervettä viikkoa kaikille <3

4 kommenttia:

 1. Tuo muffinssiteline on kyllä ihana! Ja kauniin, herkän korut olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. iltaheissan!!
  pakko tulla pahoittelemaan,että oot joutunu oottelemaan näin kauan palakintoasi!!!!!
  en oo sua kuitenkaa unohtanu vaan huomenna aion saaha paketin postiin:)
  mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Malla: Ei mitään kiirettä :) Mutta oli kyllä kiva olla blogisi sadas lukija! Ja nythän lukijoita on taas jo monta lisää :)

  VastaaPoista