torstai 7. lokakuuta 2010

~Välttämättömyyksiä~



Kun väsyttää, on hyvä olla vain. Hyvä olla tekemättä mitään tai korkeintaan lukea kirjaa, ehkä keskustella hyvän ystävän kanssa teekupposen tai viinilasillisen äärellä.

Niin tein eilen. Parasta oli kuitenkin tulla kotiin. Siellä odottivat ensiksi tietenkin oma perhe, joka oli piirtänyt katuliiduilla etupihan asvalttiin sydämiä ja junia (!) sekä kastellut ruukuissa olevat hortensiat ja krysanteemit. Posti oli tuonut minulle Kotivinkin sekä kirjeen Leenalta. Kirjeen mukana oli kortti viisain ajatuksin sekä ihana valokuvavedos Hannen tekemästä maalauksesta. Kiitos ♥ Nuo ajatukset, käsintehty tumma suklaa sekä Kotivinkin leipomis-, sisustus- ja koiravinkit helpottivat väsymystäni.

Lisäksi sain illalla lukea yhtä kirjasyksyni ihaninta kirjaa. Se ei ole uutuus enää, mutta itselleni uusi teos. Lukemani kirja säteilee mielessäni lokakuun valon lailla. Palaan siihen seuraavassa päivityksessäni, nyt vain huokailen sekä sen kirjan että tämän lokakuun ruskan kauneutta ja voimaa. Ne ovat tällä hetkellä suoranaisia välttämättömyyksiä.

16 kommenttia:

  1. Voi miten upeaa postia olet saanut Leenalta ♥!!!!

    Se on niin totta, että varsinkin kun väsyttää, on hyvä hiljentää tahti..lukea vaikka kirjaa, jättää niitä kotihommia tuonnemmaksi jne.

    Jotenkin tuntuu, että alkusyksy on itselle aina niin energistä aikaa, uutuuden tuntua..mutta sitten kun syksy alkaa olla jo pitkällä, tulee sellainen pysähdyksen hetki, aivan kuin keräisi voimia tulevaan talveen!

    ps: Nuo Hannen maalaukset ovat aivan mahtavia!

    VastaaPoista
  2. Ihania juttuja sinulla siellä! Keskustelu teekupposen äärellä hyvän ystävän kanssa kuulostaisi mahtavalta :). Ja voi miten kivaa postiakin olet saanut!!

    VastaaPoista
  3. Syysaika on ihanaa. Olen ehdottomasti syysihminen, olen sen huomannut parina viime vuotena. Itsekin olen iltaisin nautiskellut lasillisesta punaviiniä, tummasta suklaasta ja villalangan soljumisesta sormien läpi...

    Ihanaa on myös saada mieleistä postia, onnekas sinä.

    VastaaPoista
  4. Tunnistin heti Hannen maalauksen ennenkuin luin tekstisi, nätti kuva.

    VastaaPoista
  5. Lumiomena, sinä Tunnelman Luoja!, hienosti toit esiin Hannen Syystytön. Ja muutkin kuvat ovat niin sinua. Nyt odotan kovasti, minkä kirjan olet löytänyt...

    Aurinkoa sekä hämäränhyssyä, vaahteran lehtiä, suklaata , kirjoja, hiljaisuutta ja tuulta, kaakaota, villasukat, ruska ja lapset, koiruus (se äidin ihanuus!), olemisen sietämätöntä kepeyttä...tätä kaikkea sinulle Lumiomena♥

    Ja kiitos!

    VastaaPoista
  6. Susa: Kyllä, tämä posti oli aivan ihana yllätys ja tuli eilen kuin tilauksesta helpottamaan väsymystä :) Minäkin rakastan syksyä, mutta nyt on ollut vähän univajetta ilmassa. Ja Hannen työt, oi!

    Johanna: Keskustelu ystävän kanssa tekee aina hyvää. Samoin laiskottelu koti-iltana :)

    Teija: Sinäkin! Syksyssä on niin paljon nautittavaa. Tänä vuonna lokakuun ihmeellinen valo, kynttilät ja lasillinen punaviiniä. Minulla oli vielä onnea saada ihanaa käsintehtyä suklaata poikani kummilta. Olen säästellyt tuota suklaata ja syönyt sitä vain pienen palan iltaisin.

    Allu: Hanne osaa kuvillaan välittää paljon. Pidän hänen tyylistään-

    Leena: Kiitos sinulle paljosta ♥ Se kirja, jota luen, on kotimainen, mutta erilainen kuin muut aiemmin lukemani suomalaiset. En muuten tiedä, oletko lukenut sen. Pitääpä katsoa blogisi haulla. Ja sinulle kaikkea sitä, mitä minulle toivotit (no, äidin koiruuden sijasta omasi)!

    VastaaPoista
  7. Tekstistäsi huokuu jotakin hyvin rauhoittavaa.. Kiitos hetkestä kauniiden asioiden parissa !

    VastaaPoista
  8. Voi, väsymys on ihan sallittua;-) eihän se ihminen muuten itse älyäisi hiljentää tahtiaan. Voin kuvitella teidänkin synttärijuhlien jälkeen, että olet poikki. Onneksi on jo loppuviikkoa ja ulkona kaunista. Kaikkea hyvää sinne!

    VastaaPoista
  9. Ihanaa postia tuli tännekin, kiitos! Ja aivan Tyttö ja helmikorvakoru -henkisesti pakattuna. Sekin vielä. :)

    Huokaile vain, jään odottamaan. Ihanaa kun nämä leviävät nämä ihanat... Ja Hänen uutuutensa on tulossa tänä syksynä myös. Odotan sitäkin ihan hirveästi.

    VastaaPoista
  10. Kun väsyttää,on mukava rentoutua kivojen asioiden seurassa.Minullakin on tuo Hannen ihanan Syystyttö,tuli tänään Hannelta postissa:-)

    VastaaPoista
  11. Väsymystä täälläkin. Liian täyttä eloa ja oloa. Mutta kun ei ihan vielä tänään eikä huomenna pystyisi hidastamaan...

    Kauniit kuvat minunkin mielestäni. Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
  12. Jotenkin hassu tunne kun ihan yllärinä kuvani onkin sinulla..kiitos Leenan..=)

    Olen niin iloinen kun tykkäät siitä..

    VastaaPoista
  13. Arkesi on sellaista luxusta josta minäkin pidän!!Lämpöisin ajatuksin
    Maria
    ps.sain Alkulukujen yksinäisyyden-tänään pikalainaan...

    VastaaPoista
  14. Kati: Kiitos. Ja kiva, että löysit tänne. Tule uudestaankin!

    Aamunkukka: Nyt on ollut vähän väsymystä ilmassa, mutta onneksi on valoisa lokakuu. Ja huomenna taas perjantailoma :)

    Ilse: Ihanaa, että posti ehti sinne jo tänään. Toivottavasti pidät kirjasta ja julisteesta. En ollut tiennyt, että häneltä tulee uusi teos. Taas lisää jotain, mitä odottaa.

    Yaelian: Väsyneenä parasta rentoutumista on se, että saa vain olla. Ettei ole pakko tehdä mitään. Tuo Syystyttö on kyllä ihana.

    Mie ite: Toivottavasti voit viikonloppuna hidastaa. Täysi elo ja olo on iloinen asia yleensä, mutta joskus on ladattava akkuja :)

    Hanne: Olin niin iloinen, kun sain tämän Leenalta. Olen muuten aikeissa ottaa sinuun yhteyttä sen Lumiomenapuu ja tyttö-kuvan tiimoilta. Palaan!

    Maria: Hyvä arki itsessään on parasta luksusta. Se ei aina ole itsestäänselvää. Voi, odotan ihan jännityksellä kommenttejasi Alkulukujen yksinäisyydestä. Hieno kirja, mutta ei ollenkaan kepeä.

    VastaaPoista
  15. Iloista postia olet saanutkin, ehkä se piristää väsymyksen keskellä, itse en saa oikein nukuttua, kun yskittää, kokeilen onnistuuko tämä kommentointi tänään, kun hiukan tökkii.
    leppoisaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  16. Seijastiina: Hyvin toimi kommentointi, mutta se on kuulemma tökkinut monella muullakin. Toivottavasti saat nukuttua hyvin, joten toivotan makoisia unia ja virkeyttä :)

    VastaaPoista