perjantai 11. maaliskuuta 2011

~Raakaa spaghettia~


Kun taivaalta on vihmonut räntää miltei koko päivän, on mukava muistella keskiviikkoa. Päätimme pitää silloin vapaapäivän ihan ex tempore. Saimme vieraaksemme ystäviä, ihmettelimme maaliskuun valoa niin ulkona kuin sisällä (=tyttären kissakimalluspaidasta heijastui sateenkaaren sävyjä sohvaan), kuvasimme perhoskukkia ja ensin söimme herkkuaamiaista. Vapaapäivän kunniaksi jokainen sai valita, mitä halusi. Kolmevuotias junamuseomieheni tahtoi muroja ja raakaa spaghettia. Kuivat eväät, mutta sitä saa, mitä tilaa! (Ok, sai poika lisäksi myös jogurttia, omenaa, maitoa ja maksamakkaraa. :)

Viikonloppu tulee toivottavasti sujumaan rauhallisesti esikoisen tanssitunnin, lauantaisen perheen elokuvaillan ja Bambin (nyyh!) sekä sunnuntaisen laiskottelun merkeissä. Lapsilleni luen uutta Maija Poppas-käännöstä ja aloittelin myös juuri ihanaa kirjaa, josta lisää ensi viikolla. Jos Joana luet tätä, niin nyt luen juuri SITÄ.

Suloista viikonloppua!

P.S. Huomasin juuri, että tämä on 300. blogitekstini. Wu-huu sille ja kiitos kaikille teille lukijoille ♥

26 kommenttia:

  1. Onnittelut! Ihanaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  2. Totta, joskus sitä tosiaan saa mitä tilaa ;)

    Onnea 300:sta postauksesta!!

    Ja muutenkin ihanaa viikonloppua koko perheellenne sinne ♥

    VastaaPoista
  3. Onnittelut mahtavan ja hyvän postausmäärän johdosta! Ja kun luin otsikon,ajattelin ensin että olet tehnyt raakaspagettia,mitä itse eilen tarjosin kotonani raw-illassa blogikavereille,mutta kyse olikin ihan muusta;D
    Ihanaa keväistä viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Onnea ihanan blogin huikeasta rajapyykistä! Ja hauskaa viikonloppua. ♥

    VastaaPoista
  5. En ole mikään lapsihullu, sillä olen nyt intoutunut elämään VIHDOINKIN enemmän itselle, mutta tuo kolmas kuva sai silmät kyyneliin...muistoja. Ja kuva on käsittämättömän kaunis ja herkkä ja kimallusta ja keijupölyä. Sinä olet herkkyyden kuvaamisen mestari. Et alleviivaa mitään, joten kuva kertookin sitten vielä enempi. Kaikkien aikojen herkin blogikuva♥


    Ihanaa, lumoavaa viikonloppua, vaikka taivaalta sataakin niitä Herta Müllerin 'märkiä rättejä'!

    VastaaPoista
  6. Siis jälleen kerran aivan ihania kuvia. Varsinkin tuo ylimmäinen, ah, en kestä.

    Keskiviikkonne kuulostaa kivalle. Haaveilen samanlaisesta viikonlopusta. Olemme siirtyneet mieheni työnkuvan muutoksen myötä melkein normaaliin päivärytmiin, meilläkin siis vietetään vapaita viikonloppuja koko perhe yhdessä, luksusta!

    Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Ihania, tunnelmallisia kuvia <3

    Mukavaa viikonloppua sinne !

    VastaaPoista
  8. Oi onnea kolmestasadasta, sinä ihana! Perhoskukat ovat hurmaavia, ex tempore vapaat ja muuten vain arkea muuttavat asiat aina iloisia ja viikonloppu on onni! Nauti siitä, aurinkoa sinulle!

    VastaaPoista
  9. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

    Mahtavan kuuloinen vapaapäivä. Ne on ne pienet ilot :)

    Meillä vietetään jo tänään koko perheen leffailtaa; poppareita, hodareita, kettukarkkeja ja Risto Räppääjä ja polkupyörävaras.

    VastaaPoista
  10. Vekarus: Kiitos ja sitä samaa sinne!

    Susa: Niinpä. ;) Ja kiitos. Nyt kolmensadan kunniaksi en arvo, mutta ennen pääsiäistä on mielessä yksi visainen arvontaa liepeilevä kysymys. Sinulle ja teille kaikille lämpimiä ajatuksia ♥

    Laura: Joo, ihan säpsähdin, että mistä näitä bloggauksia tulee. Hyvää viikonloppua sinulle.

    Yaelian: Kiitos. Raw-ilta kuulostaa kiinnostavalle. Oletkohan kirjoittanut siitä ruokablogiisi? Käynpä katsomassa. Toivottavasti siellä sisälämpötila kohoaa hieman edellisistä päivistä!

    Peikkoneito: Kiitos ♥ Oli yllättävää huomata näiden kirjoitusten näinkin suuri määrä. Ihanaa viikonloppua sinulle. :)

    Leena: Oi! Ja kiitos ♥ Tiedätkö, kun A katseli tuota kimaltavaa taikapölyään, hän oli aivan hartaana valon ihmeen edessä. Ja niin olin minäkin, jotenkin lumoavaa. Taivaalta on tosiaan satanut raskaita ja märkiä rättejä, mutta luvassa on onneksi kauniimpaa keliä.
    Ja kiitos samoin, lumoavaa viikonloppua teille!

    Amma: Kiitos. Tyttäreni keksi kutsua näitä kuivaneita kukkia perhoskukiksi ja eräänlaisia talviperhosia ne ovatkin. Meillä keskiviikko oli vapaana vain minulla ja lapsilla, mutta meillä on onneksi aina viikonloput vapaana (jos miehelläni ei ole työmatkoja). Ihanaa, että teilläkin on nyt mahdollisuus nauttia viikonlopuista koko perheen voimin. Toivotan siis kaikin tavoin upeaa viikonloppua!

    Petriina: Kiitos ♥ Sinä otat niin kivoja kuvia, että on ihana saada kommentti sinulta. Ja sinne myös ihanaa viikonloppua.

    Satu: Kiitos. 300... No, 400 ei varmasti täyty tänä vuonna, kun en kirjoita päivittäin. Mutta toivottavasti aikanaan. Tällä viikolla minulla on ollut hyvä fiilis koko ajan, sitä samaa toivotan sinulle!

    Tytti: Pienet ilot ovat usein niitä suurimpia. :) Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on meillä näkemättä, mutta varmasti se tulee jossain vaiheessa katsottua. Kettukarkit ovat ihania, ihan lapsuuden karkkeja. Ukillani oli usein niitä. Teillä elokuvailta on varmaan jo ohi, mutta kerrohan blogissasi, millainen tuo uusi RR-leffa oli!

    VastaaPoista
  11. Oi, niin tunnelmallisia kuvia:)
    Huikeat 300, onnea!
    Täälläkin ryvetty räntäpäivän mainingeissa vaan lohtuna, jotta kevättähän tuo tekeepi..

    Suloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Kauniit kuvat hetkistä!! Viikonloppusuunnitelmanne kuulostavat tosi hyviltä!<3
    Toivonkin iloa vapaapäiviinnne, on muuten luvattu aurinkoisia ilmoja, ihanaa!!:)
    Rutistus sinulle!<3

    VastaaPoista
  13. Hannah: Kiitos. Tällaisina räntäsateisina päivinä onkin hyvä ajatella, että kevät koittaa tai on jo koittanut, vaikkei aina siltä näytä. ;) Valo ainakin on lisääntynyt hurjasti.

    Marge: Tiedätkö, ihan parhaita ovat tällaiset tavalliset viikonloput, oleilu oman perheen kanssa ja kiireettömyys. Meille tulee silti huomenna aamulla kiire, kun tytön tanssitunti alkaa jo (!) kymmeneltä.

    Ihanaa viikonloppua teille kummallekin, Hannah ja Marge ♥

    VastaaPoista
  14. Wu-huu sinnekin! 300! Hienoa! Ja onnea! Odotan seuraavaa kolmeasataa jo, ja joka kerta kun sinulta tulee uusi postaus, avaan sen yhtä innoissani. :)

    Pidän herkkuaamiaisajatuksesta, voi että pidänkin. Järjestän sellaisen heti sunnuntaiksi. Ja pidän tuosta yläkuvasta. Upea! Ja taikapöly myös. Eikö ole muuten aika ihanaa, kun on kunnon kamera, jolla leikitellä? :)

    VastaaPoista
  15. Onnea pyöreille luvuille ja kiitos ihanista kuvistasi ja teksteistä! Rentouttavaa viikonloppua teille.

    VastaaPoista
  16. Upeita kuvia jälleen kerran! :) Varsinkin nuo perhoskukat, oih.

    VastaaPoista
  17. Onnea pyöreistä luvuista ja oih sekä voih kauniille kuville. Kyllä siis miekin ottaisin mielelläni parempia kuvia, mutta kun en ossaa. Ja varmaan pitäisi olla parempi kamerakin. Ja silmää.

    Jatka ihanalla tielläsi!

    VastaaPoista
  18. Ilse: Wu-huu! :)Ja kiitos sanoistasi. Voin kyllä lausua ihan samat ajatukset sinun blogistasi. Seuraan todella monia blogeja, mutta vain 4-5 on sellaisia, jonne joka ikinen kerta surffaan innoissani. Juuri tällaista on valioblogi!

    Herkkuaamiainen on hyvä idea. Ja teillä pallero on vielä niin pieni, että varmaan aika iloisin mielin syö sitä, mitä tarjotaan (puuroa? meillä lapset tekivät puurolakon joskus puolentoista - kahden vuoden iässä).

    Hyvä kamera on ehdottomasti ilo omistaa. :)

    Liinu: Kiitos. Koetan pitää pääpainon kirjoissa, mutta minulla on sisäinen pakko tuoda mukaan kaikkea muutakin. Kiva, että pidät niistä!

    Naakku: Kiitos. Kuten Liinulle kirjoitin, on pääpaino kirjoissa, mutta kuvaaminen on niin mukavaa, että teen kirjojen välissä näitä "täytepostauksiakin". :)

    Karoliina: Miun mielestä siulla on tosi hyviä kuvia! Ja blogisi on muutenkin startannut niin hyvin, että se on noussut suosikkieni joukkoon. Sinulla on hyvä ote, mielenkiintoisia postauksia, sopivasti muuutakin kuin kirjoja.

    Ja minä varmaan jatkan tätä samaa linjaani, kun en muutakaan osaa. ;)

    Ihanaa lauantaita teille kaikille ♥

    VastaaPoista
  19. 300, onnea! Onhan siinä arviota ja muuta kerrakseen!

    Oikein ihanaa ja rauhallista viikonloppua sinne♥. Mäkin just pysähdyin (laittelen aamupalaa tässä samalla), ja huomasin, että ihana rauhallinen lauantai-aamu on täällä. Kohta sitten jo imuri laulaa :)

    VastaaPoista
  20. Ihan mielettömän kauniita, herkkiä, viehättäviä kuvia,
    suloiset värit..
    Jään niitä vielä katsomaan, hiljaisuudessa..

    ihanaa viikonloppua sulle halauksin!

    VastaaPoista
  21. Ihastuttavia kuvia! Onnellinen päivä on sellainen, jona saa katsella tyttärensä paidasta heijastuvia sateenkaaria...

    Onnittelut ahkeralle bloggarille ihailtavasta pyöreästä luvusta!

    VastaaPoista
  22. Ihanaa, että olet täällä. Lapsi lukee juuri Bambi-kirjaa. Äiti kuoli viisi minuuttia sitten. Itse purskahdin kuulemma elokuvissa kovaan ääneen parkumaan, kun Banmbin äiti kuoli. Näin minulle on kerrottu, en itse muista tapahtumaa.

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  23. Olen ihan lumoutunut, etenkin noista kahdesta ensimmäisestä valokuvastasi! Ihanat! Onnea "hyvästä" määrästä postauksia!

    VastaaPoista
  24. Teija: Kiitos. Kolmeensataan mahtuu paljon. Viikonloppu on sujunut aika rauhallisesti, Japania miettien, mutta muuten oman perheen kesken. Kevät tulee kuitenkin, meidän pihalla alkaa olla jo aika lätäköitä!

    Hanne: Kirjoitit niin kauniisti ♥ Hyvä, jos kuvissani riittää katsottavaa ja jos niiden parissa voi hiljentyä. Silloin olen onnistunut jossakin. Sinulle lämmin halaus!

    Elma Ilona: Niin totta! Sateenkaaripaita, arjessa on taikaa. Ja siinä piilee se suuri onni.
    Ja kiitos, välillä ahkera, välillä on ollut pitkiäkin taukoja (alkutaipaleen innostuksen jälkeen peräti 4-5 kuukautta!).

    Kirjailijatar: Sinulle voisin joka päivä sanoa samat sanat, on ihanaa että sinä olet siellä! Ja voi sinua, kun nauroit elokuvissa. Surullisen asian osuessa kohdalle on kaksi vaihtoehtoa: nauraa tai itkeä. Sinun kohdallesi osui lapsena ensimmäinen. Saa nähdä, miten nyt kävisi!

    Absolutely white: Olen iloinen, että kuvani onnistuivat lumoamaan. En yleensä kehu itseäni (koska niin ei saa tehdä ;)), mutta pidän itsekin tuosta ekasta kuvasta. Postauksia tulee lisää, mutta ei varmaan huomenna.

    Hyvää yötä kaikille!

    VastaaPoista