lauantai 13. helmikuuta 2010

~HERKUTTELUDILEMMA *~



Ystävän lähellä voi tuntea
olevansa turvassa ilman
että tarvitsee seuloa ajatuksiaan
ja punnita joka sanaansa.
~ George Eliot ~




Ystävänpäivän ja laskiaissunnuntain sattuessa samalle päivälle saattaa monilla olla edessään herkuttelua koskeva dilemma: Nauttiako suklaata ja leivoksia vai laskiaispullia? Minun kaltaiselleni sokerihiirelle tuplajuhlapäivä ei ole ongelma, ja ehdin jo tänään ottaa varaslähdön herkutteluun. Kirjallisena herkkupalana voisin suositella vaikkapa Audrey Nieffeneggerin hurmaavaa romaania Aikamatkustajan vaimo, josta voisin joskus kirjoittaa muutaman sanasen hieman pitemmästikin.


Huomiselle toivotan paitsi makeaa ystävänpäivää, myös
"Liu lau laskiaista! Pitkiä pellavia, hienoa hamppua, nauriita kuin lautasia ja lanttuja kuin nurkanpäivät".

13 kommenttia:

  1. Helei! Ja nam, minä olen niin mahdoton suklaan ystävä, etten edes kehtaa tunnustaa kuinka paljon sitä herkkua minuun uppoaakaan....
    Ja kuule, kiitos vinkistä edellisessä postauksessasi, nyt olenkin jo Norah Jones -levyn(not too late) onnellinen omistaja, isäntä sen itse asiassa minulle bongasi, niin kaunista musiikkia:)

    VastaaPoista
  2. Onpa namin näköisiä konvehteja;ottaisin ne mieluummin kuin pullan..
    Mukavaa laskiais-sunnuntaita sekä ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  3. Voi sun kanssas;-) Just onnistuin ohittamaan kaupassa sydämen muotoisen rasian herkullista belgialaista suklaata...ja samassa liikkeessä kädessäni oli jo tuo Runo-astiaston muki...Onko sulla tuo sarja? Olin ostanut pari mukia, mutta Mr. Järki oli paikalla ja kysyi, että mitä ovat kellarissa ne mukeja täynnä olevat hyllyt? No, mukiaddikti on tosi paha juttu! Vien niitä välillä sinne piiloon, kun keittiöön ei enää mahdu...

    Onneksi ostin edes todella herkullista pullaa, jota nautin aamulla kera Hesarin ja Robert'sin suklaakahvin. Saan edes suklaahippusia!

    VastaaPoista
  4. Hyvää ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita!

    VastaaPoista
  5. Aikamatkustajan vaimo on vihdoin tullut myös elokuvana, meni kylläkin suoraan dvd-levitykseen, mutta innoissani aion sen katsoa.
    Kirja jäi vähän kesken pari vuotta sitten..

    VastaaPoista
  6. Vielä tätäkin kautta ihanaa ystävänpäivää erittäin tärkeälle ystävälle!

    Muuten se uusi Kismet on tosiaan kyllä aivan ihanaa, nam:)

    Katsoin alkuviikolla Aikamatkustajan vaimon elokuvaversion. Oikein kivasti täydensi sitä ihanaa elämystä, jonka kirjan lukeminen tarjosi, muttei toki ihan vetänyt vertoja kirjalle, kuten harvoin elokuva tekeekään. Mutta juurikin sellaista katsottavaa, jossa voi järjen jättää narikkaan ja antaa sydämen tuntea;)

    VastaaPoista
  7. Lämpöistä ystävänpäivää lumiomena! :)

    Ja minullekaan ei kyllä tuota mitään ongelmaa tällaiset tuplaherkkupäivät.. :D

    VastaaPoista
  8. keijukainen: Mukavaa, että löysit Norahin musiikin :) Tosiaankin kaunista, ja oikeastaan jollain tasolla myös romanttista musiikkia.

    Yaelian: Kyllä minäkin syön mieluummin suklaata kuin pullaa, mutta molemmat kelpaavat. Ihanaa päivää sinulle!

    Leena Lumi: Runo on ihana astiasarja. Meillä on muutamia Runo-astioita (sopivat hyvin yhteen Teeman ja Paratiisinkin kanssa), ja nyt aion ostaa lisää runoa saamallani Stockan lahjakortilla. Nauti suklaahippusista!

    Mimmuli: Kiitos samoin sinne :)

    Sooloilija: Odotan innolla arvosteluasi Aikamatkustajan vaimosta. En ollut tiennyt, että se meni suoraan dvd-levitykseen, joten pitääpä etsiä elokuva jostain. Kirja ainakin oli tosi hieno.

    Susa: Sinulle myös ihanaista ystävänpäivää <3 Ja se Kismet... Kerrassaan makoisaa! Kiva kuulla, että pidit elokuvasta. Koetan kirjoittaa hieman kirjasta, koska vaikka sen lukemisesta on aikaa, on kirja suosikkieni joukossa.

    Marika: Samoin sinne! Ihania nämä herkuttelupäivät :) Nyt voi alkaa odotella pääsiäistä, mutta väliin mahtuu vielä sekä mieheni että minun itseni syntymäpäivät.

    VastaaPoista
  9. Hyvää Ystävänpäivää!

    Mi-Ma

    VastaaPoista
  10. Oi, mitä herkkuja ja tuo ihana kirja vielä päälle! Oikein ihanaa ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  11. Mi-Ma, Hannele, Taru ja Hiiriemo: Aivan ihanaa ystävänpäivää teille kaikille <3

    VastaaPoista